fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Oriflame The One Eyebrow Kit

Oeh! Het is weer eens tijd voor een nieuw merk. Nja niet nieuw, maar nieuw voor mijn blog. Ik heb namelijk nog nooit eerder geschreven over een product van dit merk. Ik heb het over het merk Oriflame en ik ga hier de Oriflame The One Eyebrow Kit van reviewen. Ben jij benieuwd naar het merk Oriflame en deze Eyebrow Kit? Lees gezellig met me mee!

Oriflame The One Eyebrow Kit

Een tijdje terug gooide een vriendin in onze ‘vrouwengroepsapp’ dat ze het leuk zou vinden eens met alle meiden een ‘party’ te organiseren. Na eventjes zoeken is dit uiteindelijk een Oriflame Beauty Party geworden. Bij haar thuis kwam een Oriflame Adviseuse die van alles kon vertellen over de producten die ze bij zich had. Natuurlijk voor mij als blogger helemaal top! Omdat Oriflame voor mij een compleet nieuw merk is ga ik eerst even wat achtergrond informatie vertellen over het merk.

Het merk komt oorspronkelijk uit Zweden. Inmiddels bestaat het merk al meer dan 45 jaar en dus draait het al eventjes mee op de beautymarkt met een directe verkoop aan 60 landen wereldwijd. Grappig is dat je Oriflame niet in de winkels tegen komt. Ze zijn puur online en via ‘partys’ actief en dat is dan ook de enige manier om aan de producten van dit merk te komen. Een Beauty Adviseuse kan eigenlijk iedereen worden en volgens Oriflame bieden zij hierdoor ‘de zeldzame kans om je eigen bedrijf op te bouwen met je toewijding en passie als enige investering’.

Op naar het product. Deze Eyebrow Kit zit in een paarse kartonnen verpakking en ook het doosje zelf is rechthoekig en paars van kleur. Het ziet er prima, netjes en stevig uit! In het doosje vinden we een spiegel in de deksel en in totaal drie producten in de pans. Een ‘lichte’ kleur, een ‘donkerdere’ kleur en een transparante wax om de wenkbrauwen te fixeren. In het laatje onder de pans vinden we twee schuin afgesneden kwastjes. Eén voor de poeders en één voor de transparante gel.

Swatch

Hierboven zie je de kleuren en de swatches van deze Oriflame The One Eyebrow Kit.

Als je mijn blog al een tijdje volgt dan weet je dat mijn holy grail voor mijn wenkbrauwen nog altijd de Catrice Wenkbrauwkkit is. Ik gebruik deze kit al jaren en koop hem steevast opnieuw als hij op is. Grappig dat deze Eyebrow Kit van Oriflame hier qua vormgeving dus gigantisch veel op lijkt. Sterker nog, op de 3 pans in plaats van 2 pans na en de kleur is deze precies hetzelfde. Alleen de inhoud van het laatje is verschillend. Bij Catrice zit hier een spooly en een pincet in en bij Oriflame twee schuin afgesneden kwastjes.

Hierboven zie je de swatches van beide poeders naast elkaar. Links is de swatch van Catrice en rechts is de swatch van Oriflame.

En toen was het tijd om de poeder aan te brengen op mijn wenkbrauwen. Ik gebruik de lichtste kleur ‘voorin’ en de donkerste kleur in ‘het staartje’. Uiteraard gebruik ik ook de transparante gel om de poeder te fixeren. Op de foto zie je links mijn ‘natuurlijke’ wenkbrauw en rechts met de Oriflame The One Eyebrow Kit.

Hier nog een fullface foto van het resultaat.

Conclusie

Helaas gebeurde er precies wat ik al had verwacht na het zien van de kleuren in de pan. Deze poeder, en zeker de lichtste variant, is gewoon echt veel te oranje. Dit is overigens bij heel veel wenkbrauwpoeders het geval en dus bij deze van Oriflame ook. De party met vriendinnen was in de avond en ik kon daar de kleur niet echt heel goed zien dus dat was meer op ‘hoop van zegen’. Maar helaas.. dit is een flinke teleurstelling. Ik vind de poeders overigens ook niet super fijn werken, ze lijken te zacht en poederig wat ervoor zorgt dat je er geen lijnen mee kunt zetten. Voor nu houd ik het toch lekker bij mijn Catrice Wenkbrauwkit met mooie, assige kleuren. Oh en één pluspuntje, de wax vind ik wel best goed werken dus ik denk dat ik die nog wel vaker ga gebruiken.

Deze Oriflame The One Eyebrow Kit kost nu € 6,99 in plaats van € 15,- in de webshop van Oriflame

Heb jij ooit van Oriflame gehoord? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

  1. 8 december 2018 / 11:42

    Hmmm… Ik vond het resultaat wel echt heel mooi.

  2. 7 december 2018 / 10:40

    Ik heb de oude kit hiervan (in zwarte verpakking) en die is echt fantastisch. Die is een stuk grijzer 🙂

  3. 7 december 2018 / 07:14

    Jammer dat deze kit niet doet wat je ervan verwacht had. Lekker bij de budget optie blijven dus ;-). Wel jammer dat de lichtste kleur zo oranje is.