fbpx
26   142
32   73
12   187
65   385
33   193

Een kerst onesie voor je hond

Ik ben 100% het type dat rond de feestdagen het liefst wegkruip op de bank. Een warme onesie aan, kop thee of warme chocomel en dan het liefst nog een dekentje en een paar sloffen. Natuurlijk zet ik ondertussen mijn favoriete kerstfilm of Netflix serie aan en genieten maar. Ik vertel je in dit artikel hoe je ervoor zorgt dat je hond hier gezellig aan mee kan doen want, jawel, er is Een kerst onesie voor je hond!

Een kerst onesie voor je hond

Als je mijn blog al een tijd volgt dan weet je dat mijn vriend en ik in maart een pup hebben gekocht. Een Mechelse Herder en we hebben hem Spyke genoemd. Inmiddels is Spyke bijna 11 maanden oud en lijkt hij alles behalve op een pup. Gelukkig is hij wel ontzettend lief en begint hij al aardig goed te luisteren. Wel zo fijn met een herder natuurlijk. We genieten er echt van en vinden het heerlijk om lange wandelingen met hem te maken.

Wanneer je een hond koopt moet je natuurlijk een aantal dingen aanschaffen. Naast bijvoorbeeld eten, een mand, een riem etc. etc. zijn er ook wat zaken die je moet regelen. Zo moet je een hond aangeven bij de gemeente voor de hondenbelasting en is het altijd handig om een dierenverzekering af te sluiten.

Dierenverzekering

Wanneer je een hond aanschaft wil je natuurlijk 100% goed voor hem zorgen. Vandaar dat ik op het onderwerp ‘dierenverzekering’ graag wat dieper inga. Helaas is het natuurlijk mogelijk dat je hond (of misschien wel je kat?) ziek wordt en de medische kosten kunnen hiermee gigantisch oplopen. Om je beestje de beste zorg te kunnen geven kun je het best een dierenverzekering afsluiten zodat jouw dier goed is verzekerd bij een bezoekje aan de dierenarts. Met een basisverzekering is jouw hond of kat bijvoorbeeld al verzekerd voor consulten en behandelingen bij de dierenarts, narcose, röntgenfoto’s, echografie en alle geregistreerde medicijnen zoals vastgelegd in de Diergeneesmiddelenwet.

HEMA

De HEMA zou de HEMA niet zijn als zij niet iets mega origineels hebben verzonnen. Wist je namelijk dat je bij HEMA ook gewoon verzekeringen kan afsluiten? Een dierenverzekering bij HEMA afsluiten is heel eenvoudig. Je krijgt een uitgebreide dekking, scherpe premie en hij is dagelijks opzegbaar. Wij hebben er zelf ook een aantal verzekeringen bij lopen en dat bevalt erg goed. Wanneer je tussen 5 november t/m 15 december 2018 een nieuwe hondenverzekering afsluit en krijg je een Kerst onesie voor je hond bij HEMA dierenverzekering. Hoe leuk! Je mailt HEMVerzekeringen@hema.nl je adresgegevens en gewenste maat (S,M,L) en je krijgt het kerstpakje gratis thuisbezorgd.

 • Maat S
  • indicatie maat chihuahua
 • Maat M
  • indicatie maat Jack Russell
 • Maat L
  • indicatie maat Beagle

 

Winactie!!

Dit is natuurlijk toch te leuk? Ik zie het al helemaal voor me! Helaas hebben ze geen maatje ‘Mechelse Herder’ dus ik heb de maat S voor mijn kat Sjakie en de maat M voor de Franse Bulldog ‘Bailey’ van mijn ouders. Het leuke is dat ik onder mijn lezers/lezeressen ook nog eens 5 onesies weg mag geven. Laat in een reactie hieronder weten voor wie (ras + naam + gekste eigenschap) en waarom je deze kerstonesie wilt winnen. Oh en de maat erbij, dat is wel zo handig!

Maak extra kans door mij te volgen via Facebook en Instagram! 

Heb jij een hond en is deze (al) verzekerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

22 Reacties

 1. Danielle
  19 december 2018 / 10:11

  En en en zijn de winnaars al bekend? Heb ik iets gemist? 🙂

 2. Marja
  13 december 2018 / 13:13

  wat zou dit leuk zijn voor onze kat Zoë! Wij zijn helemaal in de kerstsferen, ze gezellig. Zoë is ook dol op kerst; met de ballen uit de kerstboom spelen, in de doos van de kerstversiering liggen, lekker warm tegen/op de lampjes op de vensterbank liggen. Met dit pakje aan zou hij onze Rudolf, ons rendiertje zijn 🙂 Ik doe dus heel graag mee voor onze kat. Zoë is een Europese korthaar, zijn gekste eigenschap is dat hij altijd bij ons op bed onder de dekens wil liggen. Een maat S zou hem wel passen.

 3. Ilse
  13 december 2018 / 07:35

  Ik zou dit pakje graag winnen voor onze kat Spick (ook wel Blackie of Schorseneer genoemd). Hij gaat zich graag in het midden van de straat zitten wassen en is gek op jagen, hij heeft ons al heel wat mooie buiten bezorgd (zelfs hele grote duiven!) en fier dat hij altijd is! Hij geraakt ook nogal makkelijk opgesloten in de grote kleerkast, maar dat is niet helemaal zijn schuld natuurlijk … Hij zou zo mooi zijn in dit pakje!

 4. Dani van der Zouw
  12 december 2018 / 22:59

  Ik heb thuis twee kleine poezebeesten. Of nouja, een dame en een heertje. Onyx en Lilly. Onyx is een iet wat mollige, donzige zwarte kat met grote ogen en laat heel je hart smelten door je één keer aan te kijken. Laat staan wat dat pakje bij hem aan in je los kan maken haha. Lilly daarentegen is een nieuwsgierig drukker katje dat graag heel het huis door huppelt. Een mini rendier met ADHD dat ook nog eens ninja sprongetjes tegen de muren op maakt, hoe leuk is dat. Allebei mijn schatjes van een katjes zou het geweldig staan, om de lol er in te houden wisselen we het pakje dan iedere dag eens af haha.

 5. 12 december 2018 / 22:27

  Graag voor onze lieve Elmo! Die als je lekker op de bank zit heerlijk scheetjes laat. En dan ook nog eens heel schuldig kijken, maar ondertussen ben je al vergast. Het is een kruising tussen een king chars en een cooiker. Een gek beest dus. Met maatje M want poep en peukjes eten is zijn hobby. Super lief beest voor de rest, maar is gewoon gek.

 6. Lisa
  12 december 2018 / 21:53

  Voor een van onze mooie rode katers Boris (apporteert speeltjes) & Balou (houdt van gestofzuigd worden). Leuk voor bij hun kerstcollectie (rendiergewei en kerstmuts + sjaaltje ?).

 7. Marthe
  12 december 2018 / 21:49

  DIT IS BEESTIG COOL! De kat van onze buren is een heel sociaal beestje, komt altijd met ons knuffelen en het zou super leuk zijn als Toby deze onesie kunnen aandoen! Dan gaan we samen nog vele TOPmomenten beleven! Ik kijk er nu al naar uit!
  Maatje S voor Toby, want hij lijkt twee druppels water op Sjakie! ?
  Liefs Marthe (@marthinos) ?

 8. Mariska van Dorst
  12 december 2018 / 21:37

  Ik doe mee voor een van onze mopshondjes! Maatje M dan gok ik zo! Ze heten Yuna en Kairi en hun leukste maar tegelijkertijd ook weer de mindere eigenschap is hun mega drukte en dat ze dan ook nooit overdag even stil liggen en slapen!

 9. Risje
  12 december 2018 / 21:07

  Jaaaa super leuk! Maat M voor mijn reuze kat Jones! In zijn brein bestaat alleen het woord ‘eten’ een echte Brabantse Bourgondiër !

 10. Lynn
  12 december 2018 / 21:03

  Maat s voor Juffie ? leuk voor op de kerstkaart hihi!

 11. 10 december 2018 / 01:03

  Mijn kat Pim zou dit heeeel leuk vinden. Vandaag moest ik hem helemaal inpakken in dekentjes tijdens het knuffelen omdat hij het volgensmij koud had, dus een onesie zou goed van pas komen! Zijn gekke eigenschap is dat hij altijd op mijn schouders wil klimmen als ik aan het werk ben op mijn laptop ?

  • 10 december 2018 / 13:33

   Ah dat lijkt me echt een schatje! De mijne gaat gewoon bovenop mijn laptop liggen; een soort boodschap denk ik. Stop met typen, aai mij maar eens mooi, haha!

 12. Ankie Blatzheim
  8 december 2018 / 10:38

  Hier zal DJ heel blij mee zijn

 13. 7 december 2018 / 22:27

  Wat super leuk! Het ziet er schattig uit.

 14. Melle & Gitte
  7 december 2018 / 12:44

  Whaha deze zijn leuk! Die willen Melle en Gitte heel graag een winnen voor Boeffie, de hond van opa en oma. Dan gaan ze met nog meer plezier op pad met het beestje! Het is een dwergschanuzer, dus maatje M?

 15. Kim
  7 december 2018 / 12:01

  Super leuk! Voor onze Franse bulldog Dex die altijd op de vensterbank naar buiten zit te kijken. Dan krijgt hij vast nog meer aandacht van alle mensen die voorbij lopen. ??
  Ik gok maatje L.

 16. 7 december 2018 / 11:17

  Ooohhh GE-WEL-DIG!!
  Als fotograaf lijkt het mij super leuk om honden te fotograferen in zo’n kerstonesie!
  Zo maak ik niet één, maar wellicht meerdere mensen blij met een leuke kerstfoto 🙂
  Mijn voorkeur gaat uit naar maat L, zo hoop ik dat het meerdere hondjes past.

 17. 7 december 2018 / 10:35

  Dit is zoooo schattig!! Mijn hondje loopt niet meer als hij een jasje aan krijgt, dus helaas geen onesie voor mijn hondje haha! Misschien mijn konijntje??

 18. 6 december 2018 / 19:45

  Leuk is deze! Ik had hem ook bij de Hema gezien, maar ik twijfelde om hem mee te nemen. Ik zag daar ook een maat XS, dus als die ook te winnen is doe ik graag mee. Maat S wordt helaas te groot voor onze kleine Pomeriaan 🙂

 19. Renske
  6 december 2018 / 18:22

  Wat leuk voor onze lieve dwergteckel Siep! In de winter ligt ze graag net als een een baby’tje heerlijk onder een dekentje te slapen.

  (Maat s)

 20. Cindy
  6 december 2018 / 15:08

  Dat zou toch geweldig zijn voor onze shi-tzu Gijs die niet eens naar buiten wil in de kou? en hij zou er ook nog prachtig uitzien tijdens het familie Kerstfeest?
  ( Maat M )

 21. Peggy
  6 december 2018 / 13:48

  Een M voor onze gekke Elvis?, omdat hij het niet warm genoeg kan hebben en altijd met een deken voor de haard ligt.