fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Nieuwe aanwinst in ons interieur

‘Je ken niet blijven kopen!’ Haha een uitspraak waar ik gelijk om moet lachen. Dit zegt mijn vader namelijk weleens! Toch ben je in je interieur altijd aan de gang. Meubels verschuiven, accessoires omwisselen en soms schaf je toch ook weer iets nieuws aan. Zo kun je volgens mij altijd bezig blijven. In dit artikel laat ik je met heel veel plezier een nieuwe aanwinst in ons interieur zien. En geloof me, deze wil je zien!

Nieuwe aanwinst in ons interieur

Van mijn interieur heb ik natuurlijk al vaker wat glimpjes laten zien. In de woonkamer hebben wij een mooie industriële kast staan met daarnaast een toffe vloerlamp. Toch was het hoekje daarnaast nog wat leeg en zocht ik naar een kastje wat perfect bij de lamp past. Nou geloof me, ik heb hem gevonden!

Ik begon mijn zoektocht door simpelweg ‘Industriële tafels‘ in te typen bij Google. Niet dat ik echt op zoek was naar een tafel-tafel maar meer naar een leuke bijzettafel. Natuurlijk kwam ik met deze zoekterm in één grote brei van tafels en dus kon ik niet echt vinden wat ik zocht. Tijd om mijn zoektermen wat te verfijnen, haha! Na een tijdje kwam ik uit bij PIB, een mega toffe shop!

PIB zegt: Wij bieden producten aan die zijn ontworpen om uw unieke stijl te creëren met een perfecte afwerking en een tijdloos ontwerp om stijlvolle elementen in een perfecte harmonie te combineren.

Meteen was ik weg van de site. Het ziet er allemaal zo stijlvol uit en de meubels zijn inderdaad uniek. Net even ‘wat anders dan anders’ en misschien was dat wel precies waar ik naar op zoek was. Soms moet je er tegenaan lopen en dan denk je: ‘Bingo! Dat is hem!’ Dat gebeurde na een tijdje speuren in de shop van PIB. Ik kwam namelijk de Louis Latch Tafel tegel. Hij is gemaakt van 100% metaal en echt een uniek meubelstuk. Het tafelblad heeft het uiterlijk van een oude koffer en het handvat is gelijk de lade. De poten bestaan uit halve cirkels wat deze bijzettafel echt mega speels maakt. Je vindt diverse robuuste details terug zoals zichtbare klinken en schroeven. Dit geeft het kastje een extra stoere look.

Het is precies hetzelfde materiaal als mijn vloerlamp, hoe tof? Ik vind het echt een match made in heaven. Op dit moment staat er een stoere, zwarte mand op vol pannenkoekenplanten en ben ik heel tevreden over het resultaat.

Deze Louis Latch Tafel kost € 145,- 

Wat vind jij van de nieuwe aanwinst in ons interieur?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

12 Reacties

 1. 21 december 2018 / 16:27

  Als je van aparte items houdt dan komt deze wel in het lijstje te staan. Hij is leuk, maar ik vind het niet persé mooi.

 2. 19 december 2018 / 18:55

  Niet helemaal mijn smaak, maar ik vind het wel heel gaaf staan bij jou! Een leuke style zo 🙂

 3. 19 december 2018 / 18:18

  heel origineel zeg! Ik begin dan meteen te denken of ik zoiets niet zelf zou kunnen maken

 4. 19 december 2018 / 07:38

  Die is echt super gaaf!! staat ook perfect bij de rest van het hoekje!

 5. 18 december 2018 / 21:59

  Heel heeel gaaf! Hou van een net en strakke look in de kamers

 6. 18 december 2018 / 16:52

  Wauw past perfect, erg gaaf!

 7. 18 december 2018 / 16:29

  Wat een stoere industriële tafel! Voor mij iets te stoer want ik ben meer van het landelijke interieur maar de tafel past wel heel erg goed bij de lamp die jullie al hadden!

 8. 18 december 2018 / 16:23

  Nee, maar… WAUW ! Deze is echt super gaaf ! Net als de rest van jullie interieur trouwens…

 9. 18 december 2018 / 15:59

  Wat een gaaf ding!

 10. 18 december 2018 / 12:05

  Dat ziet er inderdaad super stoer uit! Wat een eyecatcher zeg! En toevallig past hij inderdaad super bij die lamp!

 11. 18 december 2018 / 11:18

  Wat een leuk tafeltje! Jullie interieur ziet er gaaf uit. Wij hebben ook een beetje die industriële look in huis en ik verwacht deze week nieuwe salontafels. Ik wil altijd te veel accessoires in huis en we hebben weinig plek dus dat maakt het altijd lastig.

 12. 18 december 2018 / 07:16

  Wauw die is gaaf! Heel stoer.