fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Mijn dromen wat betreft een huis en het interieur

Dromen mag altijd, toch? Ik vind van wel en stiekem vind ik dat dromen nooit te groot kunnen zijn. Wanneer je niets meer te wensen hebt lijkt de wereld stil te staan en ik geloof niet dat ik ooit op een punt kom waar ik stop met dromen. Alhoewel wij een fantastisch huis hebben en een interieur waar ik mega tevreden mee ben zijn er toch altijd dingen waar je van blijft dromen. In dit artikel vertel ik je mijn dromen wat betreft huizen en interieur.

Mijn dromen wat betreft een huis en het interieur

Een grote tuin

Qua huis is mijn grootste wens eigenlijk een grote tuin. Het huis wat wij nu hebben is qua formaat prima en hoeft wat mij betreft niet veel groter te zijn. Oké, misschien een beetje dan, haha! Op dit moment hebben wij een hoekhuis met een ruime garage en een dubbele oprit. Als ik verder mag dromen dan is mijn ideale huis zeker een vrijstaand huis in een landelijke omgeving met een grote tuin. Stiekem ben ik dan ook zo’n persoon die het liefst achterin de tuin een klein stukje gras heeft met bijvoorbeeld een mini varkentje. Lijkt me fantastisch!

Een kookeiland

Jup! Ik wil ooit een prachtige woonkeuken. Zo eentje waar altijd iedereen lekker bij elkaar zit met een groot kookeiland in het midden. Wat lijkt me dit gezellig! Zeker als je dan aan het kookeiland een aantal mooie barkrukken hebt staan. Wijntje erbij en tijdens het koken lekker kletsen met vrienden of familie die uitgenodigd zijn om te blijven eten. Ik kook heel graag dus ik weet zeker dat ik dan altijd achter dit eiland te vinden ben, haha!

Een ontbijtbar

Als er dan nog wat plek over is dan zou ik het leuk vinden om een ontbijtbar te hebben met uiteraard wederom weer mooie barkrukken of barstoelen eraan. In de ochtend, als je even vlug vlug je ontbijt moet opeten, dan is zo’n barretje vet handig. Daarnaast vind ik barkrukken in een interieur altijd ontzettend stoer en klassiek staan dus op zich is een ontbijtbar dan een prima excuus om barkrukken in je interieur te krijgen toch? Haha!

Natuurlijk zijn dit niet al mijn dromen en droom ik van veel meer. Wellicht schrijf ik ooit nog weleens wat meer delen van dit artikel, zou leuk zijn toch? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: