fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

NARS Velvet Lip Glide in Roseland

Er zijn een aantal beautymerken waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Bobbi Brown, MAC en zeker ook NARS. Ligt het aan de zwarte verpakkingen met strakke witte tekst die de vormgeving bevat bij alle drie de merken of is het gewoon de kwaliteit? Ik denk een combinatie van beide. De laatste tijd zijn er een aantal reviews van NARS voorbij gekomen en mijn liefde voor het merk blijft groeien. Vandaag review ik de NARS Velvet Lip Glide in Roseland. Please, don’t let me down!

NARS Velvet Lip Glide in Roseland

NARS heeft in 2018 drie nieuwe luxueuze lipproducten geïntroduceerd, namelijk de Full Vinyl Lip Lacquer (Limited Edition), de Powermatte Lip Pigment en de Velvet Lip Glide. Alhoewel ik naar natuurlijk alle drie de lanceren gigantisch nieuwsgierig was trok de Velvet Lip Glide me direct. De laatste tijd ben ik namelijk niet meer zo van de mega matte lipproducten en dus leek ‘Velvet’ mij een goed alternatief.

Natuurlijk zit deze NARS Velvet Lip Glide in Roseland weer in een typische NARS verpakking. Ik vind het tof dat een merk gewoon z’n vaste vormgeving heeft en juist een strakke keuze maakt in plaats van gekke hulzen met opvallende kleuren. Dit ziet er clean en gelikt uit, I love it. De dop is zwart met NARS erop en de huls is doorzichtig waardoor je de kleur van de Velvet Lip Glide goed kunt zien. Wel zo handig als je meerdere kleuren hebt van een product. De vorm is rechthoekig.

NARS over de Velvet Lip Glide
Deze Velvet Lip Glide voorziet de lippen van een volle, fluwelen glans met een luxueuze, lang houdende finish. De unieke hybride niet-klevende lipformule droogt niet uit en voelt zeer prettig aan. De perfect dekkende, krachtige kleur glijdt soepel over de lippen en blijft geweldig lang zitten. Een mix van kostbare oliën staat garant voor een gladde, gehydrateerde look.

Deze NARS Velvet Lip Glide heeft in totaal 5 nieuwe tinten, namelijk:

 • MARS; warm brown
 • PARADISE GARAGE; soft plum
 • ROSELAND, rose blush
 • SWING; neutral rose
 • XENON; dusty mauve

Swatch

Hier zie je de NARS Velvet Lip Glide in Roseland geswatched op mijn hand. Zoals je ziet geeft hij een prachtig pigment, dekt hij super goed en is hij inderdaad licht glanzend. De kleur maakt me direct enthousiast. Eens kijken hoe hij op de lippen uitpakt!

Hier draag ik de NARS Velvet Lip Glide in Roseland. Zie je hoe mooi dekkend hij op mijn lippen is? Echt een my lips but better kleurtje en precies een kleur waar ik juist zo van houd. Hij dekt prachtig en maakt mijn lippen inderdaad heel glad zonder ook maar een beetje in de lijntjes te trekken.

Conclusie

Yes!!! NARS, you did it again! Lees de beschrijving die NARS geeft over deze NARS Velvet Lip Glide in Roseland en hij klopt echt 100%. Daar houd ik dus van, als een merk gewoon nakomt wat hij beloofd. Deze Velvet Lip Glide is inderdaad een lipproduct met een prachtige dekking, goed gepigmenteerd met een fluwelen glans. Hij maakt mijn lippen glad, trekt niet in de lijntjes en hij voelt heel erg comfortabel aan op de lippen. Hij plakt niet, droogt absoluut niet uit en blijft geweldig lang zitten.. Wat wil je nog meer? Dit is echt mijn nieuwe favoriet!

Deze NARS Velvet Lip Glide in Roseland bevat 5,7 ml. en kost € 26,- Hij is te koop bij De Bijenkorf online en in de winkels (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam).

Heb jij een product van NARS in je stash? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 12 oktober 2018 / 18:17

  Wat een mooie kleur!

 2. Juliette - Strongbody.nl
  12 oktober 2018 / 00:52

  Wat een mooie kleur! Het staat je goed en dekt prachtig! Ik ga er ook naar kijken.

 3. 11 oktober 2018 / 20:45

  Mooie kleur! Een kleur die altijd wel kan, ik hou er van.

 4. 10 oktober 2018 / 23:04

  Wat prachtig kleur! Love it

 5. 10 oktober 2018 / 22:36

  Een kleur die overal bij past, echt heel erg mooi zeg! Staat je erg goed 🙂

 6. 10 oktober 2018 / 21:27

  Make-up is niet meteen mijn expertise, maar wauw deze kleur staat je mooi!

 7. 10 oktober 2018 / 14:00

  Wauw ik had echt niet verwacht dat het zo een gepigmenteerde kleur zou zijn eigenlijk. De kleur staat je inderdaad ook zo goed. Dit lijkt echt een product naar mijn hart. Ik hou ervan als een lip product zo’n mooi glansje heeft, maar vaak betekent dat juist dat ze niet gepigmenteerd zijn. Bij deze is dat gelukkig niet het geval.

 8. 10 oktober 2018 / 13:29

  Hij staat erg mooi, en mooie fotos heb je ook. Ik vind het mooi dat de kleur niet super vel is.

 9. 10 oktober 2018 / 13:25

  oee nog nooit geprobeerd, maar ben zo benieuwd! hij staat je prachtig

 10. 10 oktober 2018 / 12:10

  Dit is een kleur die ik zelf ook zo zal dragen, heel erg mooi! En mijn hart huilt steeds een beetje als ik NARS zie, baal er zo enorm van dat ze vorig jaar in China zijn gaan verkopen!

 11. 10 oktober 2018 / 11:07

  Oh dat vind ik ook wel wat, zo ‘lips but better’ ik ben niet zo van de opvallende kleuren. Mooi!

 12. 10 oktober 2018 / 06:33

  Klinkt goed. Ik vind de kleur op je lippen wel wat lichter uitpakken dan ik had verwacht, maar deze kleur staat je goed. Fijn dat je weer een pareltje erbij hebt :-)!