fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

MAC All Stars Chili Make-up Set

Zoals de meeste merken komt ook MAC Cosmetics rond de feestdagen op de markt met een ‘Holiday Collection’. Aangezien ik dol ben op feestcollecties laat ik je in dit artikel een Make-Up Set zien, namelijk de MAC All Stars Chili Make-up Set. Deze set zit in de MAC Cosmetics Holiday Collection en ik laat je graag zien wat er in zit.

MAC All Stars Chili Make-up Set

De Holiday Collection van MAC heet Shiny Pretty Things. Volgens MAC is het een gloednieuwe, shiny, mooie en caleidoscopische (ja dit is een woord!) collectie. Dat klinkt allemaal nogal veelbelovend, niet? In de set zit een gigantisch aanbod. Van lipsticks en liglasses naar oogschaduws en eyeliners. Van skin finishes en oogpalettes tot gezichtspalettes en glowkits. Je kunt het echt zo gek niet bedenken of het zit in deze collectie. Heel gaaf! MAC flikt het toch telkens weer.

Wat ook in de collectie zit zijn twee verschillende All Starts Make-up Sets namelijk;

 • Chili
 • Ruby Woo

Ik heb de variant ‘Chili’ en deze twee namen slaan op de kleur van de lipstick in de set. Chili is een beetje rood/bruin en Ruby Woo is helderrood.

De inhoud

In deze MAC All Stars Chili Make-up Set zitten in totaal drie MAC essentials, namelijk een mini Prep + Prime Fix+, mini In Extreme Dimension 3D Black Lash en mini Lipstick in Chili. Alle drie natuurlijk mega bekende MAC producten en echte musthaves als je het mij vraagt. Zeker de Prep + Prime Fix+ en In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara zijn bij heel veel mensen groot favoriet.

Tof cadeau!

Ik weet nog goed dat ik, mede door het lezen van heel veel blogs, verslingerd raakte aan make-up. Alle nieuwe collecties van bijvoorbeeld Essence en Catrice rekende ik zonder te twijfelen af bij de Kruidvat. Toch duurde het eventjes voordat ik mijn eerste MAC producten aanschafte. Ik heb hier heel veel reviews voor gelezen en na heel lang twijfelen kocht ik de MAC Please Me Lipstick en de MAC Dainty Blush. Overigens nog steeds favorieten van me. MAC ligt gewoon qua prijs natuurlijk iets hoger dus niet gek dat je zeker wilt zijn van je aankoop.

Zoek jij nog een perfect cadeau voor kerst? Is zij gek op make-up maar nog geen duurdere items gekocht? Dan is dit dus dè perfecte starterskit! Een fixing spray, een lipstick en een mascara, ideaal! De kleur van de lipstick is ook nog eens perfect voor tijdens de feestdagen. 100% score gegarandeerd!

Deze MAC All Stars Chili Make-up Set kost € 29,50 en is o.a. te koop bij Douglas.

 • Mocht je het leuk vinden om van de producten een review te lezen? Laat me weten welk product in de comments x

Heb jij al iets van MAC Cosmetics in je Make-Up stash? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 17 december 2018 / 19:18

  Ik ken het merk MAC (nog) niet. Heb er geen items van. Binnenkort toch maar eens rondneuzen bij Douglas aangezien elk blog dat ik erovet lees positief is.

 2. 17 december 2018 / 16:26

  Ja deze heb ik ook ???. Mijn zusje heeft het afgepakt ?. Mac blijft leuk.

 3. 17 december 2018 / 14:02

  Ik dacht altijd dat MAC heel duur is, maar deze prijs is goed te doen! Leuk om eens te proberen.

 4. 17 december 2018 / 11:38

  Nee heb ik niet..Maar gebruik het ook maar weinig ๐Ÿ˜‰ Klinkt wel als een topsetje!

 5. 15 december 2018 / 20:32

  Leuk setje! Zelf heb ik eindelijk niks van het merk maar ze hebben soms wel leuke kleuren lipsticks

 6. 15 december 2018 / 14:32

  Ik zou wel een review willen lezen over de mascara, aangezien ik nog geen mascara’s van MAC Cosmetics in m’n stash heb. Wel heb ik een heleboel lipsticks, ook diezelfde prime fix+ en nog een aantal andere producten. Maar wauw, wat is dat ook een mooie kleur lipstick! Ook daar zou ik wel een review van willen zien om te kijken of hij goed blijft zitten (wat meestal wel het geval is bij MAC lipsticks) en hoe hij eruit ziet op je lippen!

 7. 15 december 2018 / 11:04

  Nee, maar dat zegt niet zoveel omdat ik uberhaupt geen make-up heb. Maar dit lijkt me een handig setje.

 8. 14 december 2018 / 14:54

  Wat een cuties die mini’s! Mooie set ๐Ÿ™‚