fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Goodiebox Unboxing December

Yes! Vanaf Augustus unbox ik iedere maand de toffe Goodiebox op mijn blog. Nu is het tijd voor de laatste Goodiebox van het jaar 2018 en natuurlijk laat ik de inhoud met heel veel plezier zien. Ben jij benieuwd? Bekijk dan nu mijn Goodiebox Unboxing December!

Goodiebox Unboxing December

In november had de Goodiebox het ‘Prep-N-Go’ thema. Deze keer in december staat de Goodiebox in het teken van ‘The Reflection’ en dat is natuurlijk een knipoog naar de feestdagen!

Altijd magere melk in je latte en nooit volle melk. ’s Ochtends eerst Instagram checken, nooit zonder mascara de deur uit en niet teveel koolhydraten. Stop. Halt. Wacht even. Dit klinkt een beetje teveel als leven op de automatische piloot. Het is tijd ovor wat reflectie zodat we kunnen zien hoe we oude habits kunnen veranderen en helemaal vernieuwd de komende periode in kunnen gaan. 

Deze box bevat producten die je (letterlijk) zullen laten shinen, die zorgen voor wat gemoedstrust en fijne verzorging voor je huid.

Lord and Berry Paillettes Eye Pencil

Ah tof! Een product van Lord and Berry. Ik ken het merk al een hele tijd maar nooit eerder probeerde ik er iets van. Het is een zacht, zwart potlood met mini glittertjes erin. Extra geschikt voor de feestdagen! Een oogpotlood is altijd welkom, ik draag het elke dag.

Deze Lord and Berry Paillettes Eye Pencil kost € 16,-

Balance Me Vitamin C Repair Serum

Een repair serum is in de winter natuurlijk altijd welkom. Een iets te gezellig feestje gehad en je huid een beetje verwaarloost? Geen probleem, dit product geeft je huid direct de boost waar hij aan toe is. Je gebruikt dit serum na je dagelijkse routine en aan twee pompjes heb je meer dan voldoende.

Normaliter kost 30ml. van deze Balance Me Vitamin C Repair Serum € 36,- en aangezien deze flacon een inhoud heeft van 10ml. kost dit product € 12,-

GOSH Effect Powder

Oh GOSH. Haha sorry, een iets te voor de hand liggende woordspeling. Ik ken het merk GOSH van heel vroeger en heb er al een tijdje niets meer van gehad. Leuk om het merk weer eens in deze box tegen te komen. Dit is een luxueuze effect powder in een champagne roze kleur met longlasting effect. Oftewel; perfect voor Oud&Nieuw, party all night long. 

Deze GOSH Effect Powder kost €10,- 

Rituals Ritual of Ayurveda Dry Body Oil

Tof! Iets van Rituals in de box! Ik ben gek op Rituals dus hier ben ik altijd blij mee. Dit is een natuurlijke droge olie voor de huid en het haar. Zelf ben ik van droge olies altijd heel erg fan omdat je hiermee niet zo’n vette laag hebt. Ik ga deze vooral voor mijn huid gebruiken.

Normaliter kost 100ml. van deze Rituals Ritual of Ayurveda Dry Body Oil € 19,50 en aangezien deze flacon een inhoud heeft van 30ml. kost dit product € 6,50

Bellapierre Cosmetics Pro Concealer Palette

New brand alert! Bellapierre, ik heb er nog nooit van gehoord. Het is de nummer één in minerale make-up en dat maakt me natuurlijk direct ontzettend nieuwsgierig. In dit palette zitten drie verschillende concealers en met deze mix kun je alle onzuiverheden subtiel wegwerken.

Deze Bellapierre Cosmetics Pro Concealer Palette kost € 28,-

Conclusie

Tsja.. weer een super toffe box toch? Leuk, het The Reflection Thema zo voor de december maand. Inderdaad goed om je routines eens even goed onder de loep te nemen en fris en fruitig het nieuwe jaar in te stappen. In deze box ook weer een aantal bekende merken en een aantal totaal onbekende merken. Juist het ontdekken van (voor mij) nieuwe merken vind ik altijd ontzettend leuk!!

Mocht jij nou van een bepaald product heel graag een review willen, laat me dit eventjes weten onderaan in de comments. Uiteraard geef ik je dan eventjes een seintje wanneer je de uitgebreide review terug kunt lezen!

De totale waarde van deze box is €72,50 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Wauw!! Mega goede deal toch? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing december! Ken jij Goodiebox?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 23 december 2018 / 12:17

    Ik was zelf niet mega enthousiast, maar het is een prima box.