fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Huishoudelijke taken waar ik een hekel aan heb

Een tijdje terug heb ik een artikel geplaatst met daarin onze schoonmaakroutine. Ik merkte dat hier erg leuk op werd gereageerd. Alhoewel ik geen hekel heb aan schoonmaken zijn er wel genoeg Huishoudelijke taakjes waar ik een hekel aan heb. Natuurlijk vertel ik je er alles over. Sterker nog, ik geef je mijn top 3!

Huishoudelijke taken waar ik een hekel aan heb

 1. Strijken
  • Stipt op nummer 1 staat strijken. Ik weet niet hoe het komt maar ik vind het echt zoo verschrikkelijk om te doen. Ik kan serieus shirtjes in de winkel laten liggen omdat ze gigantisch kreukgevoelig zijn. Dat mensen hun spijkerbroeken, theedoeken, handdoeken, dekbedovertrekken, poloshirts en zakdoeken strijken.. daar kan ik echt niet bij! Pas als de stapel strijk zo groot geworden is dat ik er niet meer omheen kan klap ik mijn strijkplank uit. Mijn vriend heeft een kantoorbaan dus helaas moet ik ook aan het strijken van overhemden geloven. Gelukkig zijn er strijkvrije overhemden op de markt en heeft hij twee favoriete merken, namelijk Seidensticker en Eterna. De overhemden van deze merken laten zich echt heel makkelijk strijken wat het klusje misschien toch een mini beetje dragelijker maakt.

 1. WC’s schoonmaken
  • Tsja,. ook dit is niet echt mijn meest favoriete huishoudelijke taakje. Al denk ik dat ik daar absoluut niet de enige in ben. De badkamer schoonmaken is sowieso niet mijn favoriet maar zodra ik dan bij de WC aankom ben ik er wel echt klaar mee. Alhoewel mijn vriend en ik samenwonen en de toilet dus voornamelijk door ons zelf wordt gebruikt blijft het gewoon natuurlijk niet het meest frisse klusje. Al ben ik altijd wel ontzettend blij als het is gedaan. Lekker fris, bleek erin, een nieuw toiletblok etc.

 1. Afwassen
  1. Gelukkig hebben we een vaatwasser! Lang leve dat apparaat. Toch zijn er altijd nog een aantal dingen die er dan óf net niet inpassen óf toch beter te doen zijn met de hand. Alhoewel ik er spectaculair veel in krijg en het liefst de hele vaatwasser tot de nok toe vul. Afwassen is absoluut niet mijn favoriete taakje en gelukkig hoef ik het dan ook nooit vaak te doen.

Dit zijn mijn Huishoudelijke taken waar ik een hekel aan heb. Ik ben erg benieuwd welk huishoudelijke taak jij het vervelendst vindt om te doen.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

 1. 15 november 2018 / 14:55

  Strijken doe ik niet eens, als het gekreukt is was ik het nog een keer, oeps! Zelf haat ik de vaatwasser uitruimen en de badkamer schoonmaken… was opvouwen vind ik dan wel weer leuk!

 2. 15 november 2018 / 13:12

  Ik vind wassen en strijken helemaal oké, maar terug in mijn kleerkast en op z’n plaats leggen vind ik écht het ergste haha! Stofzuigen kan ik ook wel missen :p

 3. 15 november 2018 / 09:53

  Haha deze klusjes staan bij mij ook bovenaan, maar om eerlijk te zijn strijk ik niks, en mijn man strijkt zijn eigen overhemden, de wc schoonmaken is 9 van de 10 keer ook een klusje dat mijn man doet en we hebben een vaatwasser 😉