fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Oeps! Dit keer ietsjes later gepland dan normaal. Met een druk weekend achter de boeg waarin ik me niet op en top heb gevoeld moest het artikel eventjes op zich wachten. Ik moet ook zeggen dat ik eventjes moet wennen aan het weer; oftewel dat het eerder donker wordt. Ik kan nu niet altijd meer foto’s maken en moet echt wachten op goed licht en dat zorgt ook af en toe een beetje voor vertraging. Anyways.. genoeg daarover. Op naar mijn review van de Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara.

Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

Komt deze mascara je bekent voor? Dat kan kloppen! Begin dit jaar lanceerde het merk de Bourjois Eye Catching Volume Mascara. Eigenlijk lijkt deze mascara daar ontzettend op. De grootste verschillen zijn;

  1. De naam (er staat nu ‘Extreme’ tussen)
  2. De kleur (Bourjois heeft lichtroze toegevoegd aan de huls)
  3. Het borsteltje (heeft nu een ‘bochtje’)
  4. Productnaam (in plaats van Deli-Cat Black is het Extreme black)

Hierbij heb ik eigenlijk deze ‘Extreme’ variant al besproken. Bourjois beloofd dat deze mascara perfect is “voor spectaculair vollere, zwarte en langere wimpers”. Hij heeft een extra langhoudende en volume-gevende formule, verrijkt met intens zwarte pigmenten voor wimpers die spectaculair voller en dikker lijken. Op naar de swatches!

Zoals je van mij gewend bent, zie je hier even de close-ups van het resultaat. De bovenste rij zijn mijn wimpers zonder mascara, de middelste rij met alleen de mascara op de bovenste wimpers en op de onderste rij twee laagjes op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

En… uiteraard nog een fullface resultaat.

Conclusie

Over de Bourjois Eye Catching Volume Mascara was ik eigenlijk erg tevreden. Of het nu echt aan het borsteltje ligt of aan de formule, ik kan mijn draai met deze Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara niet helemaal vinden. Het aanbrengen is niet zo makkelijk, hij laat puntjes achter op mijn ooglid.. Hmm! Nee dit is hem helaas niet helemaal voor mij.

Deze Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara kost € 16,99 en is te koop in de drogisterijen. 

Wat is op dit moment jouw favoriete mascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 12 november 2018 / 17:17

    Wat grappig dat jij hem juist niet zo fijn vind, ik vind hem vrijwel hetzelfde als de eerste uitvoering 🙂