fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Bondi Sands Liquid Gold Dry-Oil Zelfbruiningsolie + Winactie

Gelukkig laat de zon zich af en toe nog zien, maar sterk genoeg om er bruin van te worden is ze niet meer. Tijd dus om aan de slag te gaan met een alternatief. Je kunt natuurlijk de zonnebank nemen maar ook aan de slag gaan met zelbruinings producten. In dit artikel maar je kennis met de Bondi Sands Liquid Gold Dry-Oil Zelfbruiningsolie en onderaan het artikel lees je hoe je kans maakt op dit product!

Bondi Sands Liquid Gold Dry-Oil Zelfbruiningsolie + Winactie

Australian Made, met een kangaroo. Dat valt me eigenlijk meteen op aan deze verpakking. Wellicht ken je Bondi Beach? Dan weet je in ieder geval meteen waar dit merk haar naam aan te danken heeft. Aan het zonovergoten Bondi Strand in Sydney. Dit is overigens niet het eerste product wat ik review van Bondi Sands. Eerder reviewde ik de Bondi Sands Self Tan Foam samen met de Application Mitt. Vandaag is het de beurt aan deze Bondi Sands Liquid Gold Dry-Oil Zelfbruiningsolie.

De vormgeving is een mooie sprayflacon in een donkerbruin plastic. Hij is een mini beetje transparant aangezien je de vloeistof ziet zitten. Verder is de tekst op de flacon geheel uitgevoerd in goud. Past perfect bij de naam van het product natuurlijk. Prima gedaan als je het mij vraagt! Hij geeft een beetje die bronzing oil vibe, die je gebruikt als je lekker in de zon aan het bruinen bent.

Het is natuurlijk een olie dus hij hydrateert de huid. Daarnaast is hij verrijkt met een Kokosgeur (love it) en droogt hij binnen een paar seconden op. Waar je bij de Self Tan Foam het product moet laten inwerken en moet afspoelen is dat dus bij deze Dry-Oil niet nodig.

Gebruik

Op de foto hierboven zie je een voor (bovenste foto) en na (onderste foto) beeld. Mooi resultaat toch? Niet mega overdreven maar wel net even dat bronzy/sunkissed gevoel.

 1. Reinig je huid voor het gebruik met een goede scrub. Dit zorgt ervoor dat je huid ‘ready-to-go’ is en dat je de kans op een mooi, streeploos resultaat vergroot
 2. Breng de olie aan op je huid en gebruik de Application Mitt om de olie uit te smeren. Doe dit in cirkelvormige bewegingen en zorg dat je ieder stukje goed raakt
 3. Let’s Go! Je hebt gewoon helemaal klaar om te gaan!

Tip: heb je last van droge plekjes op bijvoorbeeld je knieën en ellebogen? Smeer deze, voordat je de zelfbruiningsolie gaat gebruiken, eventjes in met een crème. De olie kan namelijk in droge plekjes extra intrekken waardoor je kleurverschil gaat zien!

Conclusie

Deze Bondi Sands Liquid Gold Dry-Oil Zelfbruiningsolie bevalt me ontzettend goed. Sowieso vind ik een olie voor mijn huid altijd heerlijk, zeker in de herfst en winter. Als hij dan ook nog eens zelfbruinend is dan is dat naar mijn mening zeker een win-win situatie. De kokosgeur vind ik persoonlijk heerlijk, hij brengt makkelijk aan en trekt snel in. Meestal moet je zelfbruiningsproducten laten intrekken en afspoelen onder de douche maar dat is met deze olie niet het geval. Aanbrengen en je bent ready to go. Ideaal!

Deze Bondi Sands Liquid Gold Dry-Oil Zelfbruiningsolie bevat 150ml. en kost € 21,95. De Application Mitt kost € 5,95 en is echt een aanrader aangezien je hiermee het product heel gemakkelijk streeploos aanbrengt. De binnenkant is van plastic en dat is echt top. Hierdoor gaat de olie niet door het ‘washandje’ heen en krijg je dus niet van de lelijke vlekken tussen je vingers. (mensen die vaker dit soort producten gebruiken weten waarschijnlijk precies wat ik bedoel!) 

Winactie

Ik geef een set van deze Bondi Sands Liquid Gold Dry-Oil Zelfbruiningsolie + Application Mitt weg. Oftewel: een pakket met een waarde van € 27,90! Hiervoor hoef je gelukkig maar heen weinig te doen, namelijk:

♡ Volg ‘Lindsey Beljaars’ via Instagram
♡ Volg de Facebook Pagina van ‘Lindsey Beljaars’

De winnares krijgt van mij op maandag 19 november 2019 een DM bericht op Instagram. 

Heb jij weleens een zelfbruiningsproduct geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. Jolijn
  17 november 2018 / 16:56

  Ik ben benieuwd en maak graag kans (:

 2. Mieke | mieksmind
  12 november 2018 / 18:07

  Ik zie het merk steeds vaker voorbij komen op Instagram en in blogartikelen. Marc Inbane gebruik ik zelf maar hier ben ik ook nieuwsgierig naar

 3. 11 november 2018 / 14:35

  Dit klinkt heel goed! Het resultaat is ook mooi natuurlijk. Ik ga het binnenkort ook uitproberen :).

 4. 11 november 2018 / 13:06

  Deze ken ik zelf niet, maar lijk me wel een fijn product zo te zien.

 5. Marian B
  10 november 2018 / 16:38

  Dit ken ik nog niet, lijkt me iets wat ik nodig heb voor de feestdagen. Ik hou van de geur van kokos, dus komt helemaal goed. Ik ben erg benieuwd. Ik je op Bloglovin en gedeeld met G+.

 6. 10 november 2018 / 14:06

  Eigenlijk nog niet geprobeerd, maar ik wil het wel altijd, al weet ik dus nooit welke…. Dus dit zou eens een leuke zijn om een keer te proberen!

 7. 10 november 2018 / 07:46

  Ik heb het zeld nog nooit gebruik eigenlijk, maar als ik het zo zie word ik wel heel nieuwsgierig!

 8. 9 november 2018 / 15:28

  Mooi resultaat! Ik gebruik nooit tanning spray, ga liever naar de zonnebank. Maar voor een speciale gelegenheid kan het ook erg fijn zijn.

 9. 9 november 2018 / 11:18

  Wat fijn! Ik hou van dit soort producten. Komt omdat ik zelf altijd spierwit ben haha. Ik doe graag mee!

 10. 9 november 2018 / 10:24

  Fijn die voor en na foto’s! Ik zie inderdaad heel duidelijk een verschil. Zulke producten vind ik altijd een beetje link: wat als je een soort wortel wordt?

 11. 9 november 2018 / 10:17

  Oeww dat is wat voor mij! Ik heb een hele lichte huid en heb al een aantal zelfbruiners getest inmiddels 🙂 Ik doe graag mee!

 12. 9 november 2018 / 09:57

  Wat een mooi en subtiel resultaat geeft deze self tan.

 13. 9 november 2018 / 09:38

  De enige keer dat ik op Bondi beach was, was het slecht weer, haha, ik gebruik wel een olie voor mijn huis, maar niet met een zelfbruinen aangezien ik altijd wel een kleurtje heb. Ik vind de verpakking trouwens erg leuk. zo met de brug en de kangoeroe