fbpx
103   196
150   298
118   225
130   293
123   342

Bourjois Eye Catching Volume Mascara

Oh yes!! Weer een tof perspakketje van Bourjois. Een merk dat bij mij altijd wel tot de favorieten behoort. Dit keer bevatte dit pakketje de gloednieuwe Bourjois Eye Catching Volume Mascara. Lees verder om erachter te komen of deze mascara het proberen waard is!

Bourjois Eye Catching Volume Mascara

Laat ik even beginnen met de verpakking, die naar mijn mening zeker on fleek is. Eye Catching, met het woord ‘Cat’. Op de dop van de mascara vind je rondom katten en op het woord Catching zitten op de C heel schattige kattenoortjes. Verder is de huls geheel zwart en is de tekst in het (rosé)goud. Mooi gedaan!

Deze mascara moet dus voor het ‘kattenoog effect’ gaan zorgen. Oftewel een volume mascara met een hele open blik. In het persbericht staat: ‘Laat je Cattitude zien!

Bourjois over de Eye Catching Volume Mascara
De formule, doordrenkt met zijdeproteïnen, geeft je wimpers intens volume terwijl ze zacht, soepel en zonder klontjes blijven. Het innovatieve, gebogen borsteltje verdikt en definieert elke wimper en laat de wimpers op hetzelfde moment naar buiten krullen om die onweerstaanbaar wijd open blik te creëren.

Het borsteltje is inderdaad anders dan gewend. Hij is bol maar aan één kant, dus één bolle kant en één vlakke kant. Verder bestaat hij uit haartjes, iets waar ik altijd erg over te spreken ben.

Swatch

Zoals je van mij gewend bent, zie je hier even de close-ups van het resultaat. De bovenste rij zijn mijn wimpers zonder mascara, de middelste rij met alleen de mascara op de bovenste wimpers en op de onderste rij twee laagjes op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

En… uiteraard nog een fullface resultaat.

Conclusie

Eerlijk gezegd blijf ik een mascara reviewen lastig vinden. Ik heb hele makkelijke en lange wimpers van zichzelf en dat zorgt al snel voor volume. Het borsteltje vind ik zelf heel erg fijn omdat hij mijn wimpers goed separeert, geen spinneneffect veroorzaakt en geen klontjes achterlaat. Alhoewel ik wel iets meer volume nog had verwacht vind ik het eerlijk gezegd toch een heel mooi resultaat en blijf ik deze mascara zeker gebruiken!

Deze Bourjois Eye Catching Volume Mascara kost € 16,99 en is te koop in de drogisterijen. 

Wat is op dit moment jouw everyday mascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Hunkemöller

9 Reacties

 1. 9 juli 2018 / 12:40

  wat een super mooi resultaat zeg! Ik vind je wimpers echt prachtig. Zelf had ik bij de cat-eye iets meer volume verwacht net als je zelf eigenlijk al zegt. Maar mascara is erg personal en heeft ook veel te maken met wat voor wimpers je hebt inderdaad.

 2. 9 juli 2018 / 12:38

  hij geeft zeker een heel mooi resultaat!
  ziet er heel goed uit moet ik zeggen

 3. 9 juli 2018 / 12:17

  Ik vind het resultaat van de mascara erg mooi, maar kan me voorstellen dat het borsteltje nog wennen is.

 4. 9 juli 2018 / 12:16

  Deze lijkt me eigenlijk best wel fijn! ๐Ÿ™‚ De verpakking vind ik ook erg mooi ๐Ÿ˜€

 5. 9 juli 2018 / 11:20

  Ja zo blij was ik ook toen ik dit pakketje kreeg. Ik vind het altijd zo leuk om nieuwe mascara’s uit te proberen. Deze heb ik zelf nog niet uitgeprobeerd, maar ik vind het resultaat bij jou wel erg mooi.

 6. 9 juli 2018 / 11:16

  Mooi resultaat hoor en net als je zegt, fijn als het spinnen effect geeft!

 7. 9 juli 2018 / 09:13

  Ik ben er zelf ook erg enthousiast over! Hele fijne mascara ๐Ÿ™‚