fbpx
18   35
59   260
41   85
60   178
40   227

Question and Answer #7

Question and Answer

Wow! Mijn laatste Q&A kwam een half jaar geleden online. Veel te lang geleden als je het mij vraagt! Via Instagram Stories (@lindseybeljaars) deed ik een oproepje voor vragen en ik kreeg gelukkig een hoop leuke vragen binnen. Vandaag beantwoord ik er weer 5 in deze Question and Answer #7!

Nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6

Question and Answer #7

Wat voor telefoon heb je? 

Ik heb op dit moment een iPhone 6 en ik geloof dat dit inmiddels mijn 3e iPhone is. Ik denk dat de kans klein is dat ik ooit een andere telefoon aanschaf dan een Apple. Ik ben er zo aan gewend dat ik met een Android telefoon echt niet meer om kan gaan. Stiekem heb ik op dit moment de iPhone Xr op mijn lijstje staan, waar overigens op dit moment al echt ontzettend leuke telefoon accessoires voor te krijgen zijn. Hopelijk kan ik binnenkort mijn iPhone 6 voor de nieuwe iPhone Xr vervangen.

Wat is je favoriete fashion item?

Een hele lastige vraag want ik ben heel erg van het afwisselen. Jurkjes, blousjes, truien, een jeans.. Iedere dag probeer ik voor mijn kast weer nieuwe combinaties te maken. Uiteraard kunnen jullie deze combinaties geregeld terugzien in mijn OOTD’s. Als ik één item mag kiezen dan zijn het Biker Boots. Fantastisch in de winter maar stiekem vind ik ze in de zomer onder een jurkje ook heel erg tof en stoer.

Ik zag een prachtige portemonnee voorbij komen in je stories, van welk merk is deze?

Wat super leuk dat je hier over begint. Deze portemonnee is van MicMacBags en is echt fantastisch. Sowieso een heel mooi design uitgevoerd in leer in een cognac kleur met een soort krokodillenprint. Hij hoort overigens ook prima thuis in de categorie ’telefoon accessoires’ want in de rits van de portemonnee tref je een mega handig vak voor je smartphone. Ideaal! Oh en goed om te weten; de voering van deze portemonnee is van speciaal materiaal dat digitale diefstal tegen gaat! De perfecte portemonnee, als je het mij vraagt. Mocht ik overigens echt van plan zijn om de iPhone Xr aan te schaffen dan moet ik van te voren wel even checken of deze portemonnee ook dient als iPhone Xr hoesje. Ik vrees namelijk dat deze telefoon te groot is voor de portemonnee, haha, oeps! Ach, daar vinden we dan wel weer een oplossing voor. Misschien kies ik dan wel voor een eigen hoesje ontwerpen met een leuke vakantiefoto o.i.d. Mogelijkheden genoeg!

Wat doe jij om te ontspannen? 

Vooral niets, haha!! Het liefst ga ik eerst, na het eten, lekker in een warm bad. Ik kijk wat filmpjes op YouTube en kom dan al helemaal in zo’n ‘zen-sfeertje’. Nadat ik uit bad kom trek ik mijn huispakkie aan en kruip ik lekker op de bank. Kopje Kamille Thee, Netflix aan, heerlijk! Mijn vriend en ik zijn net klaar met Shooter en zijn net begonnen met Peaky Blinders. Op zondagavond kijken je ‘Ik weet wie je bent’. Mocht je nog leuke tips hebben qua series dan hoor ik het heel graag.

Welk seizoen vind jij het fijnst? 

Hmm.. een vet lastige vraag! Ik had het er toevallig van de week nog over met mijn vriend. Ik ben dol op de lente en de zomer en vind het heerlijk om rond te lopen in een shortje of jurkje met een paar slippers eronder. Daarnaast betekent de zomer voor ons heel veel motorrijden en daar geniet ik altijd intens van! Mijn favoriete seizoen is dan denk ik ook de zomer maar ik zou deze ook niet het gehele jaar willen helpen. Ergens vind ik het namelijk nu ook weer fijn om laarsjes aan te trekken, een jeans en een trui daarboven. Lekker op de bank met een dekentje.. Lekker Hollands! Zolang het maar niet teveel regent, daar heb ik wel een enorme hekel aan.

Dit waren mijn antwoorden op deze 5 leuke vragen! Alle vragen die ik niet heb beantwoord heb ik opgeschreven. Heb je dus een vraag gesteld maar hier je antwoord niet gelezen dan is de kans groot dat ik hem in een volgende Q&A beantwoord. Mocht je een vraag voor mij hebben, laat hem dan hier achter in de comments. Wie weet ga ik er dan antwoord op geven in mijn volgende Question And Answer! 

Wat is jouw favoriete seizoen?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

3 Reacties

  1. 24 oktober 2018 / 17:07

    Wat een leuke vragen zeg. Leuk om wat meer over je te weten te komen. Ik ben zelf echt veel meer een herfst fan van een zomer fan.

  2. 23 oktober 2018 / 22:17

    Heel leuk om te lezen!! En ik vind een iPhone ook ontzettend fijn dus ik denk dat ik ook niet gauw naar een andere telefoon over ga. En als ik wil ontspannen doe ik ook niks anders dan niks doen hoor haha. Gewoon even lekker uitrusten, heelrijk! En zomer is ook mijn favoriete seizoen 🙂

  3. 23 oktober 2018 / 13:27

    Mijn favoriet is ook de zomer.. ik hou ook echt niet van regen en ik ben gewoon gemaakt voor hoge temperaturen. Deze lekkere nazomer was dan ook echt een cadeautje, vind je niet?!