fbpx
25   138
32   72
12   186
65   385
33   193

OOTD Pretty Autumn

Oh Yes! Wat is de herfst toch prachtig! Op heel veel plekken waar ik langs rijd met de auto denk ik; “Daar wil ik foto’s maken voor Instagram of voor een OOTD!’ Gisteren was dat weer raak en dus stapte mijn moeder en ik uit en maken weer een mini fotoreportage en uiteraard laat ik je deze graag zien mijn OOTD Pretty Autumn.

OOTD Pretty Autumn

OOTD Pretty Autumn

Ik weet niet hoe het komt maar de laatste tijd draag ik ontzettend vaak een rokje of een jurkje. Dat terwijl ik vorig jaar echt alleen maar te vinden was in een jeans met een trui. Op dit moment heb ik absoluut één favoriete webshop en dat is My Jewellery. Ik vind vooral de rokjes en de jurkjes echt fantastisch. Ik heb My Jewellery dit jaar ècht ontdekt, misschien komt het daardoor dat ik nu heel graag in jurkjes en rokjes loop.

OOTD Pretty Autumn

Nu heb ik al veel OOTD’s geplaatst met een ‘leopard print’ maar deze print is daar een leuke twist op. In plaats van het patroon van de luipaard heeft dit jurkje een patroon met luipaarden. Volg je me nog? Haha! Oftewel; het is een zwart jurkje met daarop staande en liggende luipaarden erop. Tof!!

OOTD Pretty Autumn

Het jurkje van My Jewellery heeft lange mouwen, sluit in nek met een knoopje, heeft een elastiek in de middel en roesjes aan de onderkant van het jurkje en het uiteinde van de mouwen. Een heel vrouwelijk en vrolijk jurkje als je het mij vraagt en qua kleuren perfect voor de herfst.

OOTD Pretty Autumn

OOTD Pretty Autumn

Ik draag er uiteraard een panty onder. Ik geloof dat deze 20 denier is? Geloof me, deze panty is uiteraard maar één dag meegegaan. Iemand een gouden tip? Ik sluit mijn outfit af met gouden, minimalistische sieraden en mijn stoere biker boots. Ja, dit is echt een lookje waarin je mij de laatste tijd veel treft!

Details

 • Jurk – My Jewellery
 • Boots – My Jewellery
 • Oorbellen – Pandora
 • Ring – Cartier
 • Horloge – Cluse
 • Armband – My Jewellery

Dit is mijn OOTD Pretty Autumn. Wat draag jij het liefst in de herfst?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 19 oktober 2018 / 17:48

  Super leuk jurkje! Zelf haal ik mijn pantys altijd bij de hema, die gaan meestal wel lang mee. Verder is het misschien een tip als je al een klein gaatje of laddertje in de panty ontdekt om er haarspray of transparante nagellak over heen te doen. Dat zou moeten helpen tegen het verder uitladderen! (Is dat een woord? Hahah) liefs

 2. 19 oktober 2018 / 15:12

  Wat een heerlijk jurkje zeg, ik vind hem echt fantastisch! Super leuke herfstoutfit!

 3. 18 oktober 2018 / 17:23

  Wat een fatastisch jurkje!

 4. 18 oktober 2018 / 10:06

  Leuk, dat jurkje met die laarsjes eronder! Ik had laatst wat dingen besteld bij die webshop, maar helaas stond het de modellen op de website toch iets beter dan mijzelf 😉

 5. 18 oktober 2018 / 09:17

  Super leuk, alles aan dit jurkje vind ik leuk en het staat je mooi. Panty’s vind ik het fijnste van Hema of Zeeman (ja echt!)