fbpx
118   138
51   189
45   98
13   192
66   390

OOTD Indian Summer

Zonnig weer met blauwe luchten en gele/oranje  bladeren aan de bomen. Indian Summer betekent nazomer en is dus een heerlijke zonnige periode in de herfst. Gisteren was daar, met 25 graden, absoluut sprake van. Tijd om weer eens een toffe OOTD te maken!

OOTD Indian Summer

OOTD Indian Summer

OOTD Indian Summer

Zoals je ziet ben ik vrij warm gekleed. Ik vertrek in de ochtend van huis met een graadje of 7 à 8 denk ik. Typisch zo’n dag waarbij je denkt; ‘Wat trek ik aan?’ Toen het ongeveer een uurtje of 14:00 uur was dacht ik: ‘Ik had beter een korte broek en een t-shirtje aan kunnen trekken!’

Begrijp me niet verkeerd, ik bedoel dit absoluut niet als klagen. Ik vind het juist heerlijk dat we nog even kunnen genieten van een prachtige nazomer. Lekker op het terras met je gezicht in het zonnetje. Op en top genieten als je het mij vraagt. Van mij mag het nog wel even zo blijven!

OOTD Indian Summer

OOTD Indian Summer

Anyways, op naar mijn outfit. Ik draag mijn beige sweater die je in mijn OOTD Leopard Everywhere al voorbij hebt zien komen. Het is zo’n ontzettend mooie trui van prachtige kwaliteit. Je kunt hem ‘recht’ dragen, met een v-hals of juist de v-hals richting je schouder doen voor een nonchalant effect. Zoals je kunt zien draag ik hem in deze OOTD op de tweede manier.

OOTD Indian Summer

Ik stop mijn trui aan de voorkant in mijn zwarte, spijkerrok van Arizona die ik bestelde via Otto. Een hele toffe spijkerrok met een destroyed look. Ik draag hem heel graag! Onder deze rok draag ik een zwarte 15 denier panty en mijn zwarte bikerboots van My Jewellery. Mijn sieraden zijn allemaal (rosé)goud.

Details

 • Sweater – My Jewellery
 • Rok – Arizona 
 • Boots – My Jewellery
 • Oorbellen – Pandora 
 • Ketting – My Jewellery
 • Ring – Cartier
 • Horloge – Rosefield
 • Armband – My Jewellery

Dit is mijn OOTD Indian Summer. Wat droeg jij gisteren met deze heerlijke, zonnige dag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 12 oktober 2018 / 20:44

  Wat een leuke outfit weer! Ik vind je rok echt prachtig. 🙂

 2. 11 oktober 2018 / 13:42

  Leuke outfit! Ik herken de struggle van vroeg de deur uit gaan en dan dus een veel te warme outfit uit hebben gekozen wel, haha.

 3. 11 oktober 2018 / 12:54

  Erg leuke outfit, zeker voor deze tijd van het jaar. Ik vind laarsjes met een rokje zo een leuke combi. Het staat je heel erg goed!