fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

Yves Rocher Mon Evidence L’Eau de Parfum

Bij de herfst hoort uiteraard een herfstachtige geur. Waar ik in de zomer houd van heerlijke frisse en fruitige geuren houd ik in de herfst meer van warme, bloemige geuren. Ik heb de laatste tijd weer wat geuren binnen gekregen en vandaag is het tijd om deze Yves Rocher Mon Evidence L’Eau de Parfum te reviewen. Een aanradertje of niet? Je leest het nu!

Yves Rocher Mon Evidence L’Eau de Parfum

De geuren van Yves Rocher zijn me bekend. Vroeger al had mijn moeder ze op haar kaptafel staan. In 2018 hebben de parfumeurs van Yves Rocher besloten om een nieuw geurverhaal te ontwikkelen en zo ontstond deze geur. Stiekem werd ik na het zien van het persbericht al razend enthousiast!

Yves Rocher Mon Evidence L’Eau de Parfum is geïnspireerd op de natuur. De natuur is een gevoel van volmaaktheid, geeft ons nieuwe energie en helpt je balans terug te vinden. Yves Rocher Mon Evidence L’Eau de Parfum is een geur met, zoals Yves Rocher zelf zegt, sprankelende en verzachtende geurnoten.

Belangrijkste geurnoten:

 • Rose Damascena: zorgt voor een rijke bloemige, kruidige en dierlijke geur
 • Patchouli: een krachtige en rijke geur, die het midden houdt tussen stralend en mysterieus, verslavend en bitter
 • Vanille: zorgt op sensuele wijze voor harmonie tussen subtiele facetten: zacht, warm, gebrand, bosachtig
 • Mandarijn: zijn sprankelende frisheid geeft kleur aan de geuren

Yes! Deze geurnoten spreken me dus echt direct aan. Rozen, met patchouli, vanille en mandarijn. Dit doet toch direct aan de herfst denken? In het perspakket vond ik allerlei leuke props voor deze productfoto’s en stiekem vind ik dat altijd heel erg leuk. Het versterkt de beleving van de geur en fleurt uiteraard mijn productfoto’s op.

De verpakking zelf is niet ontzettend spectaculair. De kartonnen verpakking is vierkant met de naam van de parfum geschreven in roségoud. Ziet er prima en chique uit. De flacon van deze Yves Rocher Mon Evidence L’Eau de Parfum is verder simpel. Een rechthoekige verpakking met witte tekst. De dop is van Essenhout, een leuke knipoog naar de natuur.

Conclusie

Wat vind ik nou van deze geur? Naar mijn mening is het een schot in de roos! Evidence is natuurlijk een bekende geurlijn van Yves Rocher maar in mijn opinie lijkt deze geur absoluut niet op zijn voorgangers. De geur opent erg houtachtig en wordt na een minuutje of tien heel warm, bloemig en inderdaad heel erg zacht. De mandarijn maakt hem ergens fris maar die combinatie met vanille vind ik echt verrassend. Ik weet zeker dat ik deze geur tijdens de herfst geregeld ga dragen!

Deze Yves Rocher Mon Evidence L’Eau de Parfum bevat 50ml., kost € 39,90 en is te koop in de webshop van Yves Rocher. Let goed op de aanbiedingen, want bij Yves Rocher kun je altijd goede kortingen scoren. Op dit moment gaat er 38% korting af en kost de geur nog maar € 24,90! 

Wat is op dit moment jouw favoriete geur? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 3 oktober 2018 / 23:04

  Ik ben erg benieuwd geworden!

 2. 3 oktober 2018 / 20:43

  Ik denk dat deze voor mij te zoet/bloemig is, maar de flacon is wel erg mooi!

 3. 3 oktober 2018 / 09:11

  Hmmm de noten spreken mij dan niet direct aan, of in ieder geval zitten niet mijn favoriete noten in dit parfum. Toch ben ik wel benieuwd naar de geur.