fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Up to date met deze 5 kledingapps

De laatste tijd ben ik veel meer bezig met fashion. Ik vind het heerlijk om mijzelf iedere dag weer stylish aan te kleden en blijf graag up to date van nieuwe collecties en trends. Ik blijf dit op meer manieren maar vandaag wil ik het graag hebben over mijn 5 favoriete apps op het gebied van fashion. Oftewel; blijf Up to date met deze 5 kledingapps!

Up to date met deze 5 kledingapps

 1. Stylebook – € 4,49
  • Sta jij in de ochtend weleens voor je kast en denk je; OMG, wat moet ik aan? Download dan eens de app Stylebook. In deze app kun je al je kledingstukken fotograferen om zo een duidelijk overzicht te zien van alles wat je hebt hangen. Je krijgt een overzicht van alle kleuren om zo goede combinaties te kunnen maken en je kunt bijhouden wel item je het meest draagt. Leuk toch?
 2. Pinterest – Gratis
  • Uiteraard kan de App Pinterest niet ontbreken in dit lijstje. Dit is een app die je overigens echt voor alles kunt gebruiken. Zelf gebruik ik hem het liefst voor fashion en doe ik hier non stop inspiratie op. Ik zie het overigens wel echt als een inspiratiebron voor toffe outfits en niet echt als Social Media kanaal.
 3. United Wardrobe – Gratis
  • Dit is ook zo’n toffe app! Je kunt op United Wardrobe jouw kleding verkopen maar ook andere kleding juist kopen. Ik vind de app heel gebruiksvriendelijk en na goed zoeken vind je zeker een aantal verkoopaccounts die helemaal bij jouw style passen. Mocht je het leuk vinden om te shoppen door allerlei toffe items die ook nog eens te koop zijn, dan is deze app absoluut iets voor jou.
 4. Zalando – Gratis
  • Mocht je liever nieuwe items aan je kledingkast toevoegen in plaats van tweede hands dan shop ik persoonlijk het liefst bij Zalando. Ze hebben een gigantisch aanbod waardoor het eigenlijk onmogelijk is om niets te vinden wat naar je smaak is. Af en toe eens door de app scrollen op zoek naar nieuwe items vind ik heerlijk.
 5. LIKEtoKNOW.it – Gratis
  • Maak jij stiekem ook altijd printscreens van toffe items? Ik doe dit echt altijd! Wanneer ik denk; ‘wauw, tof lookje!’ dan maak ik even een printscreen zodat ik de look niet vergeet. Met deze app kom je er in een handomdraai achter waar de items vandaan komen die de persoon op jouw printscreen draagt. Je doet dit door simpelweg de printscreen te uploaden in de ap en de app doet de rest. Wanneer de items zijn opgezocht kun je ze direct shoppen. Heel tof!

FASHION is what you buy; STYLE is what you do with it!

Al deze apps kosten natuurlijk data! Ik kan niet meer zonder deze apps en door de Sim Only van Simyo zorg ik dat ik nooit te weinig data heb. Meer tips over het besparen van data vind je op het blog van Simyo. Vanaf nu kun je deze apps 24/7 gebruiken en blijf je 100% Up to date met deze 5 kledingapps!

Wat is jouw favoriete kledingapp? Alle tips zijn welkom!! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

 1. 26 september 2018 / 13:48

  Wat een handige apps allemaal. Zalando en United Wardrobe gebruik ik zelf heel veel. Die style app lijkt me ook mega handig maar ik ben echt veeeeeeel te lui om al mijn kledingstukken erin te zetten haha.