fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

OOTD Leopard Everywhere

De Leopard Print is op dit moment totaal niet weg te denken uit het modebeeld. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik er in het begin gigantisch aan moest wennen maar dat ik inmiddels helemaal om ben. Jawel, het printje hangt vaak genoeg in mijn kast. Topjes en blousjes maar een broek, dat is wel even next level. Dit wil je zien!

OOTD Leopard Everywhere

OOTD Leopard Everywhere

Als je mijn blog al een tijdje volgt en al meerdere OOTD’s of Instagram Posts heb gezien dan weet je dat ik fan ben van My Jewellery. Heb je overigens mijn nieuwe ‘feed’ al gezien op Instagram? Je kunt me vinden via @Lindseybeljaars Anyways.. back to the outfit! Na het zien van de foto hierboven denk je misschien wel; ‘Waar is de Leopard Print?’ Wait for it!

OOTD Leopard Everywhere

OOTD Leopard Everywhere

Jahoor! Daar istie! Naast topjes en blousjes heb ik nu ook een broek met panterprint. Ik heb er heel lang over getwijfeld maar besloot hem uiteindelijk toch te bestellen. Ik heb hem gekozen in Maat S en hij zit echt boven verwachting goed. De stof (suedine) is eigenlijk hartstikke soepel en voelt ontzettend zacht aan. De lengte is voor mij goed en hij zit eigenlijk gewoon echt heel erg mooi. Een broek bestellen online blijft lastig maar het is toch extra fijn als hij gewoon in één keer goed zit. Ik ben erg enthousiast over de pasvorm en de kleur en gok dat ik hem dit najaar regelmatig zal gaan dragen. Als je goed hebt opgelet heb je hem al voorbij zien komen op Instagram! Op dit moment is hij in de webshop out of stock maar ze hebben er ook een prachtige blazer en overslagrok van (die ik stiekem ook heel graag wil hebben!)

OOTD Leopard Everywhere

Sidenote; mijn pup loopt nogal graag met z’n tong buitenboord, whaha! Hij matcht qua kleur top bij mijn outfit, vind je niet? 

De sweater die ik hierop draag is (verrassend) ook van My Jewellery. Lekker basic uitgevoerd in beige. Met een trui zoals deze kun je natuurlijk eigenlijk nooit fout gaan. Hij heeft een V hals aan de voorkant en hangt ook wat af aan de achterkant. Je kunt hem vragen zoals ik hierboven op de foto maar je kunt ook één kant off shoulder dragen. Aan de zijkant heeft hij twee kleine splits en ik hij zit echt ontzettend comfortabel. Een ideale basic trui die je eindeloos kunt combineren!

OOTD Leopard Everywhere

OOTD Leopard Everywhere

Dit lookje sluit ik graag af met mijn gloednieuwe bikerboots. Dit zijn de zwarte Biker Boots Double Belt. Een stoere laars met een riempje aan de bovenkant als extra detail. Ik heb de laarsjes in maat 40 en deze zitten als gegoten. Mocht je ze willen bestellen, kies dan gewoon je eigen maat. De laarzen vallen niet te klein of te groot maar precies op maat. Ik ben er heel erg blij mee en draag ze eigenlijk non stop. Onder een jeans maar zeker ook onder een rokje of jurkje!

Qua sieraden heb ik ervoor gekozen het bij zilver en zwart te houden. Het zilver komt mooi terug in de hardware van de boots en ergens vond ik goud net iets tè.

Details

 • Sweater – My Jewellery
 • Broek – My Jewellery
 • Boots – My Jewellery
 • Oorbellen – Buddha to Buddha
 • Ketting – Heart to Get
 • Ring – Ti Sento en Buddha to Buddha  
 • Horloge – Violet Hamden
 • Armband – My Jewellery

Dit is mijn OOTD Leopard Everywhere. Heb jij de nieuwe collectie van My Jewellery al gespot? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 2 oktober 2018 / 14:32

  Every girl needs a bit of leopard print in her life. Leopard print is never nooit weggeweest uit het straatbeeld. Het is de kunst van de combinatie die het maakt of breekt 😉

 2. 2 oktober 2018 / 10:22

  Wat staat deze outfit je goed! Ik vind je stoere boots erg leuk!

 3. 26 september 2018 / 15:18

  supertoffe broek, ben zelf ook dol op luipaardprint! heb er zelf ook items van 🙂

 4. 26 september 2018 / 14:19

  Wat een leuke outfit is dit! Ook veel mooie details, de laarsjes vind ik bv. erg geslaagd!

 5. 26 september 2018 / 12:26

  Ik hou ervan. Zit nu ook in mijn panter velletje op werk haha

 6. 25 september 2018 / 22:23

  Gave broek! Ik vind hem extra mooi omdat hij net wat donkerder is en daardoor geen Nel Veerkamp uitstraling heeft 😉

 7. 25 september 2018 / 21:42

  Ik houd enorm van animal print en je broek staat je ontzettend mooi. Ik verschillende items van leopard print. Hakken, shirt, rok en jurk

 8. 25 september 2018 / 12:40

  hele leuke outfit heb je aan. Vind leopard prints ook heel mooi maar zou het zelf verkiezen bij een bovenstuk en niet bij een broek

 9. 25 september 2018 / 11:43

  Wat een leuke outfit, heel leuk gecombineerd ook!

 10. 25 september 2018 / 09:34

  Ik ben dus echt mega leopard fan, was ik al… alleen eerst wat het ordinair dus ik ben blij dat het op een gegeven moment helemaal in was, haha ;-)! Ik vind dat je hem leuk hebt gecombineerd met een rustige sweater.. dat heeft ook mijn voorkeur, i.p.v. prints op prints wat je nu veel ziet.