fbpx
69   120
188   246
168   303
157   303
162   268

BLOOMR Coconut Pulling

Ben jij al bekend met het merk BLOOMR? Als je mijn blog al een tijdje volgt dan heb je het sowieso voorbij zien komen. Ik reviewde hiervoor namelijk al de BLOOMR Coconut Charcoal en de BLOOMR Cocosoap. Vandaar is het de beurt aan deze BLOOMR Coconut Pulling en uiteraard ga ik je hier alles over vertellen!

BLOOMR Coconut Pulling

BLOOMR is een merk dat graag 100% back to nature gaat. De producten van het merk zijn namelijk 100% natuurlijk en bevatten géén chemische ingrediënten. Het merk is in 2016 ontstaan door twee vrienden met een orthomoleculaire geneeskunde en biochemische achtergrond. Grappig toch?

Ik weet wat mondwater is maar mondolie? Dat is nieuw voor mij! Deze Coconut Pulling is het 100% alternatief voor mondwater. Het product belooft alle bacteriën te doden, je adem een boost te geven en te zorgen voor een detox. Je tandvlees is vrij van ontstekingen en de verkleuringen op je tanden worden verminderd. Klinkt veelbelovend!

Deze BLOOMR Coconut Pulling zit in een glazen fles. Bij deze dan ook gelijk mijn complimenten aan BLOOMR want dat is natuurlijk ontzettend goed voor het milieu. De olie is echter gestold en zeker niet vloeibaar. Even kwamen er dan ook genoeg vraagtekens in mij naar boven. Wat blijkt? De olie smelt bij 25 graden, oftewel; eventjes onder de warme kraan en you’re ready to go. 

Gebruik:

 1. Verwarm de glazen fles onder warm kraanwater om de olie vloeibaar te maken
 2. Verwijder de dop en vul deze met de olie of neem een klein slokje
 3. Spoel er je hele mond er goed mee
 4. Spuug de olie uit en spoel eventueel na met water

Conclusie

Grappig! Olie in je mond doen en spoelen is nu niet echt vergelijkbaar met mondwater. Mijn vriend en ik fronste allebei bij het eerste gebruik. Toch proef je direct het mint smaakje en dat is wel prettig. Al blijft het eerlijk gezegd apart om je mond enige tijd met kokosolie te spoelen. Inmiddels gebruik ik de BLOOMR Coconut Pulling een tijdje en ben ik er volledig aan gewend. Ik moet wel eerlijk zeggen dat mijn gebit na gebruik verrassend schoon aanvoelt en ik deze olie de komende tijd nog met veel plezier blijf gebruiken.

Deze BLOOMR Coconut Pulling bevat 200ml. en kost € 29,95 (of een deal van 2 flessen voor € 49,95). De producten van BLOOMR zijn te koop in de BLOOMRSTORE

Gebruik jij iedere dag mondwater/mondolie? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 7 september 2018 / 14:29

  Wat een bijzonder product is dit zeg. Het ziet er heel mooi uit maar je mond spoelen met olie lijkt me ook best, bijzonder. Haha. Maar als je er zo’n fris of schoon gevoel van krijgt is dat denk ik wel echt super fijn!

 2. 6 september 2018 / 09:04

  Ik blijf oil pulling een vreemd gegeven vinden! 😀 Ik gebruik mondwater, maar niet iedere dag. Meestal hou ik het bij poetsen.

 3. 6 september 2018 / 08:50

  Het klinkt inderdaad een beetje gek haha. Ben ondanks dat toch nieuwsgierig geworden! 🙂