fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Goodiebox Unboxing September

Yes! Natuurlijk kan ik september niet afsluiten zonder de Goodiebox Unboxing September. De unboxing van vorige maand is super goed ontvangen dus ik weet zeker dat iedereen mega benieuwd is naar de box van deze maand.

Goodiebox Unboxing September

Het thema van deze box is ‘Make it Last’. De zomer heeft officieel plaats gemaakt voor de herfst maar dat betekent natuurlijk niet dat we dat zomerse gevoel ook al achterwegen moeten laten. Dit is de achterliggende gedachte van deze Goodiebox. Oftewel; de box zit vol met producten die ervoor zorgen dat je het zomergevoel vast kunt houden.

You&Oil Carrot Broccoli Chia Face Serum

Een serum die bestaat uit groente? Hoe tof klinkt dat? Ik heb hier eerlijk gezegd nog nooit eerder van gehoord maar na het lezen van de beschrijving werd ik super nieuwsgierig en enthousiast. Een serum vol superfoods, deze ga ik uitgebreid testen!

Deze flacon bevat 30ml. en kost € 37,- 

Nails Inc. Clarendon Street

Een nagellakje is natuurlijk altijd goed. Dit is mijn eerste lakje van Nails Inc., leuk! Ik kende het merk namelijk al een tijdje. Ik vind het leuk dat Goodiebox juist een vrolijk zomers kleurtje in de box stopt in plaats van een donkere herfstkleur. Goed om het zomergevoel nog eventjes vast te houden

Deze nagellak kost € 14,- 

Seacret Cuticle Oil

Leuke match met het nagellakje. Natuurlijk willen we allemaal gezonde nagels en het verzorgen en hydrateren van je nagelriemen is daarbij enorm belangrijk. Dit product komt goed uit want deze kan ik op het moment zeker gebruiken. Op naar sterkere nagels!

Deze nagelriemolie kost € 13,-

Balance Me Gradual Tanning Drops

Wil jij nog even langer genieten van je zomerse kleurtje? Dan zijn deze Tanning Drops hèt product voor jou! Voel 1 tot 3 druppels toe aan je dagcrème of bodylotion en je houdt je sunkissed kleurtje nog wat langer.

Normaliter kost 30ml. van deze tanning drops € 33,- en aangezien deze flacon een inhoud heeft van 4ml. kost dit product € 4,40

TEEEZ Cosmetics Object of Affection Lipbalm

De kou brengt droge lippen met zich mee dus een lipbalm kan natuurlijk nooit kwaad. Allereerst de complimenten voor de verpakking want die is naar mijn mening echt tè cute. De lipbalm zit vol met antioxidanten voor een intense lipverzorging. Hij geeft een klein tintje en dat vind ik zelf altijd extra fijn.

Deze lipbalm kost € 17,- 

Wat leuk dat Goodiebox met deze box het zomerse gevoel nog een tijdje wilt aanhouden. Ik ben dol op de zomer dus kan mijzelf in dit thema helemaal vinden. De box heeft mij ook deze maand weer aangenaam verrast. De totale waarde van deze box is € 84,40 terwijl je hem koopt voor € 19,95. Goede deal toch? Je abonnement is maandelijks opzegbaar.

De Goodiebox is verkrijgbaar via de website.

Dit was de Goodiebox Unboxing September. Ken jij Goodiebox?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 27 september 2018 / 14:29

    Ik vind de inhoud deze maand heel leuk! Vooral de lippenbalsem.