fbpx
137   267
115   203
127   276
120   327
112   229

Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel

Yes! Kruidvat heeft deze zomer weer twee nieuwe producten gelanceerd. De Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel en de Kruidvat Anti-Cellulite Body Gel. Beide producten kreeg ik opgestuurd maar ik was direct gigantisch nieuwsgierig naar de Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel. Tijd om die te reviewen dus!

Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel

Een coffee scrub is voor mij een totaal nieuw product. Nu ben ik een echte koffiedrinker dus wellicht zijn we een match made in heaven? De Coffee Boost tref je in een donkerbruine knijptube met fuchsia roze en rode details, koffiebonen als opdruk en met een witte tekst. Ziet er prima uit! In eerste instantie lijkt de tube gewoon bruin maar als je goed kijkt zie je dat hij een tikkeltje transparant is en de scrub er dus lichtjes doorheen ziet.

Kruidvat over deze Coffee Boost Douche Scrubgel
“Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel is een intense scrubsensatie voor je lichaam. De frisse gelformule is verrijkt met een natuurlijke koffiescrub. De douchescrub verwijdert de dode huidcellen en oneffenheden van de huid en geeft direct een energiek, glad huidgevoel. De toegevoegde pro-vitamine B5 helpt de vochtbalans van je huid te reguleren.”

Mocht je koffie gigantisch vinden stinken dan kan ik alvast vertellen dat je deze scrub echt vreselijk gaat vinden. De geur is echt intens en ruikt puur naar koffiebonen.. Ik zelf vind koffie juist heerlijk ruiken en doet het me denken aan een gezellige, warme avond met een ‘bakske’ erbij.

Gebruik

Ik ben blij dat deze Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel in een knijptube zit. Ideaal voor onder de douche, hygiënisch en makkelijk te doseren. Zoals verwacht is de scrubgel zelf erg donker van kleur met daarin nog donkerdere ‘korreltjes’ wat uiteraard de koffiedeeltjes zijn. Ze zijn vrij grof waardoor je hier erg goed mee kunt scrubben.

Het is een douchegel wat eigenlijk betekent dat dit product een scrub en een douchegel in één is. Toch vind ik het zelf prettig mijzelf eerst goed te wassen voordat ik deze scrub gebruikt. Tijdens het scrubben merk ik direct dat het een vrij grove scrub is en daar ben ik blij mee want ik heb zelf altijd de voorkeur voor een grove scrub. De gel veranderd in een aangename, licht schuimende, creamy structuur. Uiteraard valt daarnaast de geur ook weer direct op. Erg aanwezig maar ergens fris en verkwikkend! De gel glijdt niet mega soepel van je huid af dus spoel alles extra goed af om alle scrubdeeltjes goed van je lichaam te verwijderen.

Conclusie

Wellicht heb je het al een beetje kunnen lezen maar ik ben erg enthousiast over deze scrub. Meestal scrub ik mijn huid 1x per week om alle dode huidcellen goed te verwijderen en de laatste paar weken heb ik dat gedaan met deze Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel om hem goed te testen. Zoals al aangegeven vind ik de geur heerlijk en vind ik het top dat de scrubdeeltjes grof zijn. Zo heb ik echt het idee dat de scrub goed zijn best doet! Ik vind hem overigens wel veel te grof voor het gezicht dus ik gebruik hem echt alleen op het lichaam.

Deze Kruidvat Coffee Boost Douche Scrubgel bevat 200ml., kost € 2,49 en is te koop bij Kruidvat. (Offline in de winkel maar ook online in de webshop)

Gebruik jij regelmatig een scrub voor je lichaam? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

10 Reacties

 1. 11 september 2018 / 21:39

  Oh I love scrub! Dit klinkt als een fijne scrub

 2. 11 september 2018 / 16:54

  Ik houuu van de geur van koffie! Alleen jammer van de SLES, want dat probeer ik te mijden.

 3. 11 september 2018 / 14:09

  Wat geinig dit! Zal mij ook wel bevallen, de geur van koffie is zoooooo lekker.

 4. 11 september 2018 / 08:58

  Eigenlijk nooit. Wel doe ik soms wat scrub op mijn gezicht.

 5. 10 september 2018 / 20:00

  Klinkt goed, vooral voor zo’n prijs wil ik het gerust een keertje uitrproberen!

 6. 10 september 2018 / 15:29

  Ik vind de geur van koffie ook echt onwijs lekker alleen scrub ik eigenlijk niet zo vaak. En áls ik dat al doe, doe ik dat met een wat minder grovere variant omdat mijn huid super gevoelig is en snel rood wordt, al zou ik deze scrub voor de geur in ieder geval wel kopen, haha!

 7. 10 september 2018 / 14:17

  Dit is een stuk praktischer dan de zakjes die ze een tijdje terug hadden. Klinkt wel fijn!

 8. 10 september 2018 / 12:40

  Die scrubgel zegt me ook wel iets. Wil ik graag eens proberen. Dankje voor de toffe review.

  Liefs, Eva
  http://www.evaperez.be

 9. 10 september 2018 / 11:38

  Klinkt.goed. Een voor op het shoppinglijstje.

 10. Willemse
  10 september 2018 / 07:13

  Klinkt lals een fijne scrubgel, deze wil ik wel een keer proberen…