fbpx
115   211
123   247
125   297
151   342
145   310

Sfeerverlichting in ons interieur

Een lamp boven de eettafel en een boven de salontafel, that’s it. De situatie die ik beschrijf hebben wij ongeveer een jaar gehad totdat het echt tijd was voor verandering. We mistte enorm wat sfeerverlichting in ons interieur maar wisten niet zo heel goed hoe dat we dit moesten toevoegen. Inmiddels is dit 100% gelukt en laat ik je in dit artikel heel graag het resultaat zien!

Sfeerverlichting in ons interieur

Wanneer we een filmpje keken deden we het licht boven de eettafel aan met wat kaarsjes rondom het tv meubel. Puur eigenlijk omdat het licht boven onze salontafel prima is maar niet gezellig tijdens het kijken van een film. Al een aantal keer zeiden mijn vriend en ik tegen elkaar: ‘Nou, een beetje sfeerverlichting zou op zich best leuk zijn!’ Een tijdje hebben we gekeken naar wandlampen of tafellampen en we vonden niet echt wat we zochten. Totdat ik ineens dacht: ‘Waarom geen vloerlamp?’

Je denkt bij sfeerverlichting al snel aan een klein, gezellig lampje en daar zijn stoere industriële vloerlampen niet echt een vertaling van. Om Sfeerverlichting in ons interieur te brengen kozen we uiteindelijk toch echt voor een vloerlamp. Dit is de Industriële driepoot Kyan van het merk Light&Living. In de beschrijving op Directlampen.nl staat: ‘Kyan is dè perfecte toevoeging voor in jouw huis!’ en dat is bij ons echt absoluut het geval!

In ons huis staat een vrij grote, industriële kast tussen de woonkamer en de eetkamer in. Naast deze kast, aan de rechterkant, hebben we Kyan staan. Het is een driepoot lamp en is echt een eyecatcher en geeft absoluut een statement aan ons interieur. Hij pronkt naast onze kast en samen geven ze gewoon echt een heel tof en stoer sfeertje. De vloerlamp is in hoogte verstelbaar en de kap kun je kantelen waardoor je hem precies kunt instellen zoals jij hem wilt hebben.

Natuurlijk kon er in deze vloerlamp een toffe lichtbron niet ontbreken. Onze LED Lichtbron heeft een E27 fitting en wij kozen voor 4 Watt Extra Warm. Natuurlijk is hij door 4 Watt heel energiezuinig maar hij geeft ook echt prachtig, sfeervol licht. Het is echt precies het licht wat wij nodig hadden in huis.

Je raadt het al, tegenwoordig staat onze Kyan aan als wij heerlijk op de bank een filmpje aan het kijken zijn!

Mis jij nog sfeerverlichting in jouw huis?   

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

4 Reacties

 1. Amélie
  10 september 2018 / 12:33

  En je andere lampen dan? Gaat dit artikel over 1 lamp? Voor sfeerverlichting heb je wel meerdere lampen nodig.

 2. 10 september 2018 / 09:45

  Wat een ontzettend gave lamp! Ben er helemaal weg van!

 3. 7 september 2018 / 14:42

  Ik vind het echt een hele toffe lamp. Gave stijl!

 4. 6 september 2018 / 15:23

  Wauw echt zo gaaf z’n industriële lamp! Die kast is ook echt geweldig! Het lijken net van die oude schoolkluisjes. Hele mooie style heb je in je huis!