151   592
201   950
194   1039
182   1019
194   1016

OOTD Grass and Flowers

Fashionable.. toch wel hoe ik er in de regel graag uitzie. Met deze hitte denk ik eerlijk gezegd eerder aan koel en luchtig en komt fashionable toch wel even op de tweede plek. Toch is er een kledingsitem waar ik inmiddels bijna in leef; de playsuit. Ik laat je in deze OOTD Grass and Flowers graag mijn nieuwste zien!

OOTD Grass and Flowers

Zoals ik in de introductie al aangaf, de playsuit is perfect om te dragen met deze hitte. Lekker luchtig en het zit ongelofelijk comfortabel. Ik heb er een aantal en sinds vorige week heb ik een witte variant met een hele toffe print.

Om precies te zijn is het de Flower Ruffle Playsuit in White van My Jewellery. Eén van mijn favoriete merken als het aankomt op kleding.  Deze playsuit is van een hele fijne, comfortabele stof gemaakt. De ruffles geven hem een extra tof effect en door de print is hij toch lekker kleurrijk. Gelukkig zit er in het broekje een onderbroekje gestikt waardoor hij totaal net doorschijnt.

Ik combineer de playsuit met (rosé)gouden sieraden. Naar mijn idee zijn verschillende kleuren sieraden prima met elkaar te combineren dus dat doe ik dan ook lekker. Eigenlijk zijn alle sieraden van My Jewellery op mijn horloge van Cluse en mijn gevlochten armbandje uit Thailand na. Mijn nieuwste aanwinsten zijn mijn V Ring en mijn Leopard Bangle, beide in roségoud.

Om de outfit compleet te maken draag ik hieronder mijn legergroene Converse Allstars. Die kleur komt mooi terug in de print van de playsuit dus dat komt goed uit. Oh en laat ik mijn go to zonnebril van deze zomer niet vergeten. Deze is van Guess en draag ik non stop!

Details

 • Playsuit – My Jewellery 
 • Sneakers – Converse
 • Oorbellen – Pandora
 • Kettingen – My Jewellery
 • Armbanden – My Jewellery
 • Ring – My Jewellery  
 • Horloge – Cluse
 • Zonnebril – Guess 

Heb jij een playsuit in je kast hangen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Share:

2 Reacties

 1. 11 augustus 2018 / 15:12

  Wat een heerlijke zomerse outfit! Ziet er prachtig uit! Hele leuke foto’s ook.

 2. 8 augustus 2018 / 09:41

  Love je outfitje girl! Echt heel erg leuk 🙂 MyJewellery is echt een fijne winkel. <3

Lees vorig bericht:
Hout zorgt voor een warme uitstraling

De laatste tijd ben ik vaak bezig met mijn interieur. Ik koop telkens nieuwe items en fleur onze living op met...

Sluiten