fbpx
150   240
151   262
124   274
123   324
120   251

OOTD Walking in the Sand Dunes

Misschien doe ik dit op een heerlijke zomerse zondag wel het liefst. Een prachtige wandeling maken samen met mijn vriend en pup. Op een klein afstandje rijden bevindt zich Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Een gebied dat zich hiervoor perfect leent en waar het tijd was om gelijk deze OOTD Walking in the Sand Dunes te shooten.

OOTD Walking in the Sand Dunes

OOTD Walking in the Sand Dunes

Lopen doe je natuurlijk het liefst in een super fijne broek en dat is mijn gloednieuwe broek van Only sowieso. Een grappig weetje is dat het mij vroeger nooit lukte om een ‘goedkope’ goede broek te vinden. Ik ben smal en lang en broeken van bijvoorbeeld de Only zaten gewoon nooit mee. Uiteindelijk kwam ik dus altijd bij de duurdere merken uit voor een goede spijkerbroek. Dit is nog steeds het geval maar inmiddels heb ik twee ‘budget’ broeken weten te scoren die perfect zitten en één daarvan is deze grijze van Only.

Het is de Only Royal High SK Denim Jeans in Dark Grey Denim. Ik bestelde hem online bij Sans-Online en dat is natuurlijk zeker met een broek altijd een gok. Het is een skinny fit met een Rinsewash en ik heb hem in de maat S met lengtemaat 34. Hij zit echt als gegoten, love it! 

De laatste tijd shop ik regelmatig bij Sans-Online. Ze hebben een ruim assortiment aan dameskleding maar je vind er bijvoorbeeld ook sportkleding voor dames, accessoires, ondergoed en schoenen. Oh en ze hebben er uiteraard ook herenkleding en positiekleding voor dames.

OOTD Walking in the Sand Dunes

Mijn top is een mega simpele zwarte top van Primark. Ik kocht hem een hele tijd geleden en draag hem geregeld. Soms houd ik gewoon van een simpel lookje en daar is deze zwarte top altijd geschikt voor. Hij heeft een soort overslag en matte pailletjes op de schouders. Bij deze grijze highwaisted jeans vind ik het tof om hem in de broek te dragen samen met een zwart riempje. Dit riempje heeft overigens net als mijn tasje van Guess gouden details.

OOTD Walking in the Sand Dunes

Een kleine funky twist vind je dan terug in mijn slippers. Dit zijn overwegend zwarte slippers met een subtiel stukje leopard print. Deze heeft ook gouden details dus ik vind ze zelf perfect staan bij dit lookje. Oh ze zijn van het merk Svea.

OOTD Walking in the Sand Dunes

Natuurlijk kon deze tè schattige foto met mijn pup Spyke niet ontbreken. Inmiddels denken veel mensen op straat al dat het een volwassen Mechelaar is maar niets is minder waar. Hij is pas net 6 maanden en is in zijn gedrag echt nog een kleine pup. Soms weet hij bijvoorbeeld niet wat hij met zijn lange poten aanmoet, heel schattig, haha! Je vindt deze foto al terug op mijn instagrampagina @lindseybeljaars. Volg je mij al?

Outfit Details

 • Shirt –  Primark
 • Jeans – Only
 • Slippers – Svea 
 • Oorbellen – My Jewellery
 • Ketting – My Jewellery
 • Ring – Cartier &  My Jewellery
 • Armband – My Jewellery 
 • Horloge – Cluse
 • Zonnebril – Guess
 • Crossbag – Guess

Wat vind jij van deze outfit? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

9 Reacties

 1. 30 augustus 2018 / 21:55

  Wat een leuke casual outfit. Deze outfit zou ik wel dragen.

 2. Juliette - Strongbody.nl
  30 augustus 2018 / 12:56

  Ben zelf ook een liefhebber van zwart haha. Een zwarte shirt met een zwarte broek kan bijna niet mis gaan. De broek staat je goed en wat een cutie is je” ‘hondje’! Super schattig!

 3. 29 augustus 2018 / 21:46

  Hele mooie outfit in de duinen! Dat het nog zo’n mooi weer was om foto’s te maken, haha. Vandaag bijna niet meer in te denken.

 4. 29 augustus 2018 / 18:21

  Echt een ontzettend leuke outfit weer! Ik vind de broek je heel erg mooi staan.

 5. 29 augustus 2018 / 08:38

  Het lijkt me een praktische outfit, maar de sandalen lijken me niet ideaal om mee te wandelen.

 6. 29 augustus 2018 / 08:23

  Echt een hele leuke outfit, zou ik zelf ook dragen! En wat een prachtige hond heb je!

 7. 28 augustus 2018 / 10:21

  Oeh, love the shoes!

 8. 28 augustus 2018 / 10:08

  Wat heerlijk dat je vlakbij de Loonse en Drunense Duinen woont, ik kom daar ook heel erg graag! Fijne outfit ook, staat je goed! ☺️?

 9. 28 augustus 2018 / 10:04

  prachtige foto’s!
  een hele casual outfit voor een wandeling mee te maken
  je hond is ook zo cute!