fbpx
36   98
64   129
131   214
124   310
137   270

OOTD Pink in Paris

Was het maar zo’n feest, dat ik in Parijs was. Helaas.. dat is niet het geval. Toch waan ik me een mini beetje in Parijs door het super leuke babyroze ‘Paris Paris’ t-shirt van My Jewellery die ik in deze OOTD Pink in Paris graag aan je laat zien!

OOTD Pink in Paris

OOTD Pink in Paris

Jawel!! Ik heb een rok aan! Van een jeans meisje begin ik langzaamaan te veranderen in een rokjesmeisje. Wel een jeans rok dan, haha! Ik heb deze rok sinds vorige maand en hij is echt groot favoriet. Hij is van het merk Arizona en ik heb hem besteld via Otto.nl. Een zwarte rok is natuurlijk ideaal te combineren en behoort zeker tot de categorie ‘altijd goed’. Het fijne aan deze rok is dat hij straks ook in de herfst/winter met een panty erg tof is!

OOTD Pink in Paris

OOTD Pink in Paris

Dit roze shirt is van My Jewellery en valt onder de categorie ‘City Shirts’. Ik heb al meerdere t-shirts uit deze lijn en de kwaliteit is gewoon echt heel erg mooi. Het is een lekker zomers item die zich heel erg makkelijk laat combineren. Daarnaast is een mooi t-shirt natuurlijk nooit weg en ben ik dol op roze en op Parijs, dus dat komt nog eens goed uit!

OOTD Pink in Paris

OOTD Pink in Paris

Mijn sneakers heb ik inmiddels al een tijdje en deze zijn van het merk Tom Tailor. Ik zag ze en ik dacht: ‘Deze moet ik hebben!’ Sindsdien heb ik ze eigenlijk de hele zomer al geregeld aangehad. Eerlijk is eerlijk, een witte sneakers is natuurlijk altijd goed! De combinatie van het roze shirt met de zwart met witte print, de zwarte rok en de witte sneakers is naar mijn mening on point.

Het grootste gedeelte van mijn sieraden zijn goud en ook van My Jewellery. Zij hebben gewoon hele mooie minimalistische sieraden voor een zacht prijsje. De kwaliteit stelt ook nog eens alles behalve teleur dus dat is super fijn. Mijn ring aan mijn rechterhand is een combinatie van geelgoud, witgoud en roségoud en is van het merk Cartier. Deze heb ik heel lang geleden gekregen van mijn ouders, gekocht bij een juwelier. Het zwarte horloge is van Cluse en heb ik via Brandfield.

Outfit Details

 • Shirt –  My Jewellery 
 • Rok– Arizona
 • Sneakers – Tom Tailor 
 • Oorbellen – My Jewellery
 • Ketting – My Jewellery
 • Ring – Cartier &  My Jewellery
 • Armband – My Jewellery 
 • Horloge – Cluse

Wat vind jij van mijn nieuwe Paris Paris shirt? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

3 Reacties

 1. 26 augustus 2018 / 00:25

  Wat een leuke outfit zeg. Ik vind het shirtje echt enorm leuk en je hebt hem leuk gecombineerd!

 2. 14 augustus 2018 / 09:50

  Wat een leuke outfit!! Dat spijkerrokje staat je echt goed!

 3. 14 augustus 2018 / 06:10

  Wat een leuke outfit. Ik vind zo’n shirtje ook altijd tof. Die rok is ook leuk en zoals je zegt straks ook goed te combineren met een panty.