69   496
179   637
210   904
210   1038
239   1044

5 cadeaus die altijd goed zijn

Ik vind het altijd mega lastig om voor iemand een cadeau uit te kiezen. Zelf ben ik niet zo van het geven van een envelopje omdat ik dat alles behalve creatief vind. Ik probeer dan ook altijd mijn best te doen om iemand iets te geven waar diegene echt iets aan heeft en waar net even wat langer over na is gedacht. Uiteindelijk ben ik tot de conclusie dat er 5 cadeaus die altijd goed zijn zijn. Hopelijk kan ik jou hier ook mee helpen.

 1. Een activiteit Zoek je een cadeau voor bijvoorbeeld je vader, moeder of oma? Neem ze lekker mee om iets ‘te doen’. Vorige maand hebben mijn vriend en ik mijn (schoon)oma een lunch gegeven voor haar verjaardag. Vanaf het moment dat ze dit cadeau kreeg keek ze er enorm naar uit en op de dag zelf heeft ze enorm genoten.
 2. Een cadeaubonOké, misschien behoort ‘een cadeaubon’ ook tot de categorie; niet zo creatief. Toch vind ik een cadeaubon iets creatiever dan een envelopje met geld omdat je een bon voor iemand moet uitzoeken bij een bepaalde winkel en daar moet natuurlijk even over na worden gedacht. Je wilt uiteraard wel een cadeaubon geven waar iemand iets aan heeft. Op zoek naar een cadeau voor je beste vriendin en die heeft toevallig net een gloednieuwe iPhone? Loop de Primera binnen en koop een iTunes cadeaukaart. Je vriendin zal aangenaam zijn verrast. Daar is over nagedacht, leuk!!
 3. Stel zelf een pakketje samen Dit doe ik zelf geregeld! Ik koop een leuk mandje of iets van een dienblad en ga op zoek naar allemaal leuke, kleine spulletjes die ik typerend vind voor de persoon waar het cadeau voor is. Zo stel ik zelf een leuk en persoonlijk pakketje samen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat dit voor een vrouw een stukje makkelijker is dan voor de man maar het valt wel altijd in de smaak!
 4. Deel een herinnering Net een prachtige vakantie meegemaakt en degene waarmee je die reis hebt gemaakt is een tijdje daarna jarig? Deel de herinneringen die je hebt gemaakt door middel van een mooie ingelijste foto of misschien zelfs wel een heel fotoboek. Een mega tof cadeau als je het mij vraagt!
 5. Bloemen! Oké, wel meer iets voor een vrouw en niet iedereen houdt van bloemen maar ik denk het grootste deel van de vrouwen toch wel. Wanneer mijn vriend thuiskomt met een vers boeket veldbloemen maakt hij me echt ontzettend blij. Naar mijn mening kan een bos bloemen altijd! Al moet je niet met een zielig benzinepompboeket aankomen.. koop wel een goede bos!!

Dit zijn naar mijn mening 5 cadeaus die altijd goed zijn. Welk cadeau is naar jouw mening ‘altijd goed’? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

2 Reacties

 1. 26 augustus 2018 / 00:11

  Ondanks dat veel mensen een cadeaubon saai vinden vind ik dat altijd harstikke fijn en leuk om te krijgen. Dan kun je zelf precies uitzoeken wat je wilt en zit je niet met iets wat je toch niet gaat gebruiken. Bloemen zijn ook altijd leuk om te geven inderdaad evenals een activiteit.

 2. 18 augustus 2018 / 18:02

  Een boek dat je met veel plezier hebt gelezen. De ontvanger krijgt de kans jou smaak beter te leren kennen, het boek verdwijnt niet op een stoffige plank, en met een beetjes geluk, lezen zij het met net zoveel plezier als jij!

Read previous post:
OOTD Pink in Paris

Was het maar zo'n feest, dat ik in Parijs was. Helaas.. dat is niet het geval. Toch waan ik me...

Close