fbpx
211   216
87   247
58   123
15   199
67   393

OOTD Green Leopard

Een outfit met een lange spijkerbroek, Yes!! Hoewel ik ongelofelijk heb genoten van de (extreem) zomerse dagen vond ik de eerste koudere dag ook echt heerlijk. Ik schoot gelijk weer een jeans en sneakers aan en dacht; Tijd voor een OOTD. Met 37 graden op pad voor een outfitpost is geen feestje maar met 20 tot 25 graden weer prima te doen. Kijk je mee naar deze OOTD Green Leopard?

OOTD Green Leopard

Deze jeans is van Dr. Denim en ik heb hem sinds april. Ik kocht hem bij Men@Work (helaas failliet) maar sindsdien is hij absoluut mijn favoriet. Op dat moment was ik in de winkel gewoon random broeken aan het passen van merken zoals Levi’s en Maison Scotch. Dit zijn voor mij bekende merken maar van Dr. Denim had ik zelf nog nooit gehoord. Uiteindelijk was dit de goedkoopste en zat hij het allermooist. Score!! Hij zit mega comfortabel, is highwaist, lekker stretchy en naar mijn mening de perfecte kleur.

Mijn top is van My Jewellery en ik had vorig jaar de Beige/Black variant van deze top al. Hij heeft een mooie kwaliteit, zit super lekker en is ontzettend makkelijk te combineren. Vandaar dat ik besloot om ook deze Green/Blue variant uit te zoeken. Stiekem ben ik dol op deze kleuren!

OOTD Green Leopard

Ik draag hieronder mijn Puma Basket Heart Patent Sneakers in de kleur Rock Ridge. De buitenlaag is van kunststof en hierdoor hij heeft extra brede veters. In de doos zitten stoffen veters en daarbij worden ook satijnen veters geleverd. Ik vind persoonlijk de satijnen variant ietsjes ‘luchtiger’ en minder opvallend al zijn die stoffen veters wellicht in de winter weer wat toffer. Leuk om mee af te wisselen!

OOTD Green Leopard

Op naar de accessoires! Omdat ik bij de kleuren die ik draag goud het beste vind staan heb ik een combinatie aan van roségoud en geelgoud. Het tasje is zwart met gouden hardware en is van Guess via Brandfield. Ik draag in totaal twee ringen. Mijn V Ring en armbanden zijn van My Jewellery. Mijn andere ring is een combinatie van geelgoud en roségoud en is van het merk Cartier. Het riempje dat ik draag heb ik al een tijdje maar is sinds kort herontdekt. Hij heeft een schattig strikje met een gouden detail in het midden. Oh en mijn roségouden horloge is van het merk Cluse.

OOTD Green Leopard

En hier zie je nog de kettingen die ik draag. Dit is een gouden necklaceparty samengesteld met de minimalistische kettingen van My Jewellery. De oorbellen die je ziet zijn roségoud en zijn van het merk KARMA via Brandfield.

OOTD Green Leopard

OOTD Green Leopard

Naast alle sieraden draag ik uiteraard nog een zonnebril. Een item dat in de zomer naar mijn mening absoluut niet kan ontbreken. Ik kan me ook echt ontzettend irriteren als ik een zonnebril ben vergeten bijvoorbeeld op een terrasje of in de auto! Deze is van Guess en heb ik sinds begin dit jaar. Ik heb heel veel zonnebrillen maar heb deze de afgelopen zomer bijna alleen maar gedragen. Love it! Hij is bruin met een licht leopard printje en de pootjes zitten in het montuur. Geen vleugeltjes die in je haar steken, zo irritant met een staart. Herkenbaar? Verder heeft hij gouden details in het montuur.

Outfit Details

  • Shirt –  My Jewellery 
  • Jeans – Dr. Denim
  • Sneakers – Puma Basket 
  • Oorbellen – My Jewellery
  • Ketting – My Jewellery
  • Ring – Cartier &  My Jewellery
  • Armband – My Jewellery 
  • Horloge – Cluse
  • Zonnebril – Guess

Wat vind jij van deze outfit? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

Delen:

16 Reacties

  1. 22 augustus 2018 / 08:34

    Ik vind die linten in je schoenen zo mooi! Dat maakt ze heel romantisch. Daar houd ik van.

  2. 21 augustus 2018 / 15:05

    Oeh, dat topje staat je heel mooi!

  3. 21 augustus 2018 / 14:16

    Wat een gave top!

  4. 21 augustus 2018 / 13:31

    Leuke outfit, hou ik wel van. En ik heb afgelopen vrijdag ook zulke Puma’s voor mijn dochtertje gekocht! De zwarte met witte zool en roze satijnen veters 🙂 Té schattig!

  5. Naomi
    21 augustus 2018 / 11:57

    wat een leuke outfit je ziet er leuk uit

  6. 21 augustus 2018 / 11:25

    Een mooie en rustige outfit, die eigenlijk voor alles kan. Erg leuk! Mooie gympen ook.

  7. 21 augustus 2018 / 11:01

    subtiel maar erg mooi! ik ben fan van je blousse 🙂

  8. 21 augustus 2018 / 10:54

    Ooh leuke outfit!! Mooie foto’s!

  9. 21 augustus 2018 / 10:46

    dat lijkt me indd een heerlijke spijkerbroek 1 dank voor de tip, ik ga ook eens naar dat merk opzoek

  10. 21 augustus 2018 / 10:33

    Wat een mooie ourfit! Love je T-shirt en horloge!
    Liefs,
    Yousra Yasmine

  11. Krystle/Batboy
    21 augustus 2018 / 10:22

    Leuk outfit! Vind je horloge ook super! Ik heb al een tijdje geen spijkerbroek meer gedragen vind deze erg mooi hou van een donkere kleur spijkerbroek

  12. 21 augustus 2018 / 09:50

    Ik vind jouw outfits altijd zo leuk! De top staat je heel erg goed. Ik vind het ook echt een prachtige kleur.

  13. 21 augustus 2018 / 08:55

    Leuke outfit!

  14. 21 augustus 2018 / 08:32

    Wat een geweldig outfitje!
    De top is echt prachtig. <3
    Liefs,
    Evelien

  15. 21 augustus 2018 / 06:20

    Ik vind je top en sieraden echt heel mooi. Leuke combi :-).