fbpx
3   14
50   107
110   231
91   152
305   752

Comme Deux #PINKPAINT Face Mask

Comme Deux #PINKPAINT Face Mask

Gezien de hitte is het een goed idee om je huid even wat extra aandacht te geven. Nu ben ik altijd al dol op maskertjes dus er regelmatig eentje aanbrengen is absoluut geen straf. Vandaag review ik een masker van een voor mij gloednieuw masker. Ik heb het over het Comme Deux #PINKPAINT Face Mask. Let’s Go! 

Comme Deux #PINKPAINT Face Mask

Comme Deux #PINKPAINT Face Mask

Omdat het merk voor mij helemaal nieuw is ben ik eerst even naar de achtergrond van het merk gaan zoeken. Comme Deux is ontwikkeld door Deense Schoonheidswetenschappers, samen met experts van Goodiebox. Niet gek dus dat ik deze Comme Deux #PINKPAINT Face Mask tevoorschijn toverde uit mijn Goodiebox Juni Editie die ik een paar weken terug ontving.

Het is een masker met de naam #PINKPAINT. Een extra leuk detail dus dat de vormgeving van het masker een verftube is. Heel erg leuk en zeker origineel gedaan als je het mij vraagt. Net als bij een echte verftube moet je het puntje in de dop gebruiken om het zilverfolie door te prikken. Het masker zelf is heel, heel licht roze van kleur. Stiekem had ik ergens gehoopt dat hij gewoon zuurstokroze zou zijn geweest.. maar helaas.

Gebruik

Gelukkig gaat het bij een gezichtsmasker uiteindelijk niet om de kleur maar om de kwaliteit. Het masker is een vegan friendly en parfumvrij masker die geschikt is voor iedere huidtype. Je brengt een royale hoeveelheid aan op je huid en laat deze vervolgens zo’n 10 à 15 minuten inwerken. Hierna kun je het masker afspoelen met lauwwarm water. Uiteraard kun je, indien nodig, gebruik maken van een washandje.

Conclusie

Altijd leuk om iets te reviewen van een, voor mij, compleet nieuw merk. Omdat het merk hageltje nieuw is in Nederland verwacht ik dat ik daar niet de enige in ben. Over de verpakking was ik eigenlijk direct enthousiast en gelukkig heeft de werking van het masker me ook zeker niet teleurgesteld. Het gezichtsmasker is lekker dik en romig en laat mijn huid gehydrateerd en zacht aanvoelen. Uiteraard precies wat je verwacht van een masker. Ik ben enthousiast!

Dit Comme Deux #PINKPAINT Face Mask kost € 17,- in de webshop van Comme Deux

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

20 Reacties

 1. 9 augustus 2018 / 10:03

  Ik ken dit merk inderdaad ook niet. De werking klinkt goed!

 2. Naomi
  7 augustus 2018 / 22:43

  Hou van zulke producten

 3. 7 augustus 2018 / 00:52

  Ik moet echt vaker een maskertje gebruiken…vind de verpakking trouwens ook erg leuk. Heel handig om als tube te gebruiken.

 4. 5 augustus 2018 / 14:37

  Ik ken het merk nog helemaal niet? Ik ben dol op een maskertje op zijn tijd, even lekker verzorgen

 5. 4 augustus 2018 / 12:04

  een masker is altijd jezelf een beetje verwennen, je huid een opkikkertje geven en meteen een beetje me-time. Ik kende dit merk ook nog niet, maar ben benieuwd.

 6. 3 augustus 2018 / 19:51

  Het doet me wel beseffen dat ik nodig weer eens een masker moet gaan doen, ook gewoon lekker ontspannend om zoiets toe te passen.

 7. 3 augustus 2018 / 10:53

  Dit klinkt als een heerlijk masker! Ik zou deze echt wel eens willen uitproberen.

 8. 3 augustus 2018 / 07:10

  Ik kende dit masker nog niet dus altijd leuk om de ervaringen van iemand anders te lezen.

 9. 2 augustus 2018 / 19:57

  Ja! Ik had ‘m ook uit de GOODIEBOX (maar dan de ‘gele’ variant). Heerlijk masker en fijn om eens iets van een merk wat je nog niet kende uit te proberen. Goede trigger om morgen weer eens een maskertje te doen. Ik wil het iedere week doen, maar het komt er niet altijd van.

 10. Eva
  2 augustus 2018 / 15:32

  Ziet er goed uit! En inderdaad, voor mij is dit merk ook nieuw, en ik denk voor heel veel anderen. Wel goed om te zien dat je zo positief bent over dit nieuwe merk 🙂

 11. 2 augustus 2018 / 14:37

  Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Altijd fijn om iets te vinden waar je positief over kan zijn.

 12. 2 augustus 2018 / 14:02

  Klinkt goed! Ik gebruik het eigenlijk niet, maar ga er denk ik eens uitproberen.

 13. 2 augustus 2018 / 13:05

  Fijn dat het masker je goed bevallen is. Ik ken het merk idd niet.

 14. 2 augustus 2018 / 12:12

  Klinkt als een fijn masker, ik kende het merk inderdaad nog niet, maar ga hem zeker eens proberen.

 15. 2 augustus 2018 / 11:34

  Fijn dat het masker goed is bevallen en doet wat je er van verwacht!

 16. 2 augustus 2018 / 11:33

  Oeh het ziet er heel goed uit! Wie weet ga ik het testen. Ik heb eerst nog bergen andere maskertjes om te testen haha 🙂

 17. 2 augustus 2018 / 10:47

  Ik hou ook van maskers! Inderdaad een mooie verpakking, leuk als verftube. Het had inderdaad nog leuker geweest als het masker dan hot pink was zodat het echt op verf leek. Hoewel, dat zou alleen maar betekenen dat het vol kleurstoffen zit, dus toch beter hoe het nu is.

 18. 2 augustus 2018 / 10:15

  Ik heb zelf de bluepaint variant en die bevalt ook erg goed!

 19. 2 augustus 2018 / 08:56

  Ik hou van maskers! Heerlijk lijkt mij deze. <3
  Liefs,
  Evelien