fbpx
5   135
63   374
32   178
76   132
68   113

Me Time met de Goodiebox

Me Time met de Goodiebox

Heb je al gehoord van de Goodiebox? Gezien de hitte besloot ik niet te veel uit te voeren en eens een me-time momentje in te plannen. Op dat moment viel de gloednieuwe Goodiebox op mijn deurmat en besloot ik er een Me Time met de Goodiebox momentje van te maken.

Me Time met de Goodiebox

Goodiebox is 6 jaar geleden gestart in Kopenhagen maar heeft haar weg inmiddels gevonden naar Nederland. Het is een box vol met prachtige make-up, skincare, haarproducten en beautytools. Een perfecte box dus voor zo’n me-time moment!

Summer Bucket List

Het thema van de maand, Summer Bucket List. Om even stil te staan bij wat jij allemaal hebt bedacht om te gaan doen deze zomer. Op mijn bucketlist staan allerlei kleine doelen zoals;

 • meer motorrijden
 • genieten ‘in het nu’
 • vaker terrasjes pakken

Een tof thema wat natuurlijk helemaal past bij deze fantastische zomermaand.  Ik laat je graag zien wat er in de Goodiebox van de maand juli zat.

Miqura Hand Sheet Mask – € 7,50 

Oh een handmasker, heerlijk! Toevallig testte ik een paar maanden terug voor het eerst een handmasker uit. Echt even genieten want je hebt letterlijk niet zoveel ‘om handen’ als je dit masker op je handen hebt, haha! Van het merk Miqura heb ik nog nooit eerder gehoord, interessant!

Pease Cosmetics Argan Oil Blush – € 10,- 

Een blush is natuurlijk altijd goed. Zeker zo’n prachtige peachy shimmer kleur is in de zomer prachtig. Ik draag eigenlijk iedere dag blush dus deze komt goed van pas!

Teeez Cosmetics Desert Metals Mascara – € 22,- 

Hé Leuk! Een Nederlands Merk! Teeez is me zeker al bekend al had ik er nog nooit eerder een mascara van geprobeerd. Deze ga ik eens uitgebreid testen en ik laat je binnenkort graag weten wat ik ervan vind.

Mesauda Milano Backstage of Top Model Lipstick – € 13,-

Een prachtige, knalroze lipstick. Iets wat ik zeker zo nu en dan draag in de zomer. Lekker fel, moet kunnen toch? Het merk is voor mij nieuw dus ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van de lipstick.

Comme Deux Face Mask – € 17,- 

Hoe tof ziet deze Face Mask eruit? Ik heb hem ontvangen in #PINKPAINT en de verpakking ziet er ook echt uit als een verftube. Heel erg tof gedaan!

#GOODIEBOX

Ik vind deze Goodiebox met als thema Summer Bucket List heel erg geslaagd. Er zit een diversiteit aan producten in en dat vind ik er denk ik zo leuk aan. Maskertjes, een blush, een mascara, een lipstick, wat wil je nog meer? De Goodiebox heeft een totale waarde van € 69,50 en is voor jou voor € 19,95. Een leuke deal toch? Meld je aan, ontvang iedere maand een nieuwe Goodiebox met een nieuw thema en ervaar iedere maand jouw #goodiebox Verwenmomentje.

Ken jij Goodiebox?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 4 augustus 2018 / 10:41

  Ik vind het altijd weer leuk om te zien hoeveel verschillende soorten me time er zijn. Zo’n goodie box kan het dus ook al zijn : )

 2. 1 augustus 2018 / 19:25

  Ah wat een leuke inhoud heeft deze box zeg!

 3. 1 augustus 2018 / 14:25

  Wat leuk zo’n box! Zo leer je ook weer allemaal nieuwe merken en producten kennen 🙂

 4. 1 augustus 2018 / 10:08

  Leuke box is het 🙂

 5. 1 augustus 2018 / 08:21

  Ik vind de inhoud van de Goodiebox ook heel erg leuk! Je hebt een mooie kleur lipstick ontvangen. En dat gezichtsmasker vind ik trouwens ook echt heel fijn!

 6. 1 augustus 2018 / 06:12

  Ik kende deze box al wel, maar hij heeft een leuke inhoud. Ben wel benieuwd hoe alle producten zoals de blush en mascara er eenmaal aangebracht op je gezicht uit zien. Een handmasker heb ik nog nooit geprobeerd, lijkt mij grappig.