fbpx
115   205
104   202
80   265
114   246
121   282

Telefoonaccessoires Wishlist 2018

Een tijdje terug postte ik een artikel op mijn blog met mijn gadget wishlist 2018. Hier is eigenlijk zo leuk op gereageerd dat ik een beetje in de gadget sfeer ben gebleven maar nu een telefoonaccessoires wishlist 2018 heb gemaakt. Benieuwd naar mijn wishlist met 5 verschillende telefoonaccessoires? Lees lekker mee!

Telefoonaccessoires Wishlist 2018

 1. Sportarmband Jep, het is echt weer tijd om te gaan sporten. Ik ben van plan dit zelf te gaan doen. Lekker buiten, veel wandelen, skeeleren etc. etc. Omdat ik altijd graag sport met muziek op vind ik het wel heel handig om een sportarmband aan te schaffen. Oortjes in en gaan met die banaan! 
 2. Smartphone Ring Sinds kort heb ik een popsocket en jeetje, wat is zo’n ding ideaal zeg!! Binnen no time absoluut onmisbaar waardoor ik het nu graag naar the next level til. Een popsocket is handig maar volgens mij is een smartphone ring nog veel handiger. Doordat je je vinger er echt doorheen steekt heb je hetzelfde effect maar dan laat je je telefoon nog minder snel vallen. Need it! 
 3. Carkit Eerlijk gezegd heb ik nog nooit eerder een carkit gehad. Ik rijd iedere dag in mijn auto maar het zijn niet van die gigantische afstanden dat ik echt de behoefte heb om te bellen. Als het echt nodig is dan zet ik mijn telefoon op de luidspreker maar toch begint me dat op dit moment een beetje tegen te staan. Het lijkt me toch een fijne toevoeging om een Carkit in mijn auto te hebben, altijd handig ‘voor het geval dat’, toch?
 4. Screenprotector Dit is natuurlijk ook een accessoires te noemen en eerlijk gezegd is dit een reminder aan mijzelf. Ik heb namelijk altijd een screenprotector op mijn telefoon maar deze is al echt maanden kapot. Ooit heb ik mijn telefoon laten vallen en gelukkig brak alleen de screenprotector en niet het scherm van mijn telefoon zelf. Echter is deze gewoon echt al een hele tijd kapot en is het gewoon nu echt tijd voor een nieuwe!
 5. Motorhouder Als je mijn blog al een tijdje volg dan weet je dat ik motor rijd. Samen met mijn vriend en wat andere vrienden trek ik er geregeld op uit voor een mooie tourtocht. Navigeren op de motor is altijd een dingetje en alhoewel er genoeg navigatiesystemen te krijgen zijn zit je altijd met die updates. Ik navigeer het allerliefste via mijn iPhone en ik zou een motorhouder voor mijn iPhone voor op mijn motor heel handig vinden.

Zo! Dit is mijn Telefoonaccessoires Wishlist 2018. Heb jij al iets wat op mijn lijstje staat of je heb je tips? Ik hoor ze graag!

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

4 Reacties

 1. 4 augustus 2018 / 10:46

  Zo’n smartphone ring hebben mijn dochters ook. Zij vinden hem inderdaad ook erg handig, maar zelf zie ik daar het nu niet zo van in.

 2. 4 augustus 2018 / 10:28

  Zo’n screenprotector lijkt mij ook wel wat. Zo kun je een boel problemen voorkomen!

 3. 3 augustus 2018 / 19:47

  Een screenprotector is wel een goede, ik heb mijn telefoon al regelmatig laten vallen, maar het is tot nu toe nog steeds goed gegaan.

 4. 2 augustus 2018 / 21:38

  Wat stoer dat je motor rijdt! Dan is een motorhouder natuurlijk heel handig. Leuke wishlist!