fbpx
95   194
127   219
144   254
123   353
108   261

Botanics Shine Away Clay Mask + Winactie

Yes!! Ik testte weer een masker uit. Dit keer geen eenmalig Koreaans Sheetmask maar een tube met een kleimasker. Eentje waar je dus een paar keer van kunt genieten! Benieuwd naar mijn mening over deze Botanics Shine Away Clay Mask? Lees lekker mee. Oh en vergeet niet mee te doen aan de winactie.

Botanics, ken je het merk? Ik kende het al wel. Het is verkrijgbaar bij Boots, een drogisterij die vooral bekend is in Engeland maar zeker ook een Nederlandse Variant heeft. Uiteraard vertel ik er alles over in dit artikel.

Zoals je in de intro kon lezen zit dit masker in een tube. Deze tube is deels transparant en verder vormgegeven met oranje- en nudetinten. Het ziet er heel netjes en verzorgd uit. Dikke prima voor een masker, toch?  Het is een kleimasker die speciaal is ontwikkeld om onzuiverheden en overtollig talg te verwijderen zodat de huid er weer stralend en zacht uitziet. Er is wilgenschors aan het masker toegevoegd om ervoor te zorgen dat de huid gereinigd en gematteerd wordt.

Botanics over de Shine Away Clay Mask
De Botanics Shine Away Clay mask verwijdert onzuiverheden en overtollig talg zodat de huid er weer stralend en glad uitziet.

In eerste instantie had ik niet zo goed gelezen. Jep, ik was iets te enthousiast en dacht: ‘Hop, gaan met die banaan!’ Achteraf bleek dat je dit masker wel echt moet schudden anders is hij namelijk echt heel waterig. Zo gezegd zo gedaan en poging 2 ging een stuk beter. Precies de dikte die ik van een kleimasker had verwacht. Uiteraard maakte ik mijn gezicht voor gebruik goed schoon en vervolges bracht ik het masker aan. In het begin is deze donkergrijs en nattig en na een paar minuten voel je het masker drogen en veranderd hij naar lichtgrijs. Echt een klei kleur. Na 10 minuten heb ik het, compleet ingedroogde kleimasker, van mijn gezicht verwijderd met lauwwarm water.

Het is de bedoeling dat je dit masker 1x per week gebruikt.

WINACTIE

Jep, je hebt het al gelezen. Ik heb ontzettend van dit masker genoten en ga het de aankomende tijd netjes 1x per week gebruiken. Heerlijk!! Het leukste is dat ik 2 exemplaren van dit Botanics Shine Away Clay Mask. Eén uiteraard om uitgebreid voor jullie te reviewen en één om weg te geven in een winactie. Hiervoor hoef je gelukkig maar heen weinig te doen, namelijk:

♡ Volg ‘Lindsey Beljaars’ via Instagram
♡ Volg de Facebook Pagina van ‘Lindsey Beljaars’

De winnares krijgt van mij op 15 juli een DM bericht op Instagram. 

Dit Botanics Shine Away Clay mask bevat 100ml., kost € 11,99 en is te koop in de webshop van Boots.

Ken jij de drogisterij Boots? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

5 Reacties

 1. Marina Korink
  6 juli 2018 / 14:05

  Ik ken boots wel maar dat ligt niet in de buurt. Ik doe altijd 2 keer in de week een masker gebruiken ? Heerlijk even ontspannen na een lange werkdag. Ik doe dan ook graag mee om dit masker te kunnen proberen ? Lijkt mij heel goed voor mijn ouder wordende huid ?☀️?☀️

 2. Marian B
  6 juli 2018 / 11:21

  Nu ben ik ook wel nieuwsgierig! Ervaar graag zelf hoe het is, loot daarom graag mee!

 3. Roxana A.
  3 juli 2018 / 16:46

  Ik doe mee.

 4. Anita H.
  3 juli 2018 / 13:46

  Ik doe mee!

 5. 3 juli 2018 / 08:47

  Dit lijkt mij een fijn masker! De winactie sla ik even over 🙂