fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

OOTD We are All Stars

Heb je het in de gaten? Ik ben lekker op dreef met mijn outfitfoto’s! Iedere week val ik mijn moeder weer lastig met de vraag: ‘Mam, zullen we outfitfoto’s maken?’ Gelukkig vind ze het, volgens mij, niet zo heel erg en anders, sorry Mam, haha! In ieder geval, ik laat je met veel plezier mijn OOTD We are All Stars zien!

OOTD We are All Stars

Sinds een jaar heb ik mijn HBO Diploma Communicatie in mijn zak en met de specialisatie op Marketing herken je dan af en toe het een en ander als het gaat om een merk. Zo heeft Converse het model All Stars als een heel nieuw merk in de markt gezet. In de regel hebben wij het allemaal over All Stars en ik weet zeker dat er genoeg mensen denken dat dat het merk ook is. Terwijl dit, tegen beter weten in, toch echt Converse is.. Ik dwaal af!

Converse Chuck Taylor All Star

Dit is mijn eerste paar All Stars. Jawel, ongelofelijk hè? Ik vond ze eigenlijk altijd zo leuk maar ergens ook zo standaard dat ik ze nooit echt heb gekocht. Daar kwam vorige week verandering in en voor het eerst draag ik een tof paar All Stars aan mijn schoenen.

Dit model is de Converse Chuck Taylor All Star, de klassieke lage versie in het groen. Een mooie, legergroene/grijze kleur, precies zoals ik ze wilde hebben. Na de eerste keer passen zaten ze eigenlijk al meteen als gegoten en ik draag ze inmiddels bijna iedere dag. Misschien had ik ze dan toch eerder aan moeten schaffen?

Ik combineer mijn nieuwe Converse sneakers met een zwarte skinny jeans en mijn rode New York shirt van Nikkie. Mijn stoere zwarte zonnebril en zilveren accessoires combineren hier goed bij. Om het shirtje net een wat speelsere look te geven heb ik er een knoopje ingelegd.

Outfit Details

 • Shirt –  Nikkie
 • Broek– Costes
 • Sneakers – Converse via Sportshowroom
 • Oorbellen – Ti Sento 
 • Ketting – Heart to Get 
 • Ring – Cartier & Ti Sento 
 • Armband – My Jewellery 
 • Horloge – Cluse
 • Sunglasses – Polaroid

Heb jij een paar All Stars in je schoenenstash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

5 Reacties

 1. 16 juli 2018 / 16:21

  Wat een leuke foto’s! Ik vind je T-shirt echt super.

 2. 11 juli 2018 / 17:16

  Leuke out-fit. Zou ik zelf ook zo dragen. Vind je rode shirt er lekker uitspringen.

 3. 11 juli 2018 / 12:02

  Wat een ontzettend leuke outfit en mooie foto´s zijn het geworden.

 4. 11 juli 2018 / 11:44

  Ik loop zo graag op zulke schoenen, heerlijk! En natuurlijk complimenten voor je moeder. Je brengt mij er wel mee op een idee. Want ik maak weinig foto’s omdat ik het zelf moet doen, maar ik kan mijn schoonmoeder wel eens vragen. Maar dan moet ze denk ik eerst even een kleine cursus volgen hihi.

 5. 6 juli 2018 / 12:38

  De kleur van je All stars is echt super mooi!

  Ik geloof dat ik zo’n 10 paar allstars in de kast hebt, oops een lichte verslaving haha