fbpx
67   193
135   229
149   334
149   382
163   410

Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Routine

Yes! Het is weer Bourjois-Time. Maandag reviewde ik de nieuwe Bourjois Eye Catching Volume Mascara. Nu is het tijd voor heel andere producten, ik ga namelijk de Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Routine reviewen. Lees je mee?

Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue Routine

Bourjois begint het bericht met: ‘Zeg Au Revoir tegen de vermoeide, doffe en vale huid. En Bonjour tegen een stralende huid’. Deze routine bestaat uit  een primer, een BB Cream, een poeder en 3 verschillende tinten concealer. Uiteraard review ik alle producten voor je.

De Healthy Mix is geen nieuwe lijn van Bourjois. Het is een al bestaande lijn waarvan Bourjois een relaunch heeft gemaakt. Bourjois introduceert dus een compleet nieuwe Healthy Mix.

Bourjois over de Healthy Mix Anti-Fatigue Routine
De producten uit deze lijn gaan samen de zo veelzeggende, zichtbare tekenen van vermoeidheid tegen en geeft de huid een prachtige, natuurlijke gloed. De huid ziet er na gebruik gezond, uitgerust en stralend uit. Très Jolie!

De Healthy Mix Anti-Fatigue Routine is vormgegeven in het rood met zilver. De tekst is voornamelijk wit en naar mijn mening ziet het er gewoon heel strak, netjes en clean uit. Niets op aan te merken toch?

Bourjois Healthy Mix Primer

Deze primer verzorgt de huid en geeft haar een gezonde kleur voor een direct anti-doffe teint effect.

Het eerste wat me direct opvalt aan deze primer is de heerlijke geur en de kleur. De kleur is namelijk een beetje peachy en deze beleving wordt eigenlijk meteen bevestigd door de heerlijke, zoete en fruitige geur. De primer is licht en laat zich heel makkelijk verdelen. Hij voelt aan als een gel, lekker fris en zeker een fijne basis!

Bourjois Healthy Mix Concealer

Deze concealer geeft de huid rondom de ogen direct een wakkere, frissere look.

Vroeger bracht ik eerst foundation aan en vervolgens concealer maar inmiddels heb ik deze stappen omgewisseld. Ik breng na de primer eerst mijn concealer aan. Deze van Bourjois is heel licht en laat zich makkelijk blenden. Qua kleur is hij voor mij perfect om die frisse oogopslag te krijgen.

Bourjois Healthy Mix BB Cream

Deze BB Cream verwent en verfraait de huid, hydrateert en geeft haar een onberispelijke uitstraling.

Yes! Een BB Cream, top voor deze tijd van het jaar. Ik heb hem in de kleur #1 Light/Clair en dat is helaas op dit moment wel een tikkie te licht. Verder heb ik op het product zelf qua kwaliteit niets aan te merken. Hij brengt heel mooi aan, blend mooi met de huid en geeft een prima dekking. Eigenlijk precies wat je wilt van een BB cream.

Bourjois Healthy Mix Powder

Deze poeder zorgt voor een stralende huid met een egale, matte look.

Natuurlijk zit er dan nog één ding op, namelijk afpoederen. Uiteraard is dit om de huid te matteren en om de basis te ‘setten’. Deze compacte poeder brengt makkelijk aan en geeft meteen resultaat. Hij matteert mijn huid goed zonder meteen een poederachtige, doffe huid achter te laten. De poeder is er in vier kleuren en dit is #01 Vanilia.

Primer – concealer – BB cream – poeder 

Conclusie

Wat een mega leuke lijn is dit. Hij heeft me absoluut blij verrast. Het begon eigenlijk al goed bij de heerlijke, frisse en fruitig geurende primer. Vervolgens hebben de BB Cream en de Concealer me absoluut niet teleurgesteld en heeft ook de poeder gedaan wat ik van een poeder verwacht. Top!

 • Primer kost € 14,99
 • BB Cream kost € 14,99
 • Concealer kost € 11,99
 • Poeder kost € 13,99
  • Alle producten zijn vanaf begin juli verkrijgbaar in diverse drogisterijen.

Welk product spreekt jou het meest aan? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

5 Reacties

 1. 16 juli 2018 / 13:36

  BB cream ken ik van mijn jongste dochter. Zij is er erg enthousiast over.

 2. 13 juli 2018 / 22:39

  Zeker een leuke lijn! Ik ben dan ook wel erg benieuwd naar de BB Cream

 3. 13 juli 2018 / 10:20

  Wat een leuke lijn inderdaad. Ik ben erg nieuwsgierig 🙂

 4. 13 juli 2018 / 09:32

  Wat een mooie producten!! <3 Ik vind bourjois een super fijn merk.
  Liefs,
  Evelien

 5. 13 juli 2018 / 08:55

  Ik vind de naam zo mooi met de tekst ‘anti fatigue’ er in. Dat spreekt mij meteen aan!