200   791
177   681
204   968
226   1014
195   1009

Beachhouse in progress

Een aantal weken geleden maakte ik een artikel over Een strandtent in de achtertuin. Ik vertelde hoe ik samen met mijn moeder op pad ging om van ons ‘saaie’ zitje in de tuin een gezellige strandtent te maken. Er is nog steeds een beachouse in progress want uiteraard is hij nog niet helemaal af. De volgende stap is gezet en die laat ik je in dit artikel graag zien.

Beachhouse in progress

Sinds ik samenwoon heb ik één ding geleerd: ‘Interieur is altijd in progress’. Wij wonen iets meer dan een jaar samen en ik denk dat mijn interieur nog geen 3 maanden achter elkaar hetzelfde is geweest. Ik vind het heerlijk om te rommelen in huis en nieuwe settings te bedenken. Voor een tijdje ben ik dan weer tevreden en dan Hup! ineens is het weer tijd om iets te veranderen. Herkenbaar?

Nu de zomer is begonnen trek ik dit gedrag graag door naar buiten. Nieuwe plantjes en natuurlijk een beachhouse dat nog lang niet klaar is. Vorige week hebben we hier wel een grote stap in gemaakt waardoor de strandtent naar mijn mening een stuk meer af is. Want laten we eerlijk wezen, wat is een strandtent zonder strand?

Wees maar niet bang, ik heb geen shitload met zand in mijn achtertuin laten storten hoor, haha!

Allereerst ben ik beland op de website Wereldkaarten. Ergens vind ik wereldkaarten altijd ontzettend tof en ik vond het, in de juiste tinten, heel erg tof passen bij mijn beachhouse. Ik had mijn design al uitgekozen toen ik toch besloot iets anders te doen.

Een wereldkaart kun je laten printen op hout maar een eigen foto natuurlijk ook. Mijn vriend en ik hebben afgelopen jaar een rondreis door Thailand gemaakt en daar een paar prachtige foto’s gemaakt op een heus ‘Expeditie Robinson’ strand (zoals wij het gekscherend noemen). Een foto op het strand printen op hout met een whitewash finish.. PERFECT!

And so I did… Inmiddels hangt mijn foto op hout te pronken onder mijn beachhouse. Zowel mijn vriend als ik zijn ontzettend blij met hoe dit heeft uitgepakt. De grootte, de kleuren.. het past gewoon echt perfect bij elkaar. De kwaliteit van de foto is prachtig en de bestelling ging ontzettend snel. Ik bestelde de print op dinsdagavond en maandagochtend werd hij, helemaal netjes ingepakt en inclusief bevestigingsmaterialen, bezorgd. Nice! 

Wat vind jij van het resultaat? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

18 Reacties

 1. 15 juli 2018 / 14:30

  wat ziet dit er super tof uit. Met het mooie weer kan je hier zeker van genieten tot in de late uurtjes!

 2. 13 juli 2018 / 21:48

  Wat een lekker zitje buiten! Je foto op hout is superleuk leuk geworden en geeft zeker een beachy gevoel aan jullie plekje

 3. 13 juli 2018 / 17:03

  Wat heb je het superleuk gedaan ik wil ook zo een mooi plekje maken in de tuin

 4. 13 juli 2018 / 15:28

  Het ziet er een mooi en gezellig plekje uit om in te vertoeven!

 5. 13 juli 2018 / 00:28

  Wauw wat een sfeervolle plek! Dit is qua sfeer wel wat ik ook graag zou willen voor onze buitenzit, maar krijg zoiets zelf nooit bedacht haha

 6. 12 juli 2018 / 22:04

  Wauw wat een mooie plek! Lijkt mij zalig om in te chillen

 7. 12 juli 2018 / 19:06

  wauw dit ziet er echt super gaaf uit. hier is de tuin veelal voor de kinderen dus net een speeltuin haha

 8. 12 juli 2018 / 14:58

  Wow wat cool. Jij hoeft helemaal niet meer richting het strand 😉 Leuk geworden hoor!

 9. 12 juli 2018 / 09:34

  Je beachhouse mag er zeker zijn, echt heel erg leuk! De foto vind ik ook zeker geslaagd.

 10. 11 juli 2018 / 17:18

  Vind het echt een geweldig resultaat. Helemaal zomers. Zou ik ook wel in de tuin willen hebben haha.

 11. 11 juli 2018 / 14:55

  Cool dat ziet er echt heel tof uit, je waant je echt bij het strand leuk hoor! Mooie meubels en accessoires, goed over nagedacht

 12. 11 juli 2018 / 14:24

  hoe heerlijk is zo’n hoekje zeg!! ziet er geweldig uit!! ik heb helaas maar een ieniemienie balkon waar ik net mijn grote teen kan neerplanten. zo jammer

 13. 11 juli 2018 / 12:21

  Ziet er erg leuk uit, lijkt me een heerlijke plek om te zitten met een hapje, drankje en wat vrienden.

 14. 11 juli 2018 / 11:53

  ah ja heel leuk om telkens bezig te zijn in je huis en alles te veranderen, het ziet er erg leuk uit!

 15. 11 juli 2018 / 11:46

  Ik vind het heel mooi geworden! Het heeft ook echt een goede beach uitstraling!

 16. 11 juli 2018 / 11:24

  Wat een gave hoek hebben jullie er al van gemaakt! Kan je volgens mij echt heerlijk zitten met het warme weer 😀
  Mooie foto ook 😀

 17. 11 juli 2018 / 09:26

  Wat prachtig!

 18. VWillemse
  10 juli 2018 / 15:58

  Oh wow dit ziet er super mooi uit.
  Die foto maakt het inderdaad helemaal af.
  Echt ontzettend leuk gedaan

Lees vorig bericht:
Mijn favoriete outfits op dit moment

De laatste tijd verschijnt er eigenlijk iedere week wel een OOTD op mijn blog. Ik vind het heerlijk om outfits...

Sluiten