fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Primark Glitter Junkie Collectie

Primark Glitter Junkie Collectie

Yes!! Primark heeft weer een gloednieuwe beauty collectie in de schappen liggen. Na de Primark PS K-Pop collectie is het nu tijd voor de Primark Glitter Junkie Collectie. Geloof me, je hebt nog nooit eerder zoveel glitter in één artikel gezien. Kijk mee!

Primark Glitter Junkie Collectie

Je hebt de laatste tijd de toffe glittercreaties, zowel op het gezicht als in het haar, wel langs zien komen. Primark speelt hier tof op in met de Primark Glitter Junkie Collectie. De collectie die ervoor zorgt dat jij dit seizoen helemaal festival ready bent.

Metallic & Holographic Lip Kit 

Oeh!! De Metallic Lips is een populaire trend in 2018. In de Metallic Lip Kit zit een lipstick en een lipliner. Daarnaast zijn er ook nog Holographic liquid lipsticks.

Self Adhesive Face Gems & Booty Gems 

Eerlijk gezegd is dit voor het eerst dat ik Face Gems in mijn bezit heb. Ik heb de Face Gems ontvangen in een tof blauw met zilveren patroon. Het lijkt me echt heel tof om deze eens in een creatieve Festival look te verwerken. Daarnaast zijn er ook Booty Gems. Grappig bedacht, maar dat zou ik toch niet zo snel (lees: nooit) dragen. Wellicht dat ik daar nog eens wat anders mee kan bedenken.

Highlighter Powder

In dit toffe, driehoekige palette vind je een highlighter palette. In dit palette tref je in totaal drie verschillende, super grote highlighter pans. De kleuren zijn wat ijzig en koel maar ik ben super benieuwd hoe deze highlighters gaan uitpakken. Misschien een top combinatie samen met de face gems?

Eyeshadow Palette

Jawel! Er zijn in totaal ook nog eens 2 oogschaduwpalettes. In het kleine palette tref je 9 verschillende, metallic kleuren en in het giga palette met 28 kleuren vind je glitter gel oogschaduw. Zoveel glitter heb ik nog nooit bij elkaar gezien maar ik werd echt direct enthousiast. Kom maar op met die giga glitter ooglook!!

Aqua Glitter Brush Set

Mag ik even een applaus voor deze kwastenset? Hoe super tof is deze set? In de steel van de kwasten zit namelijk vloeistof waardoor je ze kunt schudden en overal sterretjes en glitters te zien zijn. Ik ben helemaal om, dit is echt een musthave!

Nog meer glitter…

Als je dacht dat dat alles was, dan heb je het duidelijk mis. Al deze items horen namelijk ook nog vrolijk bij de Primark Glitter Junkie Collectie. Je trekt o.a. een metallic nagellak, een glitterbasis, een bodyshimmer, een liquid body gel, een body glitter, een metallic body paint, losse glitters en nog veel meer.

Volgens mij is het wel duidelijk, Wil je een toffe glitter festival look maken? Go to Primark!! Er zitten absoluut een aantal toffe producten tussen die ik heel graag wil gaan uittesten. Wellicht kan ik er een toffe festival look mee creëren. Laat in de comments hieronder achter welk product ik volgens jou ècht moet reviewen en dan zorg ik dat de eerste uitgebreide review volgende week online staat!!

De Primark Glitter Junkie Collectie is NU verkrijgbaar bij Primark!

Welk product moet ik volgens jou ècht reviewen?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 15 juni 2018 / 12:40

  Met dit setje ben je echt helemaal festival proof, zo leuk!

 2. 14 juni 2018 / 17:44

  Helemaal gezellig al die kleurtjes

 3. 14 juni 2018 / 10:58

  Zoveel glitter! haha, wordt er vrolijk van. Ik vind die Brush set echt leuk!

 4. 14 juni 2018 / 09:55

  Ik zag al een aantal youtube videos over de make-up van Primark. De meningen zijn erg verdeeld dus ben benieuwd de highlighter 😉

 5. 13 juni 2018 / 22:48

  Heeel mooi! prachtige kleuren

 6. 13 juni 2018 / 22:44

  Wat mooi beauty/make-up spullen van Primark. Misschien ga ik ook een keertje Primark make-up kopen

 7. 13 juni 2018 / 22:42

  Wat mooie allemaal, Primak gaat steeds vooruit love it

 8. 13 juni 2018 / 21:49

  Wat zien die kwasten er schattig uit, ik ben wel benieuwd naar het palette.

 9. 13 juni 2018 / 20:01

  Ik ben benieuwd naar het eyeshadow palette!!

 10. 13 juni 2018 / 14:40

  Ik ben dol op alles wat blinkt, helemaal te gek dus al deze producten! I Love it.

 11. 13 juni 2018 / 14:23

  Lang leve de Primark! Wat hebben ze daar toch een fijn uitgebreid assortiment.

 12. 13 juni 2018 / 13:19

  Nice! Ik ben benieuwd naar de lip kit. Ben zeer benieuwd naar hoe de kleur uitpakt op je lippen.

 13. 13 juni 2018 / 12:17

  haha, dit is wel een glitter overkill 🙂 ik heb een glitter mascara en die vind ik helemaal geweldig

 14. 13 juni 2018 / 11:05

  Wat een glittertjes! Ik ben ook wel benieuwd naar de highlighter

 15. 13 juni 2018 / 06:27

  Ik ben wel benieuwd naar dat highlighter palette. Ben erg benieuwd naar de drie pans, jammer dat ik die nu nog niet kan zien dus reviewen maar :-).