fbpx
5   132
63   374
32   178
76   132
68   113

OGX Coconut Water Haarverzorgingslijn

Als er iets belangrijk is in de zomer dan is het haarverzorging. In de zomer krijgt je haar het namelijk flink te verduren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de uvstraling van de zon en zeewater tijdens vakantie. Een goede haarverzoringslijn is een pré en daarom review ik vandaag de OGX Coconut Water haarlijn. Een aanrader of niet? Je leest het nu!

OGX Coconut Water Haarverzorgingslijn

Twee jaar geleden schreef ik een artikel met de titel Ik ben verslaafd! Niet aan iets slechts hoor, maar aan kokos. Het artikel was dan ook meer een ode aan kokos omdat ik gewoon echt dol ben op alles waar kokos in zit. Eten, drinken, verzorgingsproducten, de geur.. ik vind het echt heerlijk!

Je kunt je dan vast ook voorstellen dat ik enorm blij ben met een pakketje waarin een haarverzorgingslijn zit verrijkt met hydraterend kokoswater. Dit is de eerste keer dat ik iets van OGX probeer en dat vind ik super tof. Ik heb het merk namelijk al meerdere keren in de schappen zien staan bij Kruidvat en het merk heeft daardoor absoluut mijn interesse gewerkt.

De verpakking is naar mijn mening erg goed gedaan. De flessen zijn ‘dik’ en klein maar daardoor juist erg compact. Er zit namelijk 385ml. in en dat is meer dan ‘normaal’ in flessen. De dop en het merkteken is in goud vormgegeven en verder is er voornamelijk gebruik gemaakt van blauw- en groentinten. Lekker tropisch! De shampoo in de doorzichtige fles en in de ‘witte’ fles de conditioner.

OGX over de Coconut Water Haarverzorgingslijn
Deze collectie is perfect voor de zomer; dankzij de ultralichte formule met hydraterend kokoswater en voedende kokosolie wordt droog en weerbarstig haar weer zijdezacht en soepel.

Conclusie

Natuurlijk heb ik zowel de shampoo als de conditioner uitgebreid getest. Niet één keer maar een tijdje om echt een goed oordeel te kunnen geven over deze OGX Coconut Water Haarverzorgingslijn. De vormgeving is leuk gedaan en de geur is heerlijk maar natuurlijk gaat het uiteindelijk echt over de kwaliteit van de producten. OGX heeft de lijn niet voor niets ‘weightless hydration’ genoemd want beide zijn alles behalve zwaar. De shampoo is zuinig in gebruik, schuimt niet ontzettend maar laat zich wel prettig verdelen. De conditioner zorgt er vervolgens voor dat mijn haar weer zacht aanvoelt maar absoluut zonder te verzwaren. Na gebruik ruik je die heerlijke, tropische kokosgeur nog lekker in je haar. Ik ben fan en ga absoluut een setje travelsize aanschaffen voor op vakantie.

Deze OGX Coconut Water Verzorgingslijn koop je voor € 10,99 per stuk bij Kruidvat.

 • Tip: zowel de shampoo als de conditioner is ook te koop in travelsize. Mega handig voor op vakantie!

Welke haarverzorgingslijn gebruik jij op dit moment?  

Delen:

11 Reacties

 1. Jeanelle
  6 juli 2018 / 17:14

  Op dit moment gebruik ik producten van de kapsalon zelf. Maar ik ben ook gek op kokos en de geur dus wil deze zeker gaan kopen en proberen.

 2. 29 juni 2018 / 22:11

  Ik kende dit merk nog niet, maar je maakt me er wel benieuwd naar!
  Een lekkere zomergeur!

 3. 29 juni 2018 / 19:34

  Lijken me hele fijne producten maar ik was tegenwoordig met sulfaatvrije shampoo en zover ik kan zien is deze dat niet helaas. Pech voor mij.

 4. 29 juni 2018 / 19:17

  Ik heb dit merk nog nooit gebruikt. Ik ben wel benieuwd. Volgens mij hebben ze ook verschillende lijnen die gebruikt kunnen worden door vrouwen met krullend haar.
  Ik ben zelf gek op kokosnoot en kokoswater, maar mijn haarproducten moeten ab-so-luut niet naar kokos ruiken.

 5. 28 juni 2018 / 20:22

  Leuk vind ik het dat je aan een bepaalde kleur of vorm precies weet wat het is. Nu ook weer het verschil tussen shampoo en conditioner.

 6. 28 juni 2018 / 19:59

  oeh klinkt goed, ik ben ook dol op de geur van kokos! Nu gebruik ik een lijn voor dun en fijn haar

 7. 28 juni 2018 / 13:20

  Ik ben grote fan van de OGX shampoo & conditoner’s, alleen spijtig dat ze redelijk duur zijn. Fijn review!
  Liefs,
  Yara

 8. 28 juni 2018 / 10:49

  ik heb krullend haar en ben bezig met de cg methode, dan mag je geen producten gebruiken waar bv siliconen in zitten. Ik ben bang dat ik dit niet kan gebruiken. maar ze klinken wel fijn

 9. 28 juni 2018 / 10:38

  Oehh deze heb ik al eens voorbij zien komen. Lijken me erg fijne producten! 🙂

 10. Lipstickencupcakes
  28 juni 2018 / 10:31

  Ik gebruik op dit moment alleen Kerastase voor mijn haar. Ik heb in de herfst heel veel haaruitval gehad en daar is mijn haar nog niet helenaal bovenop.

 11. 28 juni 2018 / 10:16

  Heerlijk merk vind ik dit! Ben heel nieuwsgierig naar deze producten 🙂