fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Question and Answer #6

Het is alweer een half jaar geleden dat mijn laatste Question en Answer online kwam. Veel te lang geleden, dacht ik zo. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik deed gisterenavond een oproepje op Instagram en ik kreeg veel leuke vragen binnen. Op naar Question and Answer #6!

Real Techniques Multitech Small Point Set

Question and Answer #6

Zoeva Kwasten of Real Techniques?

Makkelijke keuze! Sowieso Real Techniques. Absoluut mijn favoriete merk als het aankomt op kwasten. Volgens mij is zo ongeveer 95% van mijn kwastenstash van het merk Real Techniques.

Wat zit er altijd in je tas?

Zoveel! Het is net een grabbelton, af en toe, haha! Sowieso vind je er altijd een paar lipsticks in, lippenbalsem, kauwgom en een plastic tasje voor boodschappen. Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de ‘beautyproducten’ in mijn tas. Op lipstick/lippenbalsem na vind je er eigenlijk verder geen producten in.

Yves Rocher Grand Rouge Mat Lipstick

Wat is jouw all time favorite lipstick?

Phoe, dat is een hele moeilijke vraag. Je zou voor de grap eens moeten komen kijken hoeveel lipsticks ik heb, haha. Mijn ‘All time favorite’ lipstick is onmogelijk om te kiezen maar ik kan wel vertellen wat op dit moment mijn favoriete lipstick is. Dat is namelijk de Yves Rocher Grand Rouge Lipstick in 150. Echt een prachtig everyday kleurtje.

Zou je nog een tattoo willen?

Misschien ooit wel… Ik heb er nu één, al een lange tijd. Veel mensen vertelde mij, voordat ik een tattoo nam, dat het ‘verslavend’ is. Daar heb ik echter zelf eigenlijk op dit moment nog geen ‘last’ van. Ik ben ontzettend blij met mijn tattoo en hij betekent veel voor mij. Al heb ik nu nog niet de behoefte een nieuwe te zetten. Maar ja, zeg nooit nooit.. toch?

Wat is jouw favoriete zen-momentje? 

Na een lange dag werken, het bad vol laten lopen, een half uurtje lekker badderen en daarna mijn joggingpak aan. Ja, dat is echt mijn favoriete zen-momentje. Dit lukt me niet iedere dag maar op de dagen dat het wel lukt vind ik het echt heerlijk!

Alle vragen die ik niet heb beantwoord heb ik opgeschreven. Heb je dus een vraag gesteld maar hier je antwoord niet gelezen dan is de kans groot dat ik hem in een volgende Q&A beantwoord. Mocht je een vraag voor mij hebben, laat hem dan hier achter in de comments. Wie weet ga ik er dan antwoord op geven in mijn volgende Question And Answer! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

 1. Frederique
  18 mei 2018 / 17:52

  Ugh ja ik wil ook altijd een tasje voor boodschappen in mijn tas en toch vergeet ik het vaak 🙁

 2. 7 mei 2018 / 20:40

  Haha heel herkenbaar! Mijn tas is ook altijd een grabbelton. Leuk om te lezen.

 3. 5 mei 2018 / 12:01

  Natuurlijk is ene tas een grabbelton! je moet zo’n tas ook iets te doen geven 🙂

 4. 4 mei 2018 / 19:11

  Hahaha ik heb ook een grabbelton! Je zal ’t maar nodig hebben, dat denk ik dan steeds.

 5. 4 mei 2018 / 11:01

  Leuk om je antwoorden te lezen.. mijn tas is ook echt een drama met allemaal troep. Lippenbalsem, kauwgom, zakdoekjes, pennen, noem maar op.

 6. 3 mei 2018 / 22:51

  Zelf heb ik 2 tattoos maar wil zeker meer zoverslavend is het

 7. 3 mei 2018 / 18:11

  Leuk zo’n Q&A! Moet ik ook eens gaan doen:) Ik vind Real Techniques ook super fijn!

 8. 3 mei 2018 / 16:36

  Leuk je te leren kennen zo. Ja je tas, een grabbelton van allerlei make-up spullen. Heel herkenbaar ?

 9. 3 mei 2018 / 16:04

  Bij mij ook een hoop rommel in mijn tas, maar geen make-up.

 10. 3 mei 2018 / 15:14

  Geen make-up in mijn handtas, wel veel andere rommel, haha :p Ik wil me meer gaan opmaken, maar ben vooral op zoek naar ecologisch verantwoorde make-up. 🙂

 11. 3 mei 2018 / 10:40

  Grappige vergelijking van je tas met een grabbelton : ))) Ik snap helaas wel wat je bedoelt. Mijn tas is ook nogal vol…

 12. 3 mei 2018 / 10:31

  Mijn tas is ook vaak een grabbelton, haha! Ik heb een klein tasje met daarin een aantal beautyproducten in m’n tas zitten, zo blijft het toch een béétje overzichtelijk.

 13. 3 mei 2018 / 06:44

  Real Techniques zijn hier ook favoriet, maar Zoeva vind ik erg fijn. Deze vraag heb ik ook gehad voor mijn Q&A haha! Oja zo’n grabbelton tas heb ik ook, al draag ik de laatste dagen vaak een kleine tas.