fbpx
117   238
100   176
123   261
116   313
109   218

The Body Shop Face Mist

The Body Shop Face Mist

Oh wat heb ik zin in een heerlijk, warme zomer. Kom maar op met die zon! Eén product waarvan ik in de zomer extreem geniet is een facemist. Zo’n heerlijk verkoelende mist die je zo nu en dan over je gezicht heen kunt sprayen. The Body Shop springt leuk op de zomer in met de nieuwe Fruit Face Mists die ik vandaag ga reviewen. Ben jij benieuwd naar de 5 fruitige, gloednieuwe The Body Shop Face Mist? Lees lekker mee!

The Body Shop Face MistThe Body Shop Face Mist

The Body Shop Face Mist

Niet iedere face mist is hetzelfde. Er zijn er namelijk genoeg op de markt met een andere werking. De een fixeert je make-up en de andere hydrateert of matteert de huid. Deze 5 gloednieuwe fruitmists van The Body Shop hebben alle drie een eigen fruitige geur en een eigen werking.

The Body Shop Face Mist

 • Strawberry Smoothing
  • laat de huidtextuur er fijner uitzien
 • Rose Dewy Glow
  • geeft je huid een ochtendfrisse en lichte gloed
 • Mandarin Energising
  • helpt je teint weer energie te geven
 • Mint Mattifying
  • zorgt voor een matte huid en maakt overtollig talg minder zichtbaar
 • Coco Calming
  • helpt om de droge, gevoelige huid te verzachten

The Body Shop Face MistThe Body Shop Face Mist

Zoals ik van The Body Shop gewend ben vind ik ook dit keer de verpakkingen er weer leuk uitzien. Iedere mist heeft zijn eigen vormgeving en print qua kleuren en het is al snel duidelijk om welke ‘geur’ het gaat. Zo is bijvoorbeeld strawberry duidelijk rode/roze en mandarin oranje. Ze hebben een vrolijke, speelse verpakking en dat vind ik extra leuk met de zomer op komst. Ergens doen ze me denken aan het mega zure ‘spraysnoep’ van vroeger.. Al spray je deze mists natuurlijk op je gezicht en vooral niet in je mond! Maar snap je wat ik bedoel?

De verpakking is vrij compact en een mist bevat 60ml. Ideaal voor in je tas, ideaal voor ‘on the go!’

The Body Shop Face Mist

Ingrediënten: 

Goed om te weten is dat de mists 100% vegan zijn. Daarnaast zijn ze verrijkt met Aloë Vera, een ingrediënt die erom bekend staat de huid goed te hydrateren. Er zitten verder géén minerale oliën, paraffine en silicone in. Oh en zoals bekend bij The Body Shop, de producten zijn dierproefvrij!

Gebruik: 

Goed schudden voor gebruik en spray op gezicht vanaf ongeveer 20 cm. Sluit je ogen en mond tijdens het gebruik en adem het product niet in.

The Body Shop Face MistThe Body Shop Face Mist

Conclusie

Wat zijn deze nieuwe The Body Shop Face Mist leuk!! Soms heb je weleens een facemist die zo hard sprayt dat het wel een hogedrukreiniger lijkt met van die mega grote druppels. Iets wat je totaal niet wilt! Deze handige flesjes doen dat gelukkig niet goed. Je krijgt een mooie gelijkmatige spray die eerder voelt als een nevel dan een druppel. Top! De geuren zijn wel vrij aanwezig en dat maakt de sprays persoonlijk. Vind je mandarijn stinken? Dan ga je Mandarin Energising echt niet lekker vinden. Mijn favoriet is sowieso Coco Calming omdat ik dol ben op kokos. Ik kan me goed voorstellen dat ik van de zomer zorg voor een Face Mist in mijn tas. Puur om even lekker op het midden van de dag mijn gezicht te verfrissen en extra te hydrateren. Heerlijk toch?

Deze The Body Shop Face Mist bevat 60ml., kost € 8,- en is te koop bij The Body Shop.

Heb jij een product van The Body Shop in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

6 Reacties

 1. 7 mei 2018 / 18:26

  Oh, ik vind ze echt leuk! Mijn eerste reactie en vraag is: plakt het niet?

 2. 6 mei 2018 / 20:15

  Deze face mists lijken me echt heerlijk! Fijne review 🙂

 3. 4 mei 2018 / 09:36

  Deze zijn zo fijn! Lekker verkoelend ook op een warme zomerdag.

 4. 3 mei 2018 / 12:39

  Ik ben al een hele tijd niet meer in de Bodyshop geweest.
  Ik vind de naam wel grappig en ik heb een zwak voor kleine verpakkingen! Misschien nog eens binnen gaan!

 5. 3 mei 2018 / 11:18

  Deze lijken me echt ideaal om in je tas te hebben op hete zomerdagen! Vrolijke flacons en net groot genoeg voor onderweg.

 6. 3 mei 2018 / 10:49

  Eerlijk gezegd heb ik niets van The Body Shop, het zit niet echt in mijn ritme om daar langs te gaan. Wel leuk om te lezen dat jij tevreden bent over deze Face Mist. Ik snap de voordelen nooit zo en koop het daardoor niet maar je hebt het nu wel duidelijk uiteengezet. Als er eentje ook nog wallen wegtovert ben ik om 😉