fbpx
12   34
89   130
89   123
111   183
107   196

De beste bikini bij jouw figuur

De beste bikini bij jouw figuur

De eerste, prachtige zomerdagen hebben we al gehad in Nederland. Heb jij er ook zo heerlijk van genoten? Ik wel! Die heerlijke zomerkriebels gaan bij mij gepaard met shopsessies. Kom maar op met de zwierige jurkjes en korte topjes en broekjes. Uiteraard gaan we ook massaal op zoek naar nieuwe badmode maar wat is nou de beste bikini bij jouw figuur? Ik geef je in dit artikel wat tips! De bikini’s die ik laat zien komen van de webshop LASCANA.

Disclaimer: stom, maar ik start eerst even met een disclaimer. Uiteraard moet je gewoon lekker de bikini kopen die jij mooi vind. Je mag van mij alles en moet absoluut niets. In dit artikel geef ik puur wat tips op basis van het figuur en welke bikini daar (in het algemeen) het beste bij matched.

De beste bikini bij jouw figuur

De beste bikini bij jouw figuur

Grote borsten vs. kleine borsten

Met grote borsten kun je het beste kiezen voor een bikini met een goede steun. Eigenlijk het liefst een BH model en gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg super leuke modellen. Het beste is natuurlijk een bikini met een beugel en bandjes die je op maat kunt verstellen.

In plaats van grote borsten juist kleine borsten? Kies dan sowieso voor een voorgevormde bikini met gewatteerde cups. Om wat extra volume te creëren kun je kiezen voor een top met bijvoorbeeld een printje of details zoals ruffles en strikjes. Qua model maakt het niet heel veel uit maar ik zou persoonlijk kiezen voor een triangel- of bandeaubikini.

Brede heupen vs. Smalle heupen

Met brede heupen kun je het beste kiezen voor een zwart, klein broekje. Zwart kleed altijd af en maakt je heupen optisch smaller. Door dan te kiezen voor een wat drukkere top verleg je de aandacht van de heupen naar de voorgevel. Ook kun je kiezen voor een wat hoger uitgesneden broekje om wat meer lengte te creëren in plaats van breedte.

Eigenlijk kun je bij smalle heupen het allerbeste kiezen voor een shortje. Mocht je een shortje niet zo flatterend vinden dan kun je het beste een slipje pakken het horizontale strepen. Optisch maakt dit je heupen namelijk een stuk breder! Daarnaast versterken touwtjes en strikjes aan de zijkant natuurlijk dit effect extra!

Dit waren mijn tips voor De beste bikini bij jouw figuur met bikini’s van LASCANA.
Heb jij voor aankomende zomer al een bikini geshopt? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 17 mei 2018 / 09:04

  Bedankt voor de tips…

  Ik draag zelf eerder een badpak, een mooi badpak, vooral ook omdat ik een mannelijke vetverdeling heb en ik dat typische buiukvet wil verstoppen! Maar ik veronderstel dat ik het bikini-bovenstuk voor grote borsten dan ook kan zoeken in een badpak! 😉

 2. 16 mei 2018 / 00:21

  Wat heb je toch een prachtig figuurtje, dit is mega handig om te weten!

 3. 15 mei 2018 / 17:10

  Handige tips! Ik ben ook van mening dat je moet dragen wat je wilt, maar vind het zelf wel mooier als de bikini ook daadwerkelijk bij mijn figuur past 🙂