fbpx
75   129
190   249
168   305
156   302
161   268

Etos Illuminating Highlighter

Etos Illuminating Highlighter

Unicorns, glitters, roze en holografische prints.. je ziet ze tegenwoordig in bijna iedere make-up collectie opduiken. Het is echt een hype en Etos doet hier gezellig aan mee. Er is een hele lijn ontwikkeld en vandaag review ik de Etos Illuminating Highlighter. Go or No GO? 

Etos Illuminating Highlighter

Etos Illuminating Highlighter

Rondom deze holografische, unicorn trend heeft Etos een make-up collectie ontwikkeld. Deze heet, heel toepasselijk, de Etos Holographic Make-up Lijn. Met als quote: ‘Shine like you mean it’. Leuk bedacht! De collectie bevat de volgende producten:

 • Nagellak
 • Kwast
 • Face & Body Glitter
 • Illuminating Highlighter
 • Unicorn Lipstick
 • Loose Glitter Primer

Eerlijk is eerlijk, veel producten worden op dit moment ‘holografisch’ genoemd vanwege de trend maar zijn het absoluut niet. Het zijn eerder shimmers, metallics of duo chromes waarbij van holografisch helaas geen sprake is. Hopelijk is dat bij deze Etos Illuminating Highlighter eindelijk wel het geval.

Etos Illuminating Highlighter

De verpakking is het gelukkig wel. Deze highlighter zit in een zilveren tubetje die op het eerste oog zilver lijkt maar in het zonlicht veranderd in alle kleuren van de regenboog. Dat beloofd veel goeds! Verder is het tubetje wel echt heel simpel. De tekst ‘Etos Illuminating Highlighter’ in het zwart en op de achterkant nog wat informatie en that’s it. 

Etos Illuminating Highlighter

Etos over deze Illuminating Highlighter
Gives your skin a refreshed glow and highlighted effect. Can be worn under, over of mixed with your foundation. Apply with finger tips of brush and blend into your skin. 

Etos Illuminating Highlighter

Swatch

Links zie je de highlighter rechtstreeks uit de tube. Hierin zie je een vrij witte, parelmoer achtige glow met een beetje roze. Op de middelste foto zie je de highlighter uitgesmeerd in het zonlicht en links de uitgesmeerde highlighter gefotografeerd met flitser. Overwegend roze.. dat valt me direct op.

Etos Illuminating Highlighter

Uiteraard was ik vrij benieuwd naar de highlighter op mijn jukbeenderen. Helaas valt het effect me echt tegen. In het daglicht en in het zonlicht zie je eigenlijk bijna niets. Ja, wel een roze effect maar waar is de highlighter en waar is het holografisch effect? Bij de flitser zie je wel de glow maar geen ‘wauw’ effect en echt puur en alleen roze.

Etos Illuminating Highlighter

Conclusie

Teleurgesteld ben ik absoluut door deze Etos Illuminating Highlighter. Helaas maar ik kan er gewoon niets anders van maken. Wanneer je een holografische highlighter verkoopt dan moet het gewoon een holografische highlighter zijn. Ik denk dat we het daar allemaal over eens zijn? Deze highlighter is dat in ieder geval niet. Jammer..

Een mooie, subtiele glow geeft hij wel. Als ik hem zou gebruiken dan onder mijn foundation als basis voor blush en highlighter. Maar eerlijk is eerlijk.. dat is toch niet wat hier verkocht wordt.

Deze Etos Illuminating Highlighter kost € 3,99 en is te koop bij Etos.

Zou deze highlighter je aanspreken in de schappen?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 23 april 2018 / 21:05

  Ik moet zeggen dat ik hem op de laatste foto waar je hem draagt wel erg mooi vind! Ik ben benieuwd hoe hij bij mij uitpakt.

 2. 22 april 2018 / 22:33

  De verpakking vind ik erg leuk. Het effect niet echt. Snap wel dat het je wat tegen viel.

 3. 21 april 2018 / 10:33

  Leuke verpakking! Jammer dat tegenviel, maar zo te zien, het ziet er mooi uit

 4. 20 april 2018 / 23:11

  Wat ontzettend jammer dat de highlighter je zo tegenvalt, ik had ook wat meer holo verwacht na het zien van de verpakking en niet alleen roze gloed.

 5. 20 april 2018 / 19:21

  Ik vind hem ook erg tegenvallen. Het palette uit deze collectie is wel echt geweldig!

 6. 20 april 2018 / 18:19

  Toen ik begon te lezen dacht ik dat het effect heel mooi zou zijn maar dat roze is ook niet echt mijn ding

 7. 20 april 2018 / 14:55

  Jammer dat het effect je tegenviel. Ik heb er geen verstand van, maar ik vind het er best mooi uitzien : )

 8. 20 april 2018 / 14:13

  De verpakking is te gaaf. Ik ben niet zo van de ze heftige kleurtjes maar wel leuk voor een event of groot feest

 9. 20 april 2018 / 13:12

  Super jammer zeg! Ik zou deze highlighter eerder gebruiken als subtiele glow.

 10. 20 april 2018 / 09:01

  Super jammer! De collectie zag er zo ontzettend leuk uit <3
  Liefs,
  Evelien