fbpx
117   238
100   176
123   261
116   313
109   218

OOTD Sun and Stripes

OOTD Sun and Stripes

Hebben jullie ook zo heerlijk genoten van het fantastische weer afgelopen week? Ik wel! Samen met mijn moeder trok ik er afgelopen woensdag op uit om een OOTD te shooten. Op zoek naar een mooie locatie en foto’s maken maar! Kijk je mee met deze OOTD Sun and Stripes?

OOTD Sun and Stripes

OOTD Sun and Stripes

Oh ik heb helemaal de zomerkriebels! Wat wil je na een weekje met de temperatuur boven de 25 graden? Lastig om dan te bepalen wat je aandoet! Ik koos voor mijn nieuwe blouse van Garcia. Ken je dat merk nog? Garcia ken ik echt van vroeger en heb ik eigenlijk een soort van herontdekt. Wat hebben zij namelijk toffe items!!

OOTD Sun and Stripes

Mijn blouse komt van de webshop Sans-Online. Een webshop die naast Garcia nog veel meer merken verkoopt zoals EDC, Vero Moda en Object. Een leuke toffe webshop met genoeg leuke items voor leuke prijzen. Daarnaast is de service top want een dag later kwam mijn Garcia Blouse netjes op mijn deurmat terecht.

OOTD Sun and Stripes

Onder mijn blouse draag ik een donkerblauwe high waisted jeans. De laatste tijd ben ik dol op high waisted jeans en ik draag ze eigenlijk bijna iedere dag. Achteraf gezien was deze broek afgelopen zondag wel een tikkeltje te wachten, maar ach, haha! Mijn sneakers zijn van Tom Tailor en echt mijn ontdekking van de afgelopen maand. Wat een heerlijke, toffe sneakers. Ik heb ze echt al mega veel gedragen. Hoe goed matchen ze bij mijn Garcia Blouse?

OOTD Sun and Stripes

Qua accessoires heb ik het vrij basic gehouden. Begrijp me niet verkeerd, ik ben dol op sieraden maar soms vind ik basics juist heel leuk staan bij een outfit. Om te beginnen met mijn zwarte horloge van het merk Cluse. Mijn ring is van Ti Sento en mijn armbanden en oorbellen zijn van Pandora. De zilveren ‘love’ ketting is van Heart to Get en mijn zwarte zonnebril is van RayBan.

Outfit Details

 • Top – Garcia
 • Skinny Jeans –
 • Sneakers – Tom Tailor
 • Oorbellen – Pandora
 • Ketting – Heart to Get
 • Ring – Ti Sento 
 • Horloge – Cluse

Ben jij een rokjes of spijkerbroeken persoon? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

3 Reacties

 1. VWillemse
  24 april 2018 / 08:14

  Wat een mooie foto’s en leuke outfit.
  Ik draag niet per se alleen jeans , maar rokjes sla ik over, daar kan ik echt niks mee.

 2. 24 april 2018 / 07:12

  Hele leuke outfit! Ik ben echt van de spijkerbroeken.

 3. 24 april 2018 / 06:39

  Spijkerbroeken! Als het lekker weer is een (maxi)jurk. Leuke outfit!