fbpx
36   81
113   179
176   293
133   281
136   270

Het is Pasen TAG

Dit vond ik nou een ‘egg-celente’ gelegenheid om deze Het is Pasen TAG in te vullen. Vanzelfsprekend draaien al de vragen in de TAG over het paasfeest. Wat doe ik met Pasen? Versier ik mijn huis? Je leest het nu in deze Tag.

Het is Pasen TAG

1. Hoe breng je de paasdagen door?

Eigenlijk altijd wel met familie. Gisteren hebben mijn vriend en ik samen een paasontbijt gehad en s’avonds zijn wij uiteten geweest met mijn ouders, broer en schoonzus. Vandaag hebben we weinig spannende plannen. Uiteraard wel weer gezellig een paasontbijtje maar verder eigenlijk niets op de planning.

2. Geloofde je als kind in de paashaas? 

Nee, dit kan ik me eerlijk gezegd niet herinneren.. volgens mij heb ik er nooit in geloofd..

3. Chocolade of beschilderde paaseieren?

Chocolade!! Beschilderde paaseieren vind ik hartstikke leuk maar chocolade is toch wel echt veel lekkerder!

4. Eten jullie met Pasen een paasontbijt?

Ja, sowieso! Heeeeerlijk vind ik dat! Al was het bij ons echt eerder een brunch dan een ontbijt. Lekker met verse broodjes, veel verschillend beleg en natuurlijk een eitje en verse jus d’orange.

5. Versier je het huis rondom Pasen (met geknutselde kuikentjes of paastakken bijvoorbeeld)

Eerlijk gezegd niet. Mijn moeder deed dit vroeger weleens, als ik het me goed kan herinneren. Daarnaast heb ik als klein kind absoluut vaak genoeg paaseieren geschilderd. Ik heb op dit moment in huis alleen een potje met narcissen staan, meer eigenlijk niet.

6. Weet jij wat er met Pasen gebeurde volgens de Bijbel (niet stiekem eerst spieken!)?

Pfffff… eerlijk gezegd ben ik hier niet heel erg in thuis. Heeft het te maken met de dood van Jezus? Dat hij is opgestaan uit de dood? Volgens mij is Pasen wel echt een ‘feest’ dag dus in die zin moet het iets positiefs zijn.. anyways, mocht ik er compleet naast zitten, praat me dan eventjes bij in de comments.

7. Wat is volgens jou onmisbaar op of rondom Pasen?

Paaseitjes.. een beetje hetzelfde als pepernoten met SInterklaas. Ik haal ze massaal in huis en eet ze ongegeneerd al weken van te voren. Zoveel dat ik ze eigenlijk beu ben als het eenmaal Pasen is, haha! Dit jaar had ik twee favorieten, namelijk de karamel/zeezout paaseieren van HEMA en de luxe paaseieren van Australian. Yumm!!

8. Wat is je beste paasherinnering?

Toch wel het massaal paaseieren zoeken met de hele familie! Allemaal een mandje, zoeken maar om vervolgens vol trots je eieren te kunnen laten zien. Ja, dat was toch altijd wel erg leuk! Oh en alle heerlijke brunches met Pasen die mijn moeder maakte. Als pubers sliepen mijn broer en ik flink uit en dan kwamen we beneden en stond de hele tafel gedekt, heerlijk!

Wat zijn jouw plannen met Pasen?
Een heel fijn Paasweekend toegewenst! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 2 april 2018 / 09:03

    Wij doen lekker helemaal niks met Pasen. Al zijn we gisteren heel de dag bij schoonfamilie geweest, maar niet voor Pasen maar gewoon voor de gezelligheid. Vandaag gaan we boodschapjes doen, opruimen en lekker relaxen.