fbpx
118   138
51   189
45   98
13   192
66   390

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

Duo Chrome en Holographic, het is al een tijdje een rage in beautyland. Je ziet het in verschillende producten zoals bijvoorbeeld een oogschaduw of een highlighter. Voor mij is dit de eerste kennismaking en dat doe ik met de Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss. Een aanrader of niet?

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

Vorige week ontving ik een tasje met nieuwe producten van Lottie London. Super leuk aangezien ik het merk al wel voorbij had zien komen maar nog eerder een product heb getest. Tijd om eerst dus eens wat achtergrond informatie te vertellen over het merk.

Lottie London speelt in op de trends. Ze ontwerpen en creëren producten geïnspireerd door beroemdheden, social media en bloggers en zij creëren insta-waardige producten. Zij noemen het zelf ‘Selfie Ready Beauty!’

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

Lottie London over de #Holo Duo Chrome Lipgloss
These shade-shifting, colour-flipping Duo Chrome Glosses are packed full of rich, high-coverage, multi-dimensional pigments for high impact statements in a flash to leave your pout perfectly patent.

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

De lipgloss zit in een hele standaard lipgloss verpakking. Doorzichtig met een zilveren, ‘holografische’ print en een witte dop. Ik vind het er heel goed uit zien, niets op aan te merken. Handig dat de verpakking doorzichtig is zodat je kunt zien hoeveel product er nog in de huls zit.Een groot pluspunt vind ik de goedwerkende stopper, hierdoor zit er een mooie hoeveelheid product op de applicator maar blijft de rest van het ‘staafje’ schoon.

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

Deze Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren:

 • Twist
 • Goals
 • Schaduw
 • Iconische

In dit artikel review ik de Duo Chrome Lipgloss in de kleur Goals. Tijd om te swatchen!

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

Swatches

Om het ‘Duo Chrome’ effect zo goed mogelijk te laten zien heb ik de lipgloss zowel in daglicht (links) als met flitser (rechts) gefotografeerd. Links zie je vooral de paarstint en rechts zie je hier het blauwe doorheen komen. Een toffe lipgloss die in één streep dekt!

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

En hier draag ik de Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss in Goals! Wat een indrukwekkende kleur. Niet alledaags maar ergens vind ik hem wel leuk staan..

Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss

Conclusie

Leuk om eindelijk eens iets van het merk Lottie London te reviewen. De vormgeving en het merk spreekt me enorm aan en om dan ook voor het eerst een ‘duo chrome’ product te reviewen maakt het dan nog een tikkeltje leuker. Je hebt het misschien al gemerkt maar ik ben aangenaam verrast door de lipgloss. De kleur is niet alledaags en dat maakt hem juist zo tof om een keer te dragen bij een speciale gelegenheid. De lipgloss is totaal niet plakkerig, goed gepigmenteerd en laat zich makkelijk aanbrengen. Na ongeveer 2 uurtjes moet hij worden bijgewerkt maar voor een lipgloss vind ik dat helemaal geen slechte prestatie. Oftewel, een positieve eerste kennismaking met Lottie London. Ik heb nog meer producten opgestuurd gekregen dus binnenkort kun je meer reviews verwachten.

Deze Lottie London #Holo Duo Chrome Lipgloss kost € 5,99 en is te koop bij Kruidvat. 

Heb jij een ‘Duo Chrome’ product in je stash? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

18 Reacties

 1. 10 april 2018 / 16:03

  Het staat mooi bij jou. Hele mooie kleurtje. Ik zie nog geen hier in de winkel dit merk

 2. 10 april 2018 / 09:30

  Juist omdat het niet zo’n alledaagse kleur is vind ik hel jou zo goed staan! Fijn kleurtje voor de lente ?

 3. 5 april 2018 / 21:54

  Wat een felle kleur! En ook enorm gepigmenteerd 🙂

 4. 4 april 2018 / 17:16

  Staat je goed! Ik ben zelf niet zo van de gloss, want op de een of andere manier blijft mijn haar er altijd in vastkleven en ben ik langer bezig om mijn haren van mijn mond af te halen. Los daarvan ben ik erg benieuwd naar een rode variant van dit product.

 5. 4 april 2018 / 09:17

  Heel tof! Lekker zomers

 6. 4 april 2018 / 03:38

  De kleur staat je in elk geval prachtig! Ik zou het voor alledaags niet eens zo heel storend vinden .. Zou er prima mee weg kunnen. Zelf kende en gebruik ik deze producten helaas niet x.

 7. 3 april 2018 / 19:21

  Oeh, mooi zomers tintje! Ik ben erg onder de indruk. Misschien niet helemaal mijn tint, maar vind het wel erg leuk om zoiets zo nu en dan te dragen.

 8. 3 april 2018 / 17:03

  Ik heb hier nog nooit iets van geprobeerd, wel veel over gehoord! Lijkt mij een mooi kleurtje (:

 9. Shirley Angel
  3 april 2018 / 15:42

  Mooie kleur voor de zomer en niet duur 😉

 10. 3 april 2018 / 13:47

  Ik ken het merk niet en niet duur. Leuke kleuren voor de zomer.

 11. Frederique
  3 april 2018 / 13:20

  Ik vind het wel een mooie kleur maar inderdaad meer voor een feestje dan voor een wandeling naar de supermarkt 🙂

 12. 3 april 2018 / 12:57

  Kende het merk niet. Bedankt!!

 13. 3 april 2018 / 11:13

  Ik ken Lottie London nog maar een dag of drie, maar ben echt geintrigeerd door het merk!

 14. 3 april 2018 / 11:07

  Ik leer toch weer eens van alles bij #komtonderdesteenvandaan ik had hier dus nog nooit van gehoord

 15. 3 april 2018 / 10:57

  Oh wauw, dat is inderdaad wel heel mooi zeg! Je lippen glanzen ook zo mooi.

 16. 3 april 2018 / 10:31

  Hier ben ik helemaal niet mee bekend. De kleur is niet helemaal mijn ding, maar het effect vind ik wel mooi. Wie schaf ik er een keer één aan.

 17. 3 april 2018 / 10:01

  Interessante blog! Alleen zit mijn kleur er niet tussen… 😉

 18. 3 april 2018 / 09:47

  Nee, niet bekend mee. Ik ben benieuwd naar de andere kleuren, vind deze wat te koel voor mij.