fbpx
21   47
59   262
41   86
60   180
40   227

Etos Oil & Care Haarverzorging

Etos Oil & Care Haarverzorging

Al een hele poos ben ik #etosfriend en dat betekent dat ik iedere maand een pakket ontvang met nieuwe producten van Etos. Deze maand staat in het teken van de nieuwe haarverzorging van Etos en per Etosfriend is er een lijn uitgezocht die perfect past bij het haartype. Bij mij is dat de Etos Oil & Care Haarverzorging lijn en in dit artikel is het tijd om deze lijn te reviewen!

Etos Oil & Care Haarverzorging

Etos Oil & Care Haarverzorging

Ik heb al ontelbaar veel producten van Etos getest en gereviewed maar een shampoo en conditioner, dat is toch echt de eerste keer. Nu deze lijn echt door het Etos team is uitgekozen voor mijn haartype moet het eigenlijk wel goed zitten. Toch?

De complete Etos haarlijn bestaat uit in totaal 12 producten met shampoo’s, conditioners, sprays, serums en maskers. Naast de Oil & Care lijn zijn er nog andere varianten, namelijk een Anti-Roos, Silver, Repair en Cafeïne Shampoo. De Oil & Care lijn is speciaal voor droog en pluizig haar. Iets waar ik vaak last van heb, vooral in de winter.

Etos Oil & Care Haarverzorging Etos Oil & Care Haarverzorging

De shampoo’s en conditioners vinden we terug in een flinke tube van beide 250ml. Een mint groene/licht blauwe kleur met een metallic ietwat donkerdere kleur blauw als tekst. Het ziet er netjes en goed uit. Typisch Etos en zelf vind ik een knijptube voor haarverzorging ideaal!

Etos Oil & Care Haarverzorging Etos Oil & Care Haarverzorging

Take care of your hair

De voedende shampoovolume met arganolie hydrateert het haar tot in de puntjes en maakt het haar gezond en glanzend.

De conditioner voedt het haar intensief en de provitamine B5 beschermt je haar tegen het uitdrogen.

Etos Oil & Care Haarverzorging

Conclusie

Ten eerste vind ik het super leuk dat er echt gekeken is naar mijn haartype en dat daar vervolgens een shampoo mee is gematched. Dit maakte me extra nieuwsgierig. Is het wel echt een match? Ik heb vrij makkelijk haar. Super stijl maar snel droog en eigenlijk direct in model. In de winter kan het ietwat droog pluizig en statisch zijn maar dat is dan ook het enige. Deze Etos Oil & Care Haarverzorging is mij in ieder geval ontzettend goed bevallen. De lijn ruikt heerlijk, maakt mijn haar schoon en laat het vervolgens verzorgd achter. Zeker voor dit fijne prijsje heb ik er eerlijk gezegd niets op aan te merken.

Zowel de shampoo als de conditioner uit deze Etos Oil & Care Haarverzorging lijn kost € 1,99 en deze zijn uiteraard te koop bij Etos! 

Heb jij weleens haarverzorging van Etos geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

11 Reacties

 1. 14 maart 2018 / 17:13

  Voor de prijs alleen al zou ik richting de Etos gaan. Fijn dat het jou goed bevallen is!

 2. 14 maart 2018 / 10:33

  De Etos hebben we niet in ons dorp, daarom ga ik er eigelijk nooit heen. Maar als ik in de stad ben, loop ik wel altijd even de Etos binnen.

 3. 13 maart 2018 / 21:06

  Ze klinken fijne haar producten. En mooi fris verpakking, leuk prijsje ook

 4. 13 maart 2018 / 20:14

  Oooh dat klink super zeg! Hier ook in de winter pluizig haar… eentje om te onthouden dus!

 5. 13 maart 2018 / 20:06

  Fijn dat deze shampoo je zo goed bevalt! En inderdaad leuk dat er naar jouw haartype is gekeken wat er bij past.

 6. 13 maart 2018 / 18:14

  Deze producten ken ik nog niet uit de Etos collectie. Klinkt wel erg fijn om eens te proberen

 7. 13 maart 2018 / 17:39

  Ik heb wel eens als noodoplossing Etos shampoo’s gekocht op een weekendje weg. Voor die prijzen helemaal niet verkeerd!

 8. 13 maart 2018 / 17:37

  Voor dat prijsje ga ik ze toch ook een keertje aanschaffen. Deze lijn of de repair klinken goed voor mijn haar

 9. 13 maart 2018 / 13:05

  Momenteel ben ik deze producten uit een andere lijn aan het testen, al klinkt dit ook goed! x

 10. 13 maart 2018 / 13:04

  Nee, ik geloof het niet. En ik ben altijd wel op zoek naar de perfecte shampoo voor pluizig haar!

 11. 13 maart 2018 / 09:56

  Klinkt op zich erg goed, alleen wat jammer van sommige ingrediënten. Achja, aan zo’n mooie prijsjes heb je eigenlijk niet te klagen. 🙂