fbpx
5   135
63   374
32   178
76   132
68   113

5 dingen die ik als beautyblogger nog nooit heb gedaan

Beauty gaat veel verder dan een likje mascara, laagje foundation of een lakje op je nagels. Tegenwoordig zijn er zoveel producten en diensten op de markt dat je als beautyblogger nooit alles kunt testen. Vorige week deed ik inspiratie op voor dit artikel aangezien ik aantal dingen tegenkwam waarvan ik dacht: ‘Hé, dat heb ik eigenlijk nog nooit gedaan of getest!’ Ik bespreek in dit artikel 5 dingen die ik als beautyblogger nog nooit heb gedaan. Benieuwd welke dingen dit zijn? Je leest het nu!

5 dingen die ik als beautyblogger nog nooit heb gedaan

Nepnagels zetten

Gel-, acryl- of plaknagels.. ik heb ze nog nooit gehad. Eerlijk gezegd weet ik niet zo heel goed waarom niet omdat ik het bij andere altijd wel echt prachtig vind. Van mijzelf heb ik best mooie en stevige nagels en ik vind dat eigenlijk ook wel prima. Ik vind het dan weer zo’n gedoe om ergens een afspraak te maken en lak dan vervolgens mijn nagels zelf wel in een kleurtje.

Tanden bleken

Iets wat ik absoluut weleens zou willen proberen maar wat er gewoon nog niet helemaal van is gekomen. Er zijn op dit moment zoveel verschillende methoden en producten dat ik mij hier heel goed in wil verdiepen. Het zijn natuurlijk wel mijn tanden en het laatste wat ik wil is een aangetaste glazuurlaag. Iets wat misschien dus nog wel komt, maar waar ik rustig de tijd voor wil nemen. Tips zijn welkom.

Flip-Ins in mijn haar

Jep.. wederom nog nooit gehad. Ik zie het zoveel om me heen, van die prachtige Flip In Extensions. Zo prachtig met het echte haar geblend dat ze bijna niet te onderscheiden zijn. Heel erg mooi en absoluut iets waar ik zelf erg in ben geïnteresseerd. Ik heb van mijzelf wel veel haar maar niet dik dus wat extra volume kan geen kwaad.

Spray-tan gebruiken

Een spray-tan vind ik eerlijk gezegd maar niks.. Ik ben óf bang voor een vlekkerig resultaat óf dat ik eruit kom als oempaloempa, oftewel worteltjes oranje. Dan maar liever Say yes to the melkfles! Dit zou ik dan ook niet zo heel snel proberen.

Nepwimpers zetten

Iets wat ik de laatste tijd steeds meer zie. Als advertentie maar ook bij meiden om mij heen. De ene keer vind ik het resultaat prachtig en de andere keer tè overdreven en tè overduidelijk nep. Kwaliteitsverschil is hierin naar mijn mening groot en dit is iets wat je echt bij iemand moet laten doen die er verstand van heeft. Ik heb van mijzelf al lange wimpers dus ik zou het zelf niet zo super snel laten doen. Als ik een keertje wat ‘extra’s’ wil dan plak ik gewoon of nepwimpers of wat kleine neppe haartjes tussen de wimpers in. Al doe ik dit eerlijk gezegd ook zelden…

Dit zijn de 5 dingen die ik als beautyblogger nog nooit heb gedaan.. Gek of juist niet? Zit er iets tussen wat jij wel hebt gedaan? Dan ben ik super benieuwd naar je ervaring! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

4 Reacties

 1. 14 maart 2018 / 09:30

  Dit heb ik ook allemaal nog nooit gedaan, haha! Ik heb één keer nepwimpers gedragen toen ik jaren teurg meeliep in de modeshow van een vriendin, maar vond dat ontzettend vervelend aanvoelen. Misschien waren het gewoon niet de juiste.

 2. 13 maart 2018 / 19:57

  Op het tanden bleken na heb ik deze dingen ook allemaal nog nooit gedaan! Ik denk ook niet dat ik het kan hoor, nepwimpers zetten. Ik vind het zo knap altijd hoe die beautybloggers dat zo 123 kunnen.

 3. 13 maart 2018 / 17:52

  Een spray tan heb ik net zoals tanden bleken nog nooit gedaan, de rest wel!

 4. 13 maart 2018 / 15:58

  Ik heb 1 en 5 al een keertje gedaan. Voor nepwimpers vond ik geweldig.