fbpx
18   36
59   260
41   85
60   178
40   227

The Original Make-Up Eraser Pink

De belangrijkste stap in zowel mijn morning- als eveningroutine is ‘reinigen’. Dit zou overigens niet alleen bij mij zo moeten zijn maar bij iedereen. Geloof me, het reinigen van je gezicht is zo belangrijk! Vandaag review ik de The Original Make-Up Eraser Pink. Een doekje die beweerd je gezicht te reinigen enkel met water, dus zonder producten. Ik ben sceptisch, dat zeg ik je eerlijk. In deze uitgebreide review vertel ik je graag mijn mening over deze Make-Up Eraser.

The Original Make-Up Eraser PinkThe Original Make-Up Eraser Pink

The Original Make-Up Eraser Pink

Er zijn inmiddels veel varianten op ‘de markt’ maar dit is het originele merk. Meteen te herkennen aan ‘The Original’ Make-up Eraser Pink. Sowieso wil ik eerst kwijt dat het reinigen van je gezicht altijd belangrijk is, of je nu veel/weinig/geen make-up draagt. Je huid is de hele dag blootgesteld aan viezigheid van buitenaf dus reinig je huid al-tijd! Is dit product daarvoor geschikt of toch niet?

Het is denk ik wel duidelijk, ik heb de eraser ontvangen in de kleur ‘pink’. Meer roze als dit wordt het denk ik ook niet, haha. Geen probleem, ik vind het wel een leuk kleurtje! Naast roze is The Make-Up Eraser ook te verkrijgen in zwart, wit, rood, paars en blauw. Persoonlijk zou ik zwart niet zo aanraden omdat je dan niet goed kunt zien wanneer het doekje echt vies is en dus toe is aan een wasbeurt.

The Original Make-Up Eraser PinkThe Original Make-Up Eraser Pink

The Original over de Make-up Eraser Pink
Met The Original MakeUp Eraser verwijdert u make-up zonder producten of chemicaliën, maar met enkel water. De MakeUp Eraser is gemaakt van 100% polyester, herbruikbaar en gaat minimaal 1000 wasbeurten mee. 

Voor de verpakking wil ik graag mijn complimenten geven. Als je goed kijkt dan zie je dat de plastic verpakking is gemaakt in de vorm van een gum. Grappig toch? Verder vind je alle informatie in en op de verpakking en zit er gewoon echt alleen het doekje in. Meer heb je ook gewoon niet nodig! Voordat je begint moet je het doekje wassen in het wasmachine aan de hand van het waslabel en vervolgens is hij ready to use.

Gebruik

Gek! Het gaat toch even tegen je principe in om het doekje alleen nat te maken met lauwwarm water en er vervolgens géén product op te doen. Uiteraard zorgde ik voor een flinke laag make-up op mijn gezicht om de doek extra goed te testen. Ik maakte de doek nat en ging aan de slag. Wat me eigenlijk meteen opviel was dat de doek ontzettend stroef aanvoelt. Gek, want als hij droog is is hij juist mega zacht. Een beetje zoals zo’n lekkere zachte fleecedeken. Nat is dat een ander verhaal en is het eigenlijk toch best wel flink schrobben geblazen!

Ik had dit stiekem al wel verwacht maar gezichtsmake-up gaat echt een stuk makkelijker dan oogmake-up. Wat overigens natuurlijk niet zo heel gek is. Verbazingwekkend stond ik uiteindelijk naar het doekje te kijken. Inderdaad vol met make-up en mijn gezicht make-uploos. Nice! Uiteindelijk heb ik dit extra getest door nog een wattenschijfje met make-up remover over mijn gezicht te halen. Je ziet dat er nog wel iets vanaf komt dus deze stap is wel aan te raden.

The Original Make-Up Eraser PinkThe Original Make-Up Eraser Pink

Conclusie

Ik vond het toch wel super leuk om deze The Original Make-Up Eraser Pink een keertje uit te proberen. Ik moet eerlijk zeggen dat het resultaat me echt helemaal niet is tegengevallen. In gebruik heb ik gemerkt dat ik het het prettigste vind om de doek onder de douche te gebruiken. Geen geklooi aan de wasbak! Mijn make-up wordt absoluut verwijderd maar toch mis ik het frisse gevoel van reinigingsproducten. Aangezien mijn make-up niet 100% wordt verwijderd is het mooi dat ik vervolgens alsnog mijn gezicht kan wassen met een lekkere frisse facewash. Het grootste nadeel is wel dat hij na een aantal reinigingsbeurten in de was moet en dat je er dus eigenlijk meerdere van nodig hebt om de wasbeurt van de ander mee op te vangen.

De The Original Make-Up Eraser Pink is o.a. te koop bij Boozyshop, Douglas en Bol.com voor € 19,95

Heb jij dit product weleens geprobeerd? Zo niet, zou je dit willen?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

Delen:

19 Reacties

 1. 12 februari 2018 / 11:26

  Ik heb zelf twee neppe versies en inderdaad, voor onder de douche zijn ze fijn. Wel gebruik ik er heel eigenwijs vaak wel een facewash bij, haha.

 2. 11 februari 2018 / 19:11

  Fijne review! Ik denk dat dit best handig is wanneer je op reis bent ofzo en geen zin hebt om allerlei extra make-up removers mee te nemen!

 3. 11 februari 2018 / 14:56

  Het werkt goed he! Vond ik ook heel gek om te zien

 4. 11 februari 2018 / 13:06

  Handig, lijkt me zeker een fijn product om uit te proberen!

 5. 10 februari 2018 / 13:17

  Deze wilde ik ook altijd nog eens aanschaffen. Handig voor een weekendje weg om of wanneer je alleen handbagage mee kunt nemen denk ik

 6. 9 februari 2018 / 19:09

  Ik heb weleens een hele goedkope van de Action geprobeerd en vond die al best fijn. Ben wel benieuwd naar deze

 7. 9 februari 2018 / 16:22

  Fijne review! Ik wil ‘m ook nog is gaan proberen, maar inderdaad ik denk dat ik ook mijn reinigingsproducten zou missen!

 8. 9 februari 2018 / 15:15

  Het lijkt op een soort washandje! Leuk dat er zoveel verschillende kleurtjes zijn. Van deze roze wordt je wel direct vrolijk! Zoals je in dit artikel ook aangeeft, het gaat tegen je gevoel in om op deze manier je gezicht te reinigen. Ik blijf het toch prettiger vinden om mild reinigingsmiddel te gebruiken 🙂

 9. 9 februari 2018 / 14:01

  Dit product denk ik aan ECO glove die ik al lang geleden uitgetest. Leuk dat nu meer varianten en ook best wel grote doek. Deze lijkt mij een fijn

 10. 9 februari 2018 / 13:35

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar het klinkt goed. Onder de douche gebruiken lijkt mij ook het makkelijkst.

 11. 9 februari 2018 / 13:34

  Ik kende dit product niet maar door deze review heb ik wel een duidelijk beeld gekregen.

 12. 9 februari 2018 / 13:23

  Ik denk dat ik het persoonlijker lekkerder vind om het met een watje van mijn gezicht af te halen. Maar ik kan het natuurlijk altijd even testen 😀

 13. 9 februari 2018 / 12:53

  Voor mij helemaal nieuw. Al werkt een watje of washandjes bij mij perfect. Het ziet er top uit in ieder geval

 14. 9 februari 2018 / 11:52

  Handig, ik heb ooit eens een hele goedkope gekocht, maar die werkt niet zo best. Deze lijkt me wel prettig!

 15. 9 februari 2018 / 11:27

  Leuke review ik heb er toevallig ook 2 liggen waarvan 1 van de etos en 1 van de Primark ben er erg benieuwd naar of die fijn werken. Als ze bevallen zal ik zeker meer kopen om tussendoor te wassen

 16. 9 februari 2018 / 10:26

  Jammer dat het niet alles meeneemt. Ik verwijder m’n make-up met Ultrabland van Lush en een lauwwarm washandje. Dat neemt álle make-up mee, zelfs mascara. 🙂

 17. 9 februari 2018 / 09:38

  Zelf ben ik ook al een tijdje benieuwd naar de The Original Make-Up Eraser Pink maar omdat ik niet goed wist of dit wel iets voor mij was heb ik een tijdje terug zo’n Eraser gekocht bij de Action. Zelf vind ik hem ook fijner om onder de douch te gebruiken. Fijn dat dit doekje ook goed bevalt. Alleen jammer dat je hem al heel snel in de wasmachine moet doen. Dan zou je eigenlijk 7 van die Erasers moeten hebben zodat je er elke dag één hebt.

 18. 9 februari 2018 / 09:37

  Wat grappig, ik ken dit helemaal niet. ik werk altijd met watjes en reinigingsmelk. Wel heel gemakkelijk dit en zeker als het dan nog werk ook. De verpakking in de vorm van een gum is wel heel origineel.