fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Yves Rocher Oui à l’Amour Eau de Parfum

Yves Rocher Oui à l'Amour Eau de Parfum

It’s the day before Valentinesday! De dag die zich perfect leent op je lekkerste luchtje op te spuiten. Ik doe niets liever dan parfums fotograferen en reviewen en vind het super leuk om nieuwe geuren te ontdekken. Op de valreep review ik de Yves Rocher Oui à l’Amour Eau de Parfum.

Yves Rocher Oui à l'Amour Eau de Parfum Yves Rocher Oui à l'Amour Eau de Parfum

Yves Rocher Oui à l’Amour Eau de Parfum

Love is in the air! Hoe toepasselijk is de naam van het parfum? Overigens niet alleen de naam. De verpakking en de flacon van de geur zelf schreeuwen ook de liefde uit. Het ziet er klassiek en stijlvol uit. Een extra leuk detail vind ik het geslepen hartje in de hoek van het flacon.

Yves Rocher Oui à l'Amour Eau de Parfum Yves Rocher Oui à l'Amour Eau de Parfum

Yves Rocher over de Oui à l’Amour Eau de Parfum
Oui à l’amour is een manifest van lef en passie! De onverwachte ontmoeting van een sprankelende frisheid en een intense sensualiteit. 

Topnoten: Angelica & Engelwortel
Hartnoten: Essentiële roos
Basisnoten: Cederhout & Tonkaboon

Gaan we weer!! Een geur omschrijven, zoo lastig. Ik wacht nog steeds op de dag dat jullie door je laptop/tablet of telefoon de geur gewoon kunnen ruiken. Zou dat niet ontzettend briljant zijn? Ik zou de geur in ieder geval zelf omschrijven als een hele warme, rozengeur. Echt een hele fijne, zwoele, warme en romantische geur.

Yves Rocher Oui à l'Amour Eau de Parfum Yves Rocher Oui à l'Amour Eau de ParfumYves Rocher Oui à l'Amour Eau de Parfum

Conclusie

Ik ben een persoon die houd van een hele boel uiteenlopende geuren. Iedere dag een andere geur op doen vind ik echt heerlijk. Daarnaast draag ik ook ieder seizoen weer andere geuren. Bijvoorbeeld in de winter wat zwaarder en in de zomer een stuk lichter en frisser. Deze Yves Rocher Oui à l’Amour Eau de Parfum is absoluut een bloemige geur waarbij de roos de boventoon voert. Zelf ben ik nooit zo heel fan van de geur van rozen maar bij dit parfum vind ik het verrassend lekker en absoluut niet storend. Een nadeel is dat de geur niet super goed blijft hangen en dat je hem dus tussentijds wel eventjes bij moet sprayen.

 • Yves Rocher Oui à l’Amour Eau de Parfum 30ml. kost € 39,90
 • Yves Rocher Oui à l’Amour Eau de Parfum 50ml. kost € 55,90

Welke geur draag jij aankomende valentijnsdag? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 21 februari 2018 / 12:38

  Ik ben zo benieuwd naar de geur van deze parfum!

 2. 18 februari 2018 / 18:44

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Ik houd van zoete geuren en gebruik de laatste jaren Chanel allure sensuelle, ik vind ‘m heerlijk!

 3. 18 februari 2018 / 18:24

  Ik vind het best prijzig maar ziet er erg leuk uit. Mooie foto’s ook

 4. 18 februari 2018 / 14:26

  Ziet er een goed eau de parfum uit! Ik ben benieuwd. Wil hem ook eens uittesten!

 5. 18 februari 2018 / 12:31

  Wat een schattige uitstraling heeft deze parfum. Het klinkt als een lekkere geur!

 6. 18 februari 2018 / 12:24

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Ben heel benieuwd naar de geur. Het flesje ziet er al mooi uit

 7. 18 februari 2018 / 11:54

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt, echt leuk gedaan! Het parfum spreekt me niet aan omwille van de rozen maar toch wil ik hem wel eens ruiken omdat hij jou ook meeviel! 🙂

 8. 18 februari 2018 / 11:51

  Klinkt goed. Ik ben erg benieuwd naar deze parfum! Flesje ziet er schattig uit 🙂

 9. 13 februari 2018 / 13:58

  Oh ik ben benieuwd naar deze.. Ik houd zelf niet zo van rozengeur maar wel van zoetige geuren. Toch eens ruiken!

 10. 13 februari 2018 / 12:23

  Wat grappig dat je graag zoveel verschillende geuren draagt. Ik blijf altijd terugkomen bij dezelfde geuren en wissen nauwelijks af. Ik ben wel gek op rozen in mijn parfum, dus deze klinkt erg goed.

 11. VWillemse
  13 februari 2018 / 06:41

  Oh heerlijk deze eau de parfum, ik ben al aan mijn volgende flacon bezig.
  Bij mij ruikt deze juist enorm lang, misschien heeft dat met het huid type te maken.
  Maar als ik ‘m s’morgens op doe ruik ik deze s’avonds nog lichtjes terug.
  Wat een prachtige foto’s weer zeg.
  Parfum review’s zijn altijd leuk om te lezen.