fbpx
33   148
25   56
67   128
25   261
24   103

Unsuccessful Adulting Tag

Unsuccessful Adulting TAG

Er zijn zoveel TAG’s in omloop in blogland en daarom heb ik besloten er wat meer in te vullen. Gewoon omdat er nog zoveel zijn die ik nog niet heb ingevuld. Eén daarvan is de Unsuccessful Adulting Tag. Tijd om vandaag antwoord te geven op de vragen uit de Unsuccessful Adulting Tag.

Unsuccessful Adulting Tag

1. Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Afgelopen vrijdagavond, frietjes met een kroket en een kaassouflé. Oh en vergeet de mayonaise, stoofvlees en sátesaus niet. Oeps! Uiteraard doop ik mijn frietjes in de kroket, whaha!

2. Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?

Echt nooit.. Soms ben ik ontzettend moe en dan neem ik mijzelf voor om op tijd op bed te gaan. Uiteindelijk lig ik dan alsnog op z’n vroegst om half 12 te slapen. Nee, 22:00 uur zit er voor mij gewoon echt niet in.

3. Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Wow! Dat zou ik eerlijk gezegd echt niet weten! Ik kijk vrij weinig televisie en als ik het kijk zet ik geen kinderprogramma’s op dus dat zou ik echt niet durven zeggen.

4. Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Pff… dat ben ik vergeten? Haha nee flauw, maar hier moet ik wel echt even over nadenken! Vroeger vergat ik heel vaak iets maar de laatste tijd schrijf ik alles op en dat scheelt gewoon een hele hoop. Het geeft enorme rust omdat ik het niet ‘hoef te onthouden’. De laatste keer is wellicht iets in de supermarkt ofzo, juist omdat ik het vergeten ben op te schrijven.

5. Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?
Oh whaha zo vaak! Bijna iedere avond eigenlijk wel. Onze kat gaat s’avonds naar buiten en komt altijd direct terug als we hem roepen bij de schutting. Dit doe ik altijd in mijn pyjama, haha!

6. Wat is je meest ranzige gewoonte?
Geen commentaar!

7. Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Oh heel weinig eigenlijk! Ik gooi mijn sokken sowieso altijd netjes per paar in de was en geloof me, ze komen dan echt ook samen uit de was hoor. Mijn wasmachine eet in ieder geval geen sokken!

8. Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?
Uhm wanneer is een emoji lelijk? De lelijkste vind ik misschien wel het poephoofdje en die gebruik ik weleens, haha!

9. Wat is je meest nerderige eigenschap?
Ik vind lezen ontzettend leuk om te doen, kijk enorm graag National Geographic en Discovery Channel en game op de PS4 die wij hebben. Valt mee toch?

10. Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Ik vind koken ontzettend leuk om te doen en hoor geregeld van mijn omgeving dat ik er niet slecht in ben. Wij eten dan ook heel gevarieerd en iedere avond maak ik wel weer iets nieuws. Pas wilde ik wraps maken maar eenmaal thuis bleken de wraps enorm aan elkaar geplakt in de verpakking. Ik kreeg ze onmogelijk uit elkaar. Uiteindelijk heb ik de wraps in stukken gescheurd en er saus, kip en kaas een ‘wrap-ovenschotel’ van gemaakt. De wraps zelf mislukte maar de ovenschotel was echt een succes!

11. Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Hmm… Ik heb niet echt een tik denk ik? Wellicht dat ik wat stiller wordt of wat op de achtergrond treedt? Al kan ik een ongemakkelijk gevoel ook wel snel uitschakelen hoor!

12. Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?
Hier doe ik niet aan. Alle rekeningen die ik binnenkrijg betaal ik altijd direct. Ik vind het heel irritant als een rekening heel lang blijft liggen. Je weet dat je het moet betalen en toch stel je het iedere keer uit. Met alsnog het gevoel in je achterhoofd dat het geld nog van je rekening af moet. Nee, ik ben er dan liever meteen van af!

Dit waren mijn antwoorden op de Unsuccessful Adulting Tag. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 17 januari 2018 / 06:39

  Leuke tag! Alleen past hij niet zo bij jou… Je bent precies wel heel volwassen ?

 2. 16 januari 2018 / 14:20

  Haha zo leuk om te lezen! Het is eens wat anders dan de “normale” tags 🙂

 3. 16 januari 2018 / 11:37

  Deze tag vind ik altijd leuk om te lezen!

 4. 16 januari 2018 / 11:18

  Lijkt me een leuke tag & leuk om je antwoorden te lezen!
  Liefs,
  Yara

 5. 16 januari 2018 / 10:51

  Leuk om te lezen! Ik neem hem zeker over 🙂

 6. VWillemse
  16 januari 2018 / 10:10

  ahw leuk te lezen haha.
  Goede oplossing van die vast geplakte wraps trouwens

 7. 16 januari 2018 / 08:45

  Hahahaa wat een heerlijke tag dit! Een om te onthouden om zelf ook een keer in te vullen! Erg leuk!

  Lieeeefs

 8. 16 januari 2018 / 06:39

  Leuke tag vind ik dit. Grappig, als ik een kroket met frietjes eet, doop ik de frietjes ook in de kroket en dat vinden de meeste mensen maar raar haha.