fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour

Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour

Een tijd terug heb ik veel reviews van Dr. Hauschka online geplaatst. Om de een of andere manier is het daarna een beetje stil geworden rondom het merk maar daar ga ik gelukkig vandaag verandering in brengen. Ik review vandaag de Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour.

Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour

Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour

Allereerst wil ik even stilstaan bij deze mega toffe vormgeving. Speciaal voor deze Limited Editie heeft Dr. Hauschka samengewerkt met de Zweedse Kunstenares Emma Lindström. Zij heeft de verpakkingen ontworpen met haar eigen kunst. De paarse en blauwe kleuren doen me ergens denken aan het heelal. Ik vind het er heel stijlvol en hip uitzien en de naam ‘Purple Light’ matched natuurlijk perfect.

Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour

Dr. Hauschka over de Purple Light Editie
Tussen gisteren en morgen ligt een streepje paars licht. Een magisch moment. Waarachtig en vol mogelijkheden. Vertrouwd en toch weer nieuw. Weergegeven in de nieuwe Limited Edition Purple Light.

Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour

waarbij make-up, medicinale planten en kunst worden gecombineerd

In deze collectie zit een oogschaduw, een gezichtspoeder, een oogpotlood en twee vloeibare lipsticks. Zoals de titelnaam je natuurlijk al heeft verteld review ik in dit artikel de Liquid Lip Colours in een nude- en kersenkleur.

Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour

De kartonnen verpakking van de collectie is mooi maar de vormgeving van de producten zelf mag er ook zeker wezen! In principe hebben ze dezelfde verpakkingen gebruikt maar die een beetje ‘opgepimpt’. Op de hulzen van deze Liquid Lip Colours is namelijk een soort ombre effect toegevoegd van paarse glitters. Mega gaaf!

Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour

Gebruik

Deze Liquid Lip Colours hebben een sponsapplicator en dat vind ik persoonlijk ontzettend fijn! Zoals gezegd zijn er twee kleuren, een nude-kleur en een kersenkleur. Ze hebben een glossy finish maar zijn goed gepigmenteerd.

Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour

Conclusie

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik fan ben van deze Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour. Ga je voor safe, dan kies je voor de nudekleur. Houd je wat meer van uitbundig, dan kies je voor de kersenkleur. De liquid lip colours zijn mooi gepigmenteerd en hebben een glossy finish. Persoonlijk vind ik het daardoor een hele leuke aanvulling op mijn stash en vind ik ze perfect voor everyday. Oh en houd je van rozengeur, dan zit je bij Dr. Hauschka top! De producten van het merk ruiken namelijk altijd naar rozen. Heerlijk, vind ik het!

  • Dr. Hauschka Purple Light Editie Liquid Lip Colour kost €17,95 per stuk.De producten uit deze Purple Light Editie zijn te koop vanaf 1 februari 2018 te koop in de webwinkel van Dr. Hauschka

Wat vind je van de vormgeving van de Dr. Hauschka Purple Light Editie?

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 15 januari 2018 / 09:59

    Mooie kleurtjes zijn het, ze staan je goed!

  2. 15 januari 2018 / 09:58

    Wat een prachtige verpakkingen! Ze lijken me erg fijn, alleen hou ik absoluut niet van glossy finishes.