fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Huidverzorging, het is er zoveel! Het blijft moeilijk om te reviewen want wat voor mij werkt hoeft voor jou uiteraard niet te werken. Het ene product is goedkoop, het andere poepieduur. Daarnaast is de samenstelling qua ingrediënten nooit hetzelfde dus is het soms even aftasten of je huid er goed op reageert of niet. Het reviewen ervan vind ik super leuk en vandaag is het de beurt aan de Kruidvat Skin Science Derma Sensitive. Ik review de producten heel uitgebreid zodat je uiteindelijk zelf je eigen mening kunt vormen.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Hoe is mijn huid? Nou eerlijk gezegd, heel erg makkelijk. Ik kan eerlijk zeggen dat ik het hier wel echt mee heb getroffen. Mijn huid is niet overdreven droog of vet en bevat eigenlijk nooit onzuiverheden. Daardoor kan ik veel huidverzorging goed hebben!

Kruidvat: “Investeer jij normaliter in luxury skincare en merk je dit als je iedere maand je bankrekening bekijkt? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe lijn aan huidverzorgingsproducten, die je huid beschermt en je natuurlijke huidflora herstelt, plundert je bankrekening niet.”

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

De vormgeving is in ieder geval lekker ‘clean’. Wit met een zwarte tekst, weinig poespas en handige flacons. Ik houd hier persoonlijk heel erg van. De nieuwe productlijn bestaat uit een dagcrème, een nachtcrème, een serum en een huidolie voor de gevoelige en reactieve huid. In dit artikel review ik alle vier de producten.

 • Recovering Day Cream
 • Rebalancing Night Cream
 • Soothing Oil
 • Instant Calming Serum

Kruidvat over de nieuwe Skin Science Derma Sensitive Lijn
Kruidvat ontwikkelde de professionele huidverzorgingsproducten samen met wetenschappers die op zoek gingen naar de juiste ingrediënten om je gevoelige huid op natuurlijke wijze perfect te ondersteunen door de verstoorde huidflora te beschermen en de biologische beschermingsfunctie van de huid te stimuleren.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Recovering Day Cream

Allereerst wil ik even mijn complimenten geven voor deze verpakking. Hoe ideaal? Een tube en een pompflacon in één! Heel hygiënisch en super handig in gebruik. Deze dagcrème helpt de verstoorde
natuurlijke huid- flora herstellen en stimuleert de biologische beschermingsfunctie van de gevoelige en reactieve huid. De substantie is wit, bijna geurloos en smeert heel fijn uit en trekt snel in. Absoluut niets op aan te merken.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Rebalancing Night Cream

Wederom zo’n fijne verpakking. Top!! Deze nachtcrème breng je uiteraard, na het reinigen van je gezicht, aan voordat je gaat slapen op je gezicht, nek en decolleté. De crème helpt de vochtbalans herstellen en versterkt de biologische huidfuncties voor een verbeterde huidtolerantie van de gevoelige en reactieve huid. Wederom is de substantie wit, bijna geurloos en laat zich makkelijk verdelen. Je merkt dat de crème iets dikker is dan de dagcrème en dat is natuurlijk ook precies de bedoeling.

Ectoin 

Zowel de dag- als de nachtcrème en de Soothing Oil bevat het actieve ingrediënt Ectoin. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat het jeukende, branderige en trekkerige huidgevoel als gevolg van een droge huid vermindert. De intens hydraterende en verzachtende werking kalmeert en vermindert roodheid en andere zichtbare kenmerken van een geïrriteerde huid.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Soothing Oil

Oeh een gezichtsolie, yes daar ben ik dol op!! Een flacon met een pipetje, de meest ideale verpakking voor een olie. Zelf vind ik een gezichtsolie een perfecte aanvulling op mijn nachtroutine. Het liefst breng ik hem aan nadat ik mijn gezicht heb gereinigd en vervolgens breng ik dan een nachtcrème aan. De perfecte combi voor mij. In het begin was ik nooit fan van een gezichtsolie maar mijn mening daarover is echt compleet veranderd. I love it! 

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Instant Calming Serum

Tsja.. weer complimenten voor deze verpakking. Ik houd van pompflacons en Kruidvat heeft wat dat betreft echt enorm goed nagedacht over de verpakkingen. Geen potten maar mooie tubes met pompjes. Perfect voor de hygiëne. Dit serum gebruik je dagelijks vóór de dagcrème of afzonderlijk als een intensieve behandeling bij een geïrriteerde huid. Deze serum geeft direct een langdurig kalmerend
effect aan je geïrriteerde, rode en gevoelige huid. Het serum heeft ook een witte substantie en is bijna geurloos. Ik breng hem lekker aan vóór mijn dagcrème en ik merk al snel dat dit een prima combinatie is!

Defensil

Zowel de sooting oil als de instant calming serum bevat het actieve ingrediënt Defensil. Dit ingrediënt brengt de huid tot rust en helpt het herstelproces.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive

Conclusie

Ben ik enthousiast? Ja, dat ben ik zeker! Ik vind het altijd ontzettend tof als er budget producten of huismerk producten worden gelanceerd waar echt aandacht aan is besteed. Er is oprecht nagedacht over de verpakkingen en over de ingrediënten. Ik vind Kruidvat een hele goede lijn heeft neergezet en kan deze Kruidvat Skin Science Derma Sensitive echt aanraden! Voor nu verwerk ik ze in ieder geval lekker in mijn dagelijkse morning- and evening routine. In de ochtend de serum + dagcrème en in de avond de gezichtsolie + nachtcrème.

Deze Kruidvat Skin Science Derma Sensitive kosten € 5,49 per stuk. 

Heb jij deze producten al zien staan in de Kruidvat Schappen? 

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Delen:

17 Reacties

 1. 31 januari 2018 / 15:50

  Heel mooi beschreven ik ga na het lezen van je blog zeker als ik in Nederland langs om het aan te schaffen!

 2. 30 januari 2018 / 16:38

  Ze klinken erg goed en budget vriendelijk! Zelf heb ik nog geen kijkje genomen in de winkel zelf, maar ik heb thuis dan ook genoeg staan 🙂

 3. 30 januari 2018 / 13:32

  Ik ben ze zelf ook aan het testen, en mijn eerste indruk is alvast heel positief!

 4. 30 januari 2018 / 08:50

  Ik vind dat ze bij Kruidvat goed hun best hebben gedaan om de verpakking heel medisch verantwoord te laten lijken : )

 5. 29 januari 2018 / 19:32

  Ik vind deze producten ook heel fijn!

 6. 29 januari 2018 / 19:20

  Nee, ik heb deze producten nog niet zien staan. De lijn ziet er mooi uit, ik zal eens kijken

 7. 29 januari 2018 / 18:32

  Wat leuk dat je zo enthousiast bent! De verpakkingen zijn inderdaad echt top! Kunnen duurdere merken nog van leren!

 8. 29 januari 2018 / 18:15

  Jaaa, klinkt goed! Zo fijn als een product dan ook nog betaalbaar is. Dan waardeer ik het alleen maar meer en meer 🙂

 9. 29 januari 2018 / 17:46

  Ik heb deze producten zelf nog niet geprobeerd, maar ik heb er al veel goede dingen over gehoord, zowel online als van vrienden… Misschien ga ik ze ook maar eens aanschaffen, zeker omdat ze zo een goede prijs hebben!

 10. 29 januari 2018 / 17:11

  Wat een fijne producten voor deze leuke prijs! De verpakking is inderdaad erg mooi en duidelijk. Heel fijn!

 11. 29 januari 2018 / 16:56

  Fijn dat je een makkelijke huid hebt. Soms vraag ik mij af of al die producten wel nodig zijn voor de vrouwen 🙂

 12. 29 januari 2018 / 16:50

  Klinken als hele fijne producten! En wat een betaalbare prijs ook voor dit soort producten! Vaak liggen de prijzen stukken hoger.

 13. 29 januari 2018 / 16:41

  De producten zien er ontzettend mooi uit. Had zo van Philosophy kunnen zijn qua verpakking. Pretty!

 14. 29 januari 2018 / 14:18

  Zo grappig, ik kom altijd in het kruidvat en loop zo doelgericht rond dat ik dit dus nog nooit heb gezien. Toch eens beter kijken. Dat pompje met tube lijkt me ideaal. Leuk , ik ga eens kijken.

 15. 29 januari 2018 / 14:11

  Ik vind de producten echt fijn! Ik heb zelf de dagcreme en het serum geprobeerd tot nu toe, maar wil de andere twee producten ook nog. Ik gebruik meestal Kiehl’s producten, maar dit scheelt een hoop qua prijs.

 16. VWillemse
  29 januari 2018 / 09:04

  Ik heb alleen nog maar het serum geprobeerd , ik heb wel een enorm gevoelige huid dus wilde niet meteen voor de hele lijn gaan.
  Maar ik ben zeker van plan de dag/nacht creme en olie aan te schaffen want gelukkig reageer ik hier heel goed op.
  Normaal ben ik wel een fix bedrag kwijt voor producten wasr mijn huid tegen kan dus ben hier heel blij mee.
  Mooie foto’s trouwens hoor en een hele fijne duidelijke review.

 17. 29 januari 2018 / 08:35

  Ik heb al veel goede verhalen gehoord over deze lijn! Ondanks dat ik zelf geen “probleem-huid” speken de producten me erg aan! 🙂