fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

In 2018 maak ik een rondreis door…

In 2018 maak ik een rondreis door...

Destination unknown! Twee jaar geleden hebben wij een rondreis gemaakt door West-Amerika en vorig jaar door Thailand. Wij zijn nu al een beetje aan het zoeken naar bestemmingen en daarbij wil ik jullie hulp vragen. In 2018 maak ik een rondreis door… Help me out! 

Rondreis door Thailand

Rondreis door Thailand Deel 4

In 2018 maak ik een rondreis door…

We hebben al een aantal bestemmingen op het oog maar stiekem hoop ik ergens op een mega tof ‘out-of-the-box’ idee. We willen sowieso 3 weken reizen in de periode van augustus/september/oktober. Eigenlijk mag het alles zijn maar we hopen natuurlijk wel op een heerlijk weertje. Daarnaast zijn we een actief stel dus activiteiten zoals mountainbiken, hiken, ziplines, surfen etc. vinden we super tof om te doen.

De combinatie van steden en natuur als afwisseling spreekt ons enorm aan. Tijdens de Roadtrip door West-Amerika startte we in Los Angeles en reden we via Las Vegas naar San Francisco. Uiteraard met onderweg de bezoeken aan alle prachtige nationale parken. In Thailand was dit niet veel anders want ook daar wisselde we Bangkok en Chiang Mai af met de prachtige natuur.

De trip zelf mag lekker actief zijn. Iedere dag iets anders waarbij we wel genoeg tijd hebben om ergens echt dingen te doen, zien en beleven. De laatste paar daagjes genieten van het strand en echt even vakantie houden slaan we liever niet af. Ook dit deden we in de vorige reizen en beviel ons ontzettend goed. Verder is het echt ‘destination unknown’ en hopen we op een hele toffe tip!!

Twee uitgebreide verslagen van mijn vorige reizen (om je een klein beetje een idee te geven) vind je onder de kopjes:

 • Roadtrip door West-Amerika
 • Rondreis door Thailand

Heb jij voor ons de gouden tip? Vertel hieronder dan uitgebreid ‘waarom’ wij daar in 2018 een rondreis moeten!

In 2018 maak ik een rondreis door… ik ben benieuwd naar jouw antwoord! 

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

18 Reacties

 1. 26 januari 2018 / 17:20

  Thailand lijkt me wel wat, maar Zuid-Amerika heeft ook heel veel mooie locaties. Mijn schoonbroer is er op wereldreis gegaan en wist ons van die prachtige verhalen te vertellen!

 2. Daisy
  24 januari 2018 / 21:57

  Zelf zou ik Schotland of Ierland doen… Misschien een idee?

 3. 24 januari 2018 / 20:10

  Leuk dat je weer een rondreis gaat maken! Mij lijkt Nieuw-Zeeland en Ijsland me heel tof.

 4. 24 januari 2018 / 19:29

  Wat leuk! Ik heb al veel goeds gehoord over Australië en misschien Zuid-Amerika?
  Liefs,
  Yara

 5. 24 januari 2018 / 17:41

  Oh, heerlijk om weg te dromen bij allerlei bestemmingen. En nog heerlijker dat je ook daadwerkelijk mag gaan!
  Mijn man, zoon en ik hebben een paar jaar geleden een rondreis in Thailand gemaakt en ik heb zelf een zomer in de USA doorgebracht. Allebei megagaaf.

  Het land wat bij me opkomt is: Japan. Ik heb een Japanse vriendin en ben nieuwsgierig geworden naar het land. Volgens mij is dit geen reden waarom jullie hier per se heen moeten, maar wellicht inspireert het je om eens wat research te doen naar een rondreis door dit land. 😉

 6. 24 januari 2018 / 15:55

  Oeeeh, wat spannend! Ik ben er zelf nog niet geweest, maar volgens mij zijn Australië en Nieuw-Zeeland wel wat!

 7. 24 januari 2018 / 14:52

  Wat vind je van een rondreis door Nederland? Of is dat niet ver genoeg?

 8. 24 januari 2018 / 14:35

  Ik hoor van velen dat Thailand leuk is, zelf heb ik nog geen rondreis gemaakt dus kan je geen tip geven. Ik zou zelf voor Amerika gaan

 9. 24 januari 2018 / 14:23

  Ik zou je graag de gouden tip geven maar een echte rondreis heb ik eigenlijk nooit gemaakt. Ik moet er ook snel een keertje weer op uit als i dit zo lees.

 10. Gerie
  24 januari 2018 / 13:37

  Zuid-India! De staten Kerala en Tamil Nadu zijn prachtig, ik zou zo weer gaan.
  Het is wel out of the box en vraagt ook echt wat van je creativiteit en incasseringsvermogen. Als je dit kan, dan heb je echt een top vakantie. Laat je meenemen door dit fascinerende land.
  Eindig in Goa voor een paar dagen strand.

 11. 24 januari 2018 / 13:27

  Ik wil echt ook eens een rondreis maken! Ik wil zelf ontzettend graag naar Thailand <3

 12. 24 januari 2018 / 11:49

  Wij zijn geen reizigers helaas. Mijn ouders maken campertochten door de VS, Canada en Australië, maar dat is niet echt out-of-the-box

 13. 24 januari 2018 / 11:43

  Oh, wauw wat leuk dat jullie weer een rondreis gaan maken. West amerika vond ik ook helemaal geweldig. Ik wil nog graag naar zuid amerika, maar zweden en noorwegen die kant op lijkt me ook erg mooi. Ben erg benieuwd waar jullie uiteindelijk voor gaan!

 14. 24 januari 2018 / 09:33

  Mijn tip is ook Zuid-Afrika! Denk aan de safariparken maar ook bv. Kaapstad

 15. 24 januari 2018 / 08:50

  Misschien Zuid Amerika?

 16. 24 januari 2018 / 08:19

  Gaaf! Wij zijn ook aan het kijken voor een rondreis. Ik ben ook al naar Thailand geweest. Ik zou heel graag richting Australië, nieuw zeeland en Canada willen!

 17. 24 januari 2018 / 07:53

  Mijn tip is Zuid Afrika.
  Het is daar zo mooi….
  Prachtige dieren die men kan zien.
  De natuur is kleurrijk.
  Musea, bloemenfontein etc….

  Succes bij het uitzoeken van een rondreis…